Heel tevreden

Heel tevreden met mijn aanschaf. Binnen 24 na bestellen thuisbezorgd. Goede communicatie over bezorging met regelmatige update exacte tijdstip.

Coulant en Correct

Super snelle service

Colbert voor 15.00 uur besteld. Dag daarna in huis. Top verpakt!

Zeer prettige webshop met ruime keuze

De webshop oogt rustig en overzichtelijk, en er ruim voldoende keuze.

Prima product

De kleur van de colbert kwam niet helemaal overeen met wat er op de site stond, daarom heb ik het terug gestuurd.

Kan ik niet zeggen

Ik kan mijn ervaring nog niet doorgeven omdat ik nu al bijna een week wacht op mijn bestelling

Duidelijke website en bestelmogelijkheden

Bestellen ging eenvoudig. Evenals het afrekenen. Informatie DHL was volledig. Jammer alleen dat het pakket buiten bij mijn huis afgeleverd werd. Ik was thuis en aangebeld werd er niet. Had ik niet aangegeven aan DHL.

Goede service en snelle levering

Goede webshop

Goede webshop. Scherpe prijs en mooie kleding. Ga er vaker shoppen nu.

helemaal geweldig

Snel gevonden op de website wat ik zocht, snel geleverd en past perfect! Het lijkt wel een maatpak. Voor herhaling vatbaar!

Goede prijs voor prima kwaliteit

Mooie hemden voor een prima prijs

Een duidelijke actuele webshop en een mooi ruim opgezette winkel

De combinatie van webshop en visuele winkel werk perfect, zeker voor een kledingmode zaak. in de webshop bestellen en laten bezorgen bij de winkel. Duurt wat langer maar het voordeel is dat je het daar kunt passen met deskundige begeleiding. Is de maat toch niet goed dan wordt er desgewenst een andere maat voor je besteld. welke je in de winkel in b.v. een andere kleur hebt gepast. Ikzelf ben bijvoorbeeld gek op de aanbiedingen van goede merkkleding en schoenen met hoge korting. De periodieke aan biedingen in de winkel zijn ook niet mis. Only for Men staat voor goede service en kwaliteit tegen een goede prijs.

Altijd is het in orde

Deze is altijd bezonder

Voldoet aan mijn verwachtingen

Goed werkende site waarmee keuze kan worden gemaakt. Maat advies werkt prima.

10 nummer

Goede ervaring en snelle levering

Eerste keer besteld en zeer tevreden over de afhandeling.

Erg prettig om de bestelling op te kunnen halen in de winkel om alsnog te kunnen passen en controleren. Vriendelijk personeel. Wel jammer, dat het colbert behoorlijk gekreukeld uit de doos kwam. De bijkomende tas van de winkel getuigt van goede service.

super cool

snel verwerkt en prachtige kwaliteit.

top

top

Geen problemen, snel en goed het bestelde product geleverd.

Prijs/kwaliteit uitstekend

Altijd ruime keuze en mooie deals!

Zeer uitgebreide keus en een snelle levering.

Afhalen en passen in de winkel. Retouren laat je in de winkel.

goede stijl en pasvorm

iets aan de prijs maar vrij modieuze kleding zakelijk of casual en redelijke / goede kwaliteit. breed assortiment. Hoewel in de winkel veel broeken mij niet pasten heb ik nu uit een zending met ca 10 artikenen 1 spijkerbroek, 3 nette blousen en 3 casual blousen, leren riem, niets teruggestuurd. op langere termijn nog even zien. met nog even door de was en de mangel :-)

Snel en professional

Snel, goed verzorgde items en veroakking. Duidelijk en Makkelijk te retourneren

Niet geleverd

Niet geleverd maar goed opgelost…

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC