goede producten tegen prima prijzen, snelle en correcte levering en zeer goed bereikbaar via telefoon mail en chat
Wat een fijne review Henk. Wij zien je graag een volgende keer terug bij Only for Men!
Het assortiment is prima, de prijsstelling en aanbiedingen zijn zonder meer aantrekkelijk en de site navigeert ook goed. Opvallend ten opzichte van de concurrentie is dat je verzendkosten moet betalen en ook als je iets retour moet sturen, absoluut niet in lijn met de concurrentie.
Hoi Edwin, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een (positieve) review te plaatsen over Only for Men. Hartelijk dank voor alle genoemde complimenten. Wat betreft de verzend- en retourkosten, verschillen wij inderdaad van sommige van onze collega webshops. Wij kiezen er voor om onze stuks prijzen lager te houden en deze kosten open te berekenen. Andere webshops verwerken deze vaak in hun stuksprijs. Hierdoor zijn zij vaak wat duurder. Hopelijk tot de volgende keer!
Meedenkend personeel.
Wat een fijn compliment Geert-Jan! Dank hiervoor.
Nette levering van mooie kleding, helaas voor mij niet de juiste, dus retour gestuurd. Ga zeker gauw een nieuwe bestelling plaatsen.
Bedankt Jaap! Wat jammer dat je niet helemaal blij was met je bestelling, maar we gaan graag voor een herkansing! Mochten we je ergens over kunnen adviseren, dan kan je altijd even contact opnemen!
Bij toeval onlyformen ontdekt bij mijn zoektocht naar de perfecte webshop voor kleding. Ruim assortiment, wisselende aanbiedingen en de service is top! Inmiddels al meerdere keren bij onlyformen besteld en telkens zeer tevreden. Ga zo door!!
Wat een prachtige beoordeling, Marco! Leuk! Dankjewel en graag tot ziens!
Een winkel om vaker te kopen.
Leuk om te horen, Paul! Graag tot ziens!
Eerste pakje verdwaald bij de besteller. Snel een vervangend pakket opgestuurd!
Fijn om te horen dat je tevreden bent, Fred!
Beschadigd product ontvangen. Super opgelost door ofm Doesburg. Volgende keer maar weer via de winkel.
Wat jammer dat je een beschadigd artikel geleverd hebt gekregen, maar fijn dat dit prettig is opgelost door onze winkel! Bedankt voor je review, en onze welgemeende excuses voor het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt.
De bestelling is nu na een week nog niet verzonden. Ook een riem toch niet meer voorradig na bestelling wat heel vreemd is. Ipv een 10% korting op een volgende aankoop van in mijn geval een riem, voor een niet sale product. Was het mooier om een geschikt alternatief tegen dezelfde prijs te bieden. Geen proactieve update over bestelling. Enkel na navraag van mij reactie. Iedere dag reclame in de mailbox terwijl ik gewoon wil weten wanneer de bestelling komt en of er niet nog meer zaken niet leverbaar gaan zijn.
Bedankt voor je review! Wat jammer dat je ontevreden bent. Ik heb je bestelling er bij gepakt, en ik zie geen riem in je bestelling, en ook geen uitverkocht artikel. Wellicht gaat je vraag over een andere bestelling op een andere naam. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice via: [email protected]. We helpen je dan graag!
Hele goede ervaring! Prettige webshop. Snelle levering. Mooie schoenen, passen goed! Dus een zeer tevreden klant !
Dankjewel Nicole! Graag tot snel!
Keurig geleverd en in de verwachte periode. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Dankjewel Bart! Hopelijk tot ziens!
Perfect fijne passende kledig
Bedankt Jo! Graag tot ziens!
Mooie kleding
Leuk dat je tevreden bent, Robert! Bedankt!
Mooie korting, snelle levering en goede kwaliteit! Ik ben tevreden!
Bedankt Arie! Graag tot ziens!
Goede service en snel geleverd
Dankjewel voor je mooie beoordeling, Albert!
Ik ben zeer tevreden over de broek. Voordeel is dat ik het merk ken. Ook heeft het bedrijf zich aan de afspraak qua verzending gehouden.
Wat fijn om te horen, Jan! Veel plezier met je aankoop!
Alles super
Dankjewel Richard!
Super snellen leverling en goeie kwaliteit.
Bedankt! Hopelijk zien we je snel terug!
Snelle levering en prima feedback van de klantendienst.
Bedankt Marita! Fijn dat je tevreden bent.
Ruime keuze. Top merken. Goede prijs kwaliteit verhouding
Dankjewel Alphons! Graag tot ziens!
Fijne kledingzaak met deskundig personeel en hele mooie merken en kleding.
Wat een mooie review, bedankt Ron!
Leuk dat je tevreden bent, Kees! Bedankt en tot ziens!
Zeer vlotten super snelle levering.
Bedankt, Ronald! Graag tot ziens!
De levering duurde iets langer dan verwacht. Product voldeed aan beschrijving.
Bedankt Jeroen! Sorry als de levering langer duurde dan verwacht. Wel vinden we het fijn dat je tevreden bent met je aankoop.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC