De beste collectie, klantvriendelijkheid en service

Door lichamelijke ongemakken een poos niet in de winkel geweest. Enige weken geleden wel weer gelukt en online mijn kleding verder aangevuld. Uitstekend gelukt en zeer snel!

Had a very unfriendly welcome to your shop with my wife

So we got to your shop, of course I was on my track suit with my wife. This guy we met was very unwelcoming, looking at me as if I was there to steal. At some point he walked away, My wife looked at me and asked wht do I keep buying from you guys. We have a better treatment at Credo, Oger, Klijsen, Boston trader, Bijenkorf, White, etc than here. To make a point i bought few things since tey guys that ended up helping was nice. Just an advise - respect all because you can't judge a book by it cover. I am black man doesn't make me a criminal. I hope to hear from you soon.

Kwalitatieve kleding en snelle levering

Mijn man is erg blij met zijn broek. Ik heb mijn product laten bezorgen bij de zaak, zodat mijn man die broek direct kon passen. Hierdoor kreeg hij heel goed advies. Ik ben echt blij met de servies en snelle levering. Groetjes, Lilian Lie

Maakt niet uit wat je schrijf voor beoordeling, je krijgt toch geen reactie erop.

Hoogwaardige producten !

Suède loafers besteld. Klasse , chique en boven mij verwachtingen. Ik heb mijn online premium shop gevonden!

Uitstekend geholpen en snel verstuurd.

Goed en vriendelijk geholpen en wat niet direct op voorraad was had ik zeer snel in huis.

Gewoon niet verder zoeken

Grandioos, de kwaliteit van: kleding service vriendelijkheid meedenken correctheid Ik heb mijn winkel sinds enkele jaren wel gevonden. Ja, deze dus!

Snelle levering duidelijk website

Zéér prettig

.we werden niet gepusht We konden rustig rond kijken en daarna werden we prettig geholpen.

Bevalt al jaren zeer goed

Goed geregeld

Was snel binnen

Duidelijke shop, goed assortiment en snelle levering

Dik voor elkaar !

Alles prima voor elkaar!

Juiste product, goede kwaliteit, brede keus en snel geleverd

Voor herhaling zeker vatbaar

Gewoon Goed!

In de winkel bij Only for men inspireer je je kledingwens en op internet wordt het verzorgd aangeboden. Dus ruime keuze!

Goed geregeld

Snel en netjes

goede acties en service

Altijd een mooi en goed assortiment. Ik slaag hier altijd.

Geweldig geholpen

Fijne winkel, met prima personeel

goede kwaliteit, vlotte levering

Online bestellen is simpel

Online bestellen is simpel, alleen jammer dat de aflevering in de winkel langer duurt dan thuis bezorgen

Heel top

Heel goed gemakkelijk daar mijn man niet graag winkel ik kende het merk en de maat Nooi verzorgt en correct levering

Prima site

geweldig uw service uw assortiment

meer als goed

Kleren zijn altijd top. Toevallig net verkeerd label/maat aan zomerjas. Stuur ik terug. Daarvoor enkel wat onduidelijk communicatie in de vorm van mails over kleding die zou zijn afgekeurd en dan uitverkocht bleek. Voelde beetje shabby. Maar kwaliteit van de kleren en goede prijs maakt dat ik zeer tevreden ben.

uitstekende service.

goede service. kwaliteit van de producten uitstekend.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC