Mooie produkten

Grote sortering, duidelijke website, gemakkelijk te bestellen

Ik zit op mijn geld te wachten

Ik heb een week geleden een doos teruggestuurd, maar ik heb nog geen bedrag mogen ontvangen. Is dat normaal, wanneer kan ik het verwachten?

goed.

even moeten wachten op uitlevering maar verder geen problemen

Besteld, en snel afgeleverd

Goede spullen

Vlotte levering

Snel geleverd. Top!

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit en snelle bezorging.

Afhandeling erg traag

Het duurt erg lang voor de bestelling in de gekozen winkel wordt afgeleverd.

Prima, en snel geleverd. Helaas waren de kleuren niet wat ik had verwacht dus heb het geretourneerd. De volgende keer ga ik gewoon weer bij jullie bestellen.

Aanbod online is goed

Het aanbod online is goed. Aan de andere kant duurt het versturen relatief lang en worden zowel verzendkosten en retourkosten. Daarmee merk je dat ze liever hebben dat je naar de winkel gaat. Niks mis mee.

Uitstekende service en breed assortiment aan merkkleding

Een mooi assortiment aan merkkleding en nu in de sale heb ik een paar mooie items kunnen scoren. Bij mijn laatste aankoop had ik een kortingscode over het hoofd gezien, maar na contact met de klantenservice heb ik de korting alsnog gekregen. De producten worden ook nog snel geleverd.

Fijn geholpen

Super vriendelijk en actief mee kijken naar wat wij zoeken .

Goeie service Prima winkel

Prima website en snelle service

Maatvoering moet nog wel even wat beter. Maat S besteld maar de S wat geleverd werd was echt geen S dus moest helaas retour. Is ook sterk afhankelijk van welk merk je bestelt maar S zou gewoon S moeten zijn.

Waarom verzendkosten?

Prima snelle levering, maar begrijp niet waarom er kosten voor verzenden en voor retour in rekening worden gebracht.

Duidelijke order en snelle levering

Helemaal goed

Geen aanmerkingen

Levering en verpakking correct

Na bestelling geplaatst te hebben, goed op de hoogte gehouden van de levering, die volgens planning plaatsvond. Goed verpakt.

Website duidelijk, bestellen eenvoudig

Alles ok, behalve beschikbaarheid andere kleuren

prima levering en afwikkeling retour

Correcte en snelle levering en verwerking retour

Uitstekende communicatie en verzending/ontvangst

De terugmelding wanneer de bestelde zaken te verwachten zijn vind ik een sterk punt.

uitstekend

Overzichtelijke website, gemakkelijke betaling, goede informatie als ik daarnaar vraag, uitstekende service. Mijn ervaringen met only for men zijn altijd goed geweest.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC