slechte levering door DHL

Meer dan 6 dagen moeten wachten op mijn bestelling, en vervolgens gooit de bezorger van DHL een briefje in de brievenbus zonder eerst aan te bellen of wij wel thuis zijn. Ik stel voor dat jullie eens nadenken over een andere bezorger.

Geweldig goede kwaliteit en op tijd geleverd

Stop met het vragen naar ervaringen aub!

Elke webshop, bank of andere partij waar je als klant contact mee hebt, vraagt om feedback. Het zou zo moeten zijn dat een zeer beperkte steekproef voldoende moet zijn om te weten waar het beter kan of dat het zo 'goed genoeg is', ipv na elke bestelling de klant lastig te vallen.

Product goed afterpay betalen niet goed

After pay betalen vind ik niets Als ik het product goed vind wil ik betalen Niet na 10 dagen

Zoals altijd perfect

Zoals altijd perfect geen negatieve ervaringen. Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Goede ervaring

Product zoals omschreven en snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit!

Snelle levering, goede kwaliteit!

een goede winkel om schoenen te kopen

ik ben heel tevreden met de schoenen die ik had gekocht. En goed verpakt en snel verstuurd.

Ik ben blij.

Bedank voor excellent klanten service en snel antwoord via WhatsApp, mij sneakers echt mooi Italiaan kwaliteit, lief vriendelijke personeel in Almere winkel... Tot mij volgende bestelling... Muchas gracias..

goede service leuk assortitment

goede service, leuk assortiment, leuke aanbiedingen en snel en goed verzonden.

Online bestellen gaat zooo makkelijk!!

Gewoon overzichtelijke website, duidelijke info, makkelijk in gebruik bij bestellen, snelle levering en goeie communicatie

Complete bestelling niet leverbaar!

Ik kocht afgelopen zaterdag 2 t-shirts in de sale, leuk ook nog eens extra 20 procent korting! Maandag kreeg ik een e-mail een T-shirt is niet leverbaar. Balen want ik had nog een zelfde T-shirt gezien deze leken veel op elkaar, als ik dat eerder had geweten had ik die besteld. Want ja nu kost het me weer verzendkosten. Dus ik belde met de klantenservice. Ik kreeg een code voor gratis verzenden maar de 20 procent extra korting kon niet meer worden toegepast jammer! Woensdag heb ik weer gebeld waar het andere T-shirt bleef. Ik had nog geen track en tracé ontvangen. Dit kon enkele werkdagen duren en ja hoor vandaag weer een e-mail ook dit T-shirt is niet leverbaar. Kortom teleurstellend en slechte voorraad beheer! Jammer dat je dit dan nog een na 5 dagen wachten hoort voor de tweede keer!

Prima berichtgeving over de status.

Eenvoudig te handelen

Hoewel ik een voorstander blijf van fysiek winkelen, bood het in de huidige situatie een uitstekend alternatief!

Leuk winkelen maar er mogen wel een paar dingen verbeteren.

Wij vinden het jammer dat we bij jullie online shop niet kunnen kiezen voor de betaalmethode gratis achteraf betalen. Ook jammer dat een retour niet in een winkel verwerkt kan worden. Nu gaat het wel even duren voor we het aankoopbedrag terug hebben. Verder leuke winkel om te shoppen. Maar met een paar aanpassingen nog beter ;)

Kansloos

4 van de 6 artikelen blijken daags naderhand niet leverbaar. Kansloos en teleurstellend. Shop hier al jaren maar ben er onderhand wel een beetje klaar mee is niet de eerste keer dat dit zo loopt

Bestelling is gladjes verlopen. Ik heb geen problemen gehad maar ik zeg altijd het kan altijd beter

Fijn personeel en winkel, en snelle service

Fijne winkel, en personeel. En goede service

Prima website

Web shop is prima maar bezorging Dhl waardeloos. Pakket nog steeds niet ontvangen

Onvoldoende kwaliteit van eigen merk

Ik heb een broek gekocht bij OnlyForMen van het merk Victim. In deze broek is een scheur ontstaan in het zitvlak na 3 maal gedragen te hebben. Ongelofelijk maar waar! Geen gekke dingen meegedaan; wel gefietst. Ik heb over dit probleem gereclameerd bij een volgend winkelbezoek In Rosmalen. Men kon er niks meer meedoen want de garantieperiode was gepasseerd. Ik heb gemeld dat ik iig geen Victim broeken ging kopen. Beide verkopers gaven me hier groot gelijk in. Heel vreemd want Victim is OnlyForMen's eigen merk. Kortom: Waardeloos product en service. Toch 1,5 ster voor de eerlijkheid van de verkopers.

Slogan Snel en makkelijk thuisbezorgd is niet gelukt.

Maandag 13-09 een bestelling geplaatst en aangegeven om deze af te halen in de vestiging Oosterhout. Na 1 dag (14-09) een mail gekregen dat de bestelling is verzonden naar de vestiging. Mooi dat is snel dacht ik nog. Helaas op 17-09 nog geen bericht over mijn bestelling. Hierna maar eens gebeld met Only for Men klantenservice, helaas kreeg ik daar minder leuk bericht mijn bestelling zou pas op 21-09 in Oosterhout arriveren omdat ze vanwege Corona maar 1x per week de winkel bevoorraden. Met die zelfde bevoorrading gaan ook de afhaal bestellingen mee. Medewerker aan de telefoon overlegde even en kon de bestelling in het magazijn omzetten naar een thuisbezorging via DHL, zodat ik deze op 18-09 gratis thuisbezorgd zou krijgen. Fijn! Je voelt het natuurlijk al aankomen, 18-09 geen pakket van Only for Men. 20-09 nog even afgewacht misschien toch vandaag... maar helaas geen pakket. 21-09 tocht maar weer eens met de klantenservice van Only for Men gebeld, en helaas men zag hetzelfde als ik op de DHL site pakket nog niet ontvangen door DHL. Ik heb gevraagd om het grondig uit te zoeken, bestelling bedroeg +200 euro meer dan 9 dagen wachten is niet echt meer van deze tijd. 21-09 einde van de middag een mail ontvangen, het magazijn had toch mijn pakket verstuurd richting de vestiging Oosterhout. Ik kon kiezen of ze deze op 22-09 toch nog naar mijn huisadres laten verzenden of ik hem zelf ging ophalen.. ja dat lijkt me vrij simpel ik ga hem zelf halen. Scheelt weer 1 dag wachten. 22-09 zelf naar de winkel gegaan. Samengevat niet de beste ervaring met Only For Men, ik had liever een andere oplossing gezien dan 1 excuus per mail. Tip: Vermeld op de website voor klanten die hun bestellingen willen ophalen bij 1 van jullie vestigingen dat afhalen max 5 tot 7 werkdagen kan duren. Omdat jullie maar 1x per week de vestigingen bevoorraden.

Tevreden

Heel tevreden

Perfect !!!

Goede prijzen. Fout in levering onmiddellijk gecorrigeerd.

Uitstekende snelle levering en klantvriendelijke website

Alles vlot verlopen zonder problemen

Goed product en goed bedrijf. Betrouwbaar!

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC