Snel en goed

De gemaakte afspraken werden nagekomen!!

Prima kleding, snelle levering!

Snelle levering van bestelde broeken. Prima pasvorm zoals besteld.

Duidelijke en overzichtelijke web side !!!

Prima service!!

perfect

Prima, snelle en goede service. Ik heb 2 spijkerbroeken gekocht en 1 geretourneerd. Ik ga een donkerder kleur bestellen. Prima kwaliteit goederen.

Groot assortiment

Groot assortiment. Goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke foto's en beschrijving van de producten. Zowel nieuwe collectie als outlet. Snelle levering.

Website is overzichtelijk, bestellen ging makkelijk en de volgende dag al in huis

Ik was vergeten waardebon in te leveren bij het afrekenen: geen probleem: via de chat werd het kortingsbedrag teruggestort, da's pas service!

super

De bestelling ging soepel, we hebben het pakket in de winkel opgehaald.

Mooie prijzen

mooie prijzen, met sale zijn de artikelen altijd zeer aantrekkelijk geprijsd. levertijd vind ik wel wat te lang

Duidelijk en helder

Duidelijk en overzichtelijk

Prima, helemaal tevreden.

Ik heb dat gekregen waar ik om gevraagd heb. Helemaal prima.

Uitstekende site

Extra code korting niet ingevuld bij een aankoop die al betaald was. Na tel.contact werd toegezegd dat het verschil terug overgemaakt zou worden. Na 2 dagen al terug overgemaakt op mijn rekening. Geweldig! Dank u.

Fijn winkel

On line besteld, maar ook vaak in de winkel. Goede keuzes en prijzen

Super geregeld, netjes, op tijd en goede communicatie

Fijn bedrijf, goede service

Tot nu toe prettig

Prettig winkelen alleen jammer dat een besteld vest niet helemaal mijn smaak was in het echt kwam ie echt anders over . Dat hoort bij het online winkelen. Ben benieuwd naar mijn nieuwe bestelde gest die vandaag binnenkomt.

Mooie kleding snel geleverd

Gemakkelijke navigatie op de site, een ruim aanbod van mooie kleding, die ook goed in beeld wordt gebracht Snel en gemakkelijk te bestellen en stipt geleverd. De verpakking is niet te groot en dat mag ook wel eens worden gezegd in tijden van verspilling en milieudruk!

Service

Ik heb betaald 3.95€ voor thuis bezorgd Was iemand thuis helaas geen pakket Ik ging op vakantie de vroegen dag dus mijn zoon moet komen anders stad mijn pakket ophalen Graag mijn geld terug

Levering en contact laat te wensen over

Ik had via de webshop 2 paar schoenen besteld en deze laten bezorgen bij de winkel in Druten waar ik woon. In de winkel had ik een jas besteld dus ik dacht alles in 1 x op te kunnen halen. De jas had iets vertraging maar kwam uiteindelijk wel en daar kreeg ik ook netjes bericht van. Ik kreeg wel bericht dat de schoenen waren verzonden, maar niet dat ze in de winkel waren aangekomen. Na 2 dagen zelf naar de winkel gegaan en toen bleek dat bij de zending niet was aangegeven dat de schoenen door mij besteld waren dus personeel had ze al in de winkel geplaatst. Gelukkig was ik op tijd en waren ze er nog, maar dit is wel slordig. Personeel in Druten was heel correct en heeft excuus gemaakt dus daar geen negatief woord over. Volgende keer bestel ik denk ik liever gewoon in de winkel.

Altijd mooi verpakt,de kleding is en in de winkel en op internet altijd goed !!!!

Snelle levering en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Zeer goede service

Mooie Collectie en zeer goede service.

Ben keurig geholpen door een jonge dame

Betrokken, meedenkend, behulpzaam en vriendelijk

werkt perfect

werkt heel snel, en bij levering in een van de winkels, krijg je netjes per email bericht

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC