Heel tevreden met mijn aanschaf. Binnen 24 na bestellen thuisbezorgd. Goede communicatie over bezorging met regelmatige update exacte tijdstip.
Bedankt voor je mooie beoordeling E! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Coulant en Correct
Goed om te horen Dirk. Hopelijk tot de volgende keer bij Only for Men!
Colbert voor 15.00 uur besteld. Dag daarna in huis. Top verpakt!
Hartelijk dank voor je leuke review. Veel plezier met het artikel toegewenst!
De webshop oogt rustig en overzichtelijk, en er ruim voldoende keuze.
Bedankt voor je beoordeling, Axel!
De kleur van de colbert kwam niet helemaal overeen met wat er op de site stond, daarom heb ik het terug gestuurd.
Hi Theo, wat vervelend! Ik ga het gelijk doorgeven aan ons team. Dan gaan we de kleur aanpassen in onze webshop.
Ik kan mijn ervaring nog niet doorgeven omdat ik nu al bijna een week wacht op mijn bestelling
Hallo Arjan, sommige producten hebben helaas een langere levertijd dan een paar werkdagen. Als u een bestelnummer via email zou willen doorgeven kunnen wij direct gaan kijken wanneer het pakket bij u aan zal komen. Wij horen graag van u.
Bestellen ging eenvoudig. Evenals het afrekenen. Informatie DHL was volledig. Jammer alleen dat het pakket buiten bij mijn huis afgeleverd werd. Ik was thuis en aangebeld werd er niet. Had ik niet aangegeven aan DHL.
Goedemiddag Ben, inderdaad niet heel netjes dat DHL niet heeft aangebeld, wij zullen er een melding van maken bij DHL. Onze excuses voor het ongemak.
Goede service en snelle levering
Hoi Dennis, bedankt voor het gegeven cijfer!
Goede webshop. Scherpe prijs en mooie kleding. Ga er vaker shoppen nu.
Wij hopen je in de toekomst zeker weer terug te zien Gilles!
Snel gevonden op de website wat ik zocht, snel geleverd en past perfect! Het lijkt wel een maatpak. Voor herhaling vatbaar!
Wauw, wat fijn dat het pak zonder aanpassingen al perfect past! Heel erg veel draagplezier toegewenst.
Mooie hemden voor een prima prijs
Veel plezier met je aankoop John!
De combinatie van webshop en visuele winkel werk perfect, zeker voor een kledingmode zaak. in de webshop bestellen en laten bezorgen bij de winkel. Duurt wat langer maar het voordeel is dat je het daar kunt passen met deskundige begeleiding. Is de maat toch niet goed dan wordt er desgewenst een andere maat voor je besteld. welke je in de winkel in b.v. een andere kleur hebt gepast. Ikzelf ben bijvoorbeeld gek op de aanbiedingen van goede merkkleding en schoenen met hoge korting. De periodieke aan biedingen in de winkel zijn ook niet mis. Only for Men staat voor goede service en kwaliteit tegen een goede prijs.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Wij horen graag feedback vanuit onze klanten.
Deze is altijd bezonder
Dankjewel Romain!
Goed werkende site waarmee keuze kan worden gemaakt. Maat advies werkt prima.
Fijn om te horen Peter! Graag tot snel!
Dankjewel!!
Eerste keer besteld en zeer tevreden over de afhandeling.
Leuk om te horen, welkom en graag tot ziens Harold!
Erg prettig om de bestelling op te kunnen halen in de winkel om alsnog te kunnen passen en controleren. Vriendelijk personeel. Wel jammer, dat het colbert behoorlijk gekreukeld uit de doos kwam. De bijkomende tas van de winkel getuigt van goede service.
Bedankt Pim! Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad met onze winkel. Jammer dat het colbert wat gekreukt was. Wij doen ons best om alles zo zorgvuldig mogelijk in te pakken, maar soms kan het voorkomen dat er toch wat kreukels ontstaan. Onze excuses hiervoor!
snel verwerkt en prachtige kwaliteit.
Wauw, bedankt voor deze mooie woorden Ineke!
top
Fijn, Patrick! Dankjewel!
Geen problemen, snel en goed het bestelde product geleverd.
Bedankt Henk!
Altijd ruime keuze en mooie deals!
Dankjewel voor de vijf sterren, Roland!
Afhalen en passen in de winkel. Retouren laat je in de winkel.
Fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor je mooie beoordeling.
iets aan de prijs maar vrij modieuze kleding zakelijk of casual en redelijke / goede kwaliteit. breed assortiment. Hoewel in de winkel veel broeken mij niet pasten heb ik nu uit een zending met ca 10 artikenen 1 spijkerbroek, 3 nette blousen en 3 casual blousen, leren riem, niets teruggestuurd. op langere termijn nog even zien. met nog even door de was en de mangel :-)
Dankjewel Wiechert! Leuk dat je tevreden bent! Hopelijk zien we je nog eens terug!
Snel, goed verzorgde items en veroakking. Duidelijk en Makkelijk te retourneren
Bedankt voor deze mooie review, Adriana! Graag tot snel!
Niet geleverd maar goed opgelost…
Bedankt voor je beoordeling, Robert. Wij moesten even wachten op de uitkomst van het onderzoek van DHL, voordat we verder konden. Ik zie dat de kwestie gisteren is opgelost voor je. Onze excuses voor het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopelijk zal je veel plezier hebben van je bestelling!
Ursprüngliche Bewertung
Niet geleverd en niet opgelost…
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC