In de winkel was de broek niet die ik zocht, in de webshop wel. Snel geleverd, en past perfect.
Bedankt voor de mooie beoordeling Jan! Veel plezier met je aankoop gewenst.
De verkopers zijn vakmensen
Bedankt voor het mooie compliment Fred!
Product snel gevonden, besteld en binnen 2 dagen geleverd. Top!
Fijn om te horen Jos! Bedankt voor je mooie beoordeling.
Goed geholpen door die jongeman, deed zijn best om voor ons te zoeken naar een oplossing.
Heel erg bedankt voor je beoordeling Jan! Goed om te horen dat je fijn geholpen bent.
Was heel blij met deze poloshirt en hoge korting. Snelle levering
Bedankt voor je mooie beoordeling Richard! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Mooie site met veel producten en heel erg overzichtelijk
Bedankt voor je beoordeling en het mooie cijfer Jur! Fijn om te horen dat je tevreden bent!
Mooie kleding snelle levering
Bedankt voor het mooie cijfer Koen!
2paar schoenen besteld, 1 paar was niet beschikbaar, kan gebeuren. Bij levering van het paar dat WEL beschikbaar was, was dat 2 maal de linker schoen. Contact gehad, terug gestuurd en andere besteld. Week later dan verwacht heb ik toch mijn schoenen binnen, een linker EN een rechter, loopt goed op die manier.
Bedankt voor je beoordeling Bastiaan! Fijn om te horen dat het alsnog opgelost is.
geheel tevreden!!!
Bedankt voor het mooie cijfer jha!
Zie boven. Ik begrijp niet dat jullie gebruik maken van DHL. Opnieuw ging het mis. Je zit thuis en krijgt bericht dat ze paar minuten ervoor je niet thuis troffen. Dit is niet eerste keer en als je reakties op www leest is het een zeer slechte service. Gevolg is dat het pakket veel later komt en dat je nog niet op vakantie kunt. Klachten kun je niet indienen bij hen en je ontvangt botte of helemaal geen reaktie. Dit kan jullie klanten kosten.
Bedankt voor je beoordeling Maris! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop, ik zal de feedback wat betreft onze vervoerder doorgeven!
Netjes op tijd wordt geleverd. Leuke aanbiedingen Gratis bezorgd worden zou fijn zijn
Bedankt voor je beoordeling Farhad! Ik zal de feedback wat betreft bezorgkosten intern doorgeven.
Precies wat ik wilde was aanwezig op de site en het bestelde paste exact.
Bedankt voor de mooie beoordeling G.J.!
heb al vele malen besteld en ben zeer tevreden over de service. Het enig punt dat ik kan aangeven ter verbetering is de policy om producten te ruilen. Nu moet het ontvangen product terugsturen en tegelijk een nieuwe bestellen. Dat is best wel omslachtig.
Bedankt voor je mooie review, Romeo! Leuk dat je tevreden bent over onze service. Je feedback over het ruilen nemen wij zeker mee! Graag tot snel.
Overhemden besteld, via de website maat gecontroleerd. mooie aanbiedingen. overhemden zijn van goede kwaliteit. in het echt zijn ze nog mooier dan op de foto. Hier bestel ik volgende keer weer mijn overhemden.
Bedankt Theo!
Had hier nog niet gewinkeld, omdat ik kleding gewoonlijk in een fysieke winkel koop. Was blij verrast over de mogelijkheden van levering, betaling, enz. Maar belangrijker: de gekozen maat klopte. Dus geen gedoe met terugsturen! Heb nu een aantal kwaliteitshemden met stevige korting.
Wat goed om te horen, Luud! Veel plezier van je mooie items!
Prima geregeld
Bedankt Ylona! Graag tot snel!
Dankjewel voor de vijf sterren, Chris!
Site werkt goed en is overzichtelijk! Het afronden van de bestelling en ophalen van de bestelling in shop is erg prettig! Even passen en meenemen! Top!
Hartelijk dank voor je beoordeling, Henk!
Snel, duidelijk en goede prijs!
Bedankt Jurgen, fijn dat je tevreden bent!
positief. Gemakkelijk te regelen. Levering confom afspraak. goed product.
Bedankt voor de mooie review, Henk! Graag tot snel!
Had mooie schoenen gezien, online. Heb deze besteld en in de winkel laten bezorgen. Deze schoenen tijdens het afhalen in de winkel eerst even gepast en gekeken/gevoeld of deze wel lekker zouden lopen. Kan niet anders zeggen, dan dat ik een goede aankoop heb gedaan. De service in de winkel was ook weer TOP! Dank jullie wel!
Wat fijn om te horen, Ron! We verwelkomen je graag opnieuw in Almere of in de webshop!
Een duidelijke website met leuke kleding.
Leuk dat je tevreden bent, Dave!
Zoals al mijn vorige bestellingen: niets op aan te merken. Ik vind absoluut mijn gading. Mooi materiaal van heel goede kwaliteit. Dik in orde
Hier doen we het voor, bedankt Eric!
Alles op tijd, leuke spullen gekocht, geen problemen gehad, goed gepresenteerd in de online webshop.
Bedankt, Mircea! Graag tot ziens!
Makkelijk te navigeren, leuke aanbiedingen
Bedankt Dennis! Tot snel!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC