We hebben tweeeneenhalve dag voor niks thuis moeten wachten , we kregen steeds berichten dat ze bv tussen 08.00 uur en 12.00 uur word het pakje bezorgd , maar ze kwamen steeds niet , zo hebben we dik twee dagen voor niets thuis zitten wachten , dat was heel vervelend . Mvg G de Nijs . Ook jullie waren telefonisch niet te bereiken ...
Beste Gea, Wij versturen je bestelling met DHL. Je bestelling is vrijdag verzonden uit ons magazijn. Meestal levert DHL dan je bestelling op zaterdag (de volgende dag). Helaas hebben ze door de drukte bij DHL je bestelling zaterdag niet kunnen leveren. Onze excuses voor het ongemak! In het weekend hanteren wij aangepaste openingstijden voor de klantenservice. Deze openingstijden zijn te vinden op onze website!
In vergelijking met andere webshops best lange verzendtijden soms wel 7 dagen.
Beste Gert, Helaas hebben sommige artikelen een iets langere levertijd. We doen ons best de levertijd te verbeteren! Bedankt voor je feedback!
Weliswaar voldeed de zending niet geheel aan de omschrijving (schoenen bleken te smal ondanks de beschrijving dat het een reguliere maatvoering zou betreffen) maar het retourproces verliep goed. Snelle mail en tegoedbedrag minus verzendkosten werd snel overgemaakt.
Hallo Arie, wat jammer dat de schoenen niet goed zaten. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer van een fijn paar schoenen voorzien.
Alleen de verpakking kwam beschadigd binnen maar voor de rest perfect
Onze excuses hiervoor Sam! Ik heb direct melding gemaakt bij DHL. Hopelijk letten zij hier in het vervolg iets beter op. In ieder geval veel plezier met je bestelling toegewenst.
Via de webshop toch nog twee mooie colberts kunnen scoren in de sale. Ik had geen plannen, keek toch nog even omdat ik een mail kreeg.
Wat leuk om te horen Ronald. Veel draagplezier toegewenst!
Vanwege een bruiloft wilde ik last minute een broek aanschaffen. Op de site staat duidelijk vermeld dat bij aankoop voor 15.00 de levering de dag erop geschiedt. Dit is helaas niet waargemaakt. Op donderdag (ruim) voor 15.00 besteld maar pas maandag erna geleverd... Jammer! Er kan altijd iets gebeuren, maar zorg dat je waarmaakt wat je toezegt of informeer je klant als je het door omstandigheden niet waar kan maken.
Bedankt voor je beoordeling! Wat een pech heb je gehad. Wij hebben afgelopen week inderdaad wat bestellingen niet op tijd kunnen verzenden, wegens de drukte tijdens de sale periode. Onze welgemeende excuses hiervoor! We hebben je bestelling op vrijdag direct verzonden. 90% van de pakketjes worden de volgende dag door DHL bezorgd, dit zou dus zaterdag geweest zijn. Helaas heeft ook DHL het erg druk, waardoor het soms een dag langer kan duren. Omdat DHL niet op zondag bezorgd, is je pakketje dus op maandag bezorgd. Nogmaals onze excuses hiervoor!
De overhemden zijn maandag j.l. ter retournering weer afgegeven bij een DHL-punt. De 2 overhemden van Ralph Lauren waren SLIM FIT, terwijl op uw site REGULAR FIT aangegeven staat! Dit heb ik ook op het retourformulier aangegeven. Graag z.s.m. mijn geld terug. Groet, P.F.A.M.M. Verberne
Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat er verkeerde informatie over de shirts op onze website stond. Helaas kan dit soms gebeuren. Onze welgemeende excuses hiervoor! We zullen het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk terugbetalen.
Overzichtelijk en goede maatvoering, aanbiedingen en mooie artikelen. Kortom, ik kom hier terug.
Alleen de laatste zending kreeg ik wel een email dat pakket verstuurt was. Maar heb nooit een melding gekregen dat pakket ik in de winkel kon afhalen.
Ruime keuze, snelle levering
Ik ga al jaren naar Only for men in Doesburg. Fijne winkel en je wordt er goed geholpen door vakkundig personeel.
Ik ben tevreden over de levering, alleen de aangegeven levermomenten kwam niet overeen zoals in de bevestigingsmail zijn beschreven. Let hier in de toekomst op.
Bedankt voor je beoordeling en bedankt voor je feedback! We gaan ons best doen om ons in de toekomst nog beter aan onze levertijden te kunnen houden!
The experience with my purchase was good, and also the customer service when I communicated with the company. The only thing to enhance is that delivery days at the moment to pay are different from the delivery days once you get your confirmation order. 2 to 3 working days at the moment to pay and then it changes to 3 to 5 working days once you already have paid.
Thankyou Andrés! We're happy to hear that you are satisfied with your order. Your feedback will be taken into process. Thankyou for that!
Een mooi product binnen gekregen goed verpakt en op tyd
Fijn! Bedankt voor je mooie beoordeling.
Verzend en retourkosten, dat is jammer
Bedankt voor je review! Wij rekenen inderdaad verzend- en retourkosten. We vinden het jammer dat je hier ontevreden over bent. Ik zal je feedback hierover delen met onze directie.
Jammer dat er nog wel verzendkosten gerekend worden
Bedankt voor je mooie review en feedback!
Snelle levering, volgens omschrijvng.
Bedankt, graag tot snel!
Makkelijk online bestellen en betalen. De bestelling was er binne 24 uur. Bedankt
Dankjewel Lambert, leuk dat je tevreden bent!
Vlotte verzending!!
Bedankt voor de vijf sterren, Manfred!
Snelle en nette bezorging en goede kwaliteit herenblouse
Bedankt, Lida. Graag tot ziens!
Prima site, eenvoudig bestellen, en snel in huis. Simpel en efficient en het gewenste resultaat. Top dus, zeker in de uitverkoop dan is prijs kwaliteit meer dan geweldig. En dat maakt je als klant tevreden. Vr.grt. Freek
Bedankt, Freek! Leuk dat je tevreden bent!
Na ruim 1 week artikelen nog steeds niet ontvangen!
Bedankt voor je review! We hebben gisteren al even contact gehad. Onze winkel in Beek, waar je pakketje naartoe moet worden gebracht, wordt niet zo vaak bezocht door onze chauffeur. Hierdoor kan het langer duren voordat je pakketje klaarligt. Ons magazijn heeft hier extra vaart achter gezet, zodat je pakketje snel klaar zal liggen. Onze excuses voor de vertraging!
Snel besteld en snel geleverd!
Hallo Georgios, bedankt voor het prachtige cijfer!
alles op tijd en duidelijk en netjes verpakt kortom het kan echt niet beter
Het doet ons goed te horen dat de levering prettig is verlopen. Veel plezier met de bestelling toegewenst.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC