Bestelde een colbert en deze werd netjes afgeleverd in een grote doos. In de doos zat het colbert in een mooie kleding hoes.
Wij proberen onze artikelen met de grootste zorg te versturen. Veel plezier met je bestelde colbert.
Product zoals verwaxht
Veel plezier met je aankoop!
Laatst 3 producten besteld. Week later mail dat er 2 artikel toch niet leverbaar waren en halve week later de 3e ook niet. Vreemd in webshop.
Bedankt voor je review, Rodger! Wat een pech heb je gehad! Vanwege de Sale hebben we inderdaad wat problemen gehad met het up to date houden van ons voorraadsysteem. Onze excuses hiervoor! Hopelijk zien we je nog eens terug, zodat we het goed kunnen maken met je!
Artikelen snel binnen
Fijn om te horen, Petra! Tot ziens!
Leuke winkel in Doesburg , aardig personeel. Maar veel te weinig maten van xl en xxl . Ook broeken die je altijd kan kopen hebben ze alleen maar in niet gangbare maten , waar door je ze moet bestellen. Echt jammer Negatief punt : Het spaar systeem is ook echt niks, daar heb je echt niks aan . Ik hou van korting net zoiets als Piet zomers .
Bedankt voor je review, Bert! We nemen je feedback mee. Graag tot ziens!
Heb deze shop leren ervaren als een kwaliteit webshop met een prachtige keus aan kleding en merken. Afwikkeling snel en adequaat, levering goed verpakt en tijdig geleverd.
Dankjewel voor deze mooie beoordeling, John!
...volgens afspraak geleverd. Pantalon zat verpakt in een enkele papieren Envelop. Op zich wel stevig dik papier, maar voor een redelijk prijzige pantalon verwacht ik toch een wat steviger verpakking. Verpakking was licht beschadigd, gelukkig de pantalon geen schade maar zo is de kans op dat er wat misgaat tijdens transport toch wel groot....
Bedankt voor je review, Harm! Wij zijn sinds kort overgegaan van plastic zakken naar papieren zakken om kleine pakketjes te verzenden. We ontvangen hier dan ook graag feedback over. Ik ga dit dan ook doorgeven aan onze logistieke afdeling. Bedankt en graag tot ziens!
Duidelijke site met een mooi assortiment aan kleding.
Bedankt Bas, wat een mooie review. Graag tot ziens!
Goeie service en goede producten. Ik ben tevreden. Ik vind het alleen jammer dat je bezorgkosten betaald. En vervolgens ook bij retourneren en daarna het artikel in een ander maat bestellen en dan betaal je weer bezorgkosten. Dat vind ik een verbeterpunt.
Bedankt voor je beoordeling! Wij rekenen inderdaad retour- en verzendkosten. Wanneer je een gehele bestelling retourneert, krijg je van ons de verzendkosten wel weer terug. Dit betekent dat je dan uiteindelijk alleen nog retourkosten extra betaalt. We nemen je feedback echter zeker mee!
website werkt snel en simpel, artikel is zoals op de foto's, alles onder controle, behalve de bezorging. je krijgt een bericht dat de zending komt en vervolgens zit je te wachten en dan een melding dat ze niet komen. dat is heel jammer!
Bedankt voor je mooie beoordeling, Tyronne! Fijn dat je tevreden bent, maar jammer dat je niet helemaal blij was met de bezorging. Sorry hiervoor!
Krijg een polo opgestuurd waar 2 vlekken in zitten. Normaal gesproken krijg je dan korting op het artikel maar hier krijg je te horen je mag hm kosteloos retourneren. Echt slechte service terwijl je praat over de duurdere merken.
Bedankt voor je beoordeling Nico! Omdat het het laatste artikel was dat we konden uitleveren en eerdere klanten hebben aangegeven het artikel toch te willen ontvangen hebben wij voor deze oplossing gekozen. Ik zal de feedback doorgeven!
De juiste broek was goed te vinden alleen de content is niet altijd correct: - Regular fit in shop werd Slim fit als besteld. - Bruin lijkt meer beige of khaki
Bedankt voor je review, Erwin! Mocht je nog eens iets tegenkomen bij ons op de website, dan vinden we het alleen maar heel fijn als je ons dit laat weten! Wij doen elke dag weer ons best om onze website te verbeteren.
Snelle levering, mooi product en erg blij mee!
Wat een mooi cijfer geef je ons, bedankt Martin!
Jammer dat ze niet meer in Helmond zitten
Bedankt voor je mooie beoordeling, Ruud! Onze winkel in Helmond is inderdaad helaas gesloten, maar wij hebben nog wel een mooie winkel in Veldhoven, aan de andere kant van Eindhoven! ;)
deadline terugkoppeling niet gehaald.
Bedankt voor je review, Ivor! We hebben gisteren contact gehad met elkaar. Ook hebben we je zojuist een e-mail verzonden met hoe de situatie opgelost is voor je. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak!
Duidelijke website, met overzichtelijk aanbod. Bestelling was eenvoudig te maken, en werd de andere dag al geleverd. Ondertussen werd ik goed geïnformeerd over de status van mijn bestelling.
Hi André, fijn! Wij wensen je enorm veel plezier met je bestelling.
Zie hierboven... Is toch duidelijk dacht ik
Hoi Nico, wij berekenen inderdaad verzend- en retourkosten bij een bestelling. Deze informatie vind je ook terug bij onze veelgestelde vragen en de voorwaarden die je accepteert bij het plaatsen van een bestelling. Wij nemen je punt in ieder geval mee!
Perfecte jas meer kan ik niet zeggen. Of toch wel snelle service Netjes verpakt.
Hi Martin, wat fijn om te horen! Veel plezier met je aankoop.
Retour kon in de winkel
Leuk dat je tevreden bent! Wat een mooi cijfer geef je ons, hartelijk bedankt hiervoor.
ruime keuze; goede filters, je vindt altijd wat je zoekt. Niet goedkoop, wel goed. Levering zoals gepland. Geen enkel probleem.
Wat een mooie beoordeling, Kees! Hartelijk dank hiervoor.
Makkelijk online bestellen, mooie kleding, maar… elke bestelling weer duurt het heel lang voordat deze binnen is en dat komt doordat een onderdeel van de bestelling toch niet op voorraad was. Dit terwijl tijdens het online kopen alle artikelen voorradig zijn.
Wat jammer om te horen, Jean-Paul! Vervelend dat je de pech hebt gehad dat een artikel niet geleverd kon worden! We doen hard ons best om ons voorraadsysteem zo up-to-date mogelijk te houden. Wellicht tot ziens! Ik hoop dat je van de rest van je bestelling veel plezier zal hebben.
Schoenen besteld en alles mooi op tijd ontvangen
Wat fijn dat je tevreden bent, Sanjay! Bedankt voor je mooie review.
Goede prijs en snel en adequaat geleverd
Bedankt voor de mooie beoordeling M!
Altijd goed! Fijne winkel en webshop.
Bedankt voor de mooie beoordeling Maurice! Graag tot ziens.
Heel tevreden met mijn aanschaf. Binnen 24 na bestellen thuisbezorgd. Goede communicatie over bezorging met regelmatige update exacte tijdstip.
Bedankt voor je mooie beoordeling E! Veel plezier met je aankoop gewenst!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC