Ik had een jas besteld en die kwam netjes binnen na 2/3 dagen alleen hij was net iets te groot denk ik dus heb een maatje kleiner besteld dinsdag zodat ik dan de gene houf dir goed zit en de ander terug stuur maar ik heb nog geen verzend gegevens gehad en je hebt maar zoveel dagen om het terug te sturen.
Bedankt voor je beoordeling Merijn! Wat vervelend dat je het laatste pakket nog niet hebt ontvangen, je hebt 30 dagen de tijd om je bestelling retour te sturen.
Goede kwaliteit. Snelle levering.
Bedankt voor je mooie beoordeling Rob!
Mooie colbert besteld in de uitverkoop. Levering was snel maar bij binnenkomst waren de mouwen verkreukeld alsof het op een paspop had gezeten. Teruggestuurd maar hierdoor wel 2x verzendkosten. Na de review is de retour verzendkost vergoed.
Bedankt voor je beoordeling Johan. Mijn excuses voor het ongemak, mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen zou je contact op kunnen nemen via [email protected]
Ursprüngliche Bewertung
Mooie colbert besteld in de uitverkoop. Levering was snel maar bij binnenkomst waren de mouwen verkreukeld alsof het op een paspop had gezeten. Teruggestuurd maar hierdoor wel 2x verzendkosten. Laatste keer online besteld bij Onlyforman.
Duidelijke webshop. Wat ik zocht was makkelijk te vinden.
Bedankt voor je mooie beoordeling Marjolein!
Goede prijs kwaliteit verhouding
Bedankt voor je mooie beoordeling Marianne! Veel plezier met je aankoop gewenst.
goede selectie op merk en andere criteria mogelijk
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Frank! Leuk!
Bijzonder positief.
Fijn dat je tevreden bent, Frans! Bedankt en graag tot ziens!
Goed geregeld.en prima kwaliteit
Wat een mooie beoordeling, bedankt Henk!
Het is een overzichtelijke site alles makkelijk kunnen vinden
Bedankt voor je mooie beoordeling, Jelle! Graag tot snel!
op tijd geleverd. retourneren eenvoudig. op tijd geld retour.
Wat fijn om te horen Berry!
Feedback. Bij grote bestelling gratis verzenden, of als xx aantal potpunten hebt verzameld gratis verzenden/korting op bestelling.
Bedankt voor de goede feedback Barry!
Twee hemden gekocht (voor de prijs van 1) Levering correct en vlot - voldoende communicatie - alles juist zoals besteld.
Ivan, dankjewel voor de mooie recensie!
Bestelling, vrzending en aflevering zeer snel en goed. Ook de geleverde bestelling was van goede kwaliteit.
Bedankt voor de mooie review!
Supersnelle en correcte levering
Goed om te horen dat alles goed is verlopen Fred!
Overzichtelijke site met groot bestel gemak
Bedankt voor de goede beoordeling John!
Ondanks ik alles online heb besteld werd ik wel goed geholpen in de winkel in Nieuwegein.
Walter, dankjewel voor de positieve recensie!
Op de mobiel werken de ‘filters’ af en toe niet direct, maar uiteindelijk wel en vanaf dan werkt alles zeer prettig!
Fijn om te horen dat alles naar wens was Erik!
Supergoed
Bedankt voor de goede review Jan!
goede prijs en snelle levering
Goed om te horen dat u tevreden bent over Only for men Andre!
mooi ruim aanbod, mooie aanbiedingen. koop er al jaren met regelmaat. Altijd goede ervaringen, nette kleding en correcte retour in dien nodig!
Heel erg bedankt voor de mooie recensie Roel!
Goed assortiment
Dankjewel voor de mooie 10 Frank!
Tijdens de online bestelling maakte ik een foutje, en bestelde een verkeerde maat. 1 mailtje naar de klantendienst volstond om dit euvel te verhelpen, en te zorgen dat het artikel nog vervangen werd en met de juiste maat geleverd werd. Snelle levering, zeer goede klantenservice, en natuurlijk veel keuze.
Wat fijn om te horen Sven!
Fijne website, veel keuze. Snelle en goed verpakte levering. Geen overtollig verpakkingsmateriaal
Bedankt voor je mooie beoordeling Petra! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Zoals boven
Bedankt voor je mooie beoordeling Wil!
Heel positieve ervaring met de bestelde artikelen.
Goed om te horen Frans! Veel draagplezier toegewenst.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC