Prima verlopen geen negatief commentaar
Bedankt Jos! Graag tot snel!
Een artikel kon niet geleverd worden, direct geld terug en nog een kortingsbon voor een volgende aankoop. Ruim assortiment, prima service
Onze excuses dat we het artikel niet konden leveren! Bedankt voor je mooie beoordeling!
Mooie artikelen voor de juiste prijs.
Leuk om te horen Marcel!
Goede afhandeling van mijn bestelling
Fijn om te horen Margo!
Only for men (webshop)heeft ruim aanbod herenmode. Bestellingen worden snel verwerkt. Fysieke winkels zijn ook zeker bezoek waard. Prettig en hulpvaardig personeel aldaar. Goede service bij retourzending.
Bedankt voor je mooie beoordeling Johannes!
Eerste keer in de winkel grandioos behandeld en te woord gestaan. Tweede keer na afspraak gemaakt te hebben voor controle en aanpassingen , HEEL lang moeten wachten voordat we aan de beurt waren. Oorzaken dat we te lang moesten wachten zijn ,Te WEINIG medewerkers werkzaam en dat het gigantisch druk was bij Only for men. Derde keer na het verstellen van het pak wederom het zelfde probleem. Te weinig medewerkers werkzaam en de gigantische drukte. De medewerkers die er werkzaam waren , liepen zich een SLAG IN DE rondte om de klanten behulpzaam te kunnen zijn en tevreden te houden , wat ten koste ging van de kwaliteit van bediening. Mijn advies : Zorg voor voldoende medewerkers op de werkvloer.
Beste Charles, Vervelend om te horen dat je lang moest wachten, dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij zijn druk bezig met het werven van nieuwe medewerkers zodat we je in de toekomst optimaal kunnen helpen!
Heel veel aanbiedingen maar je moet wel veel uithoudingsvermogen hebben. Er zijn vele aardige aanbiedingen maar dat zijn altijd artikelen in de grote maten zoals XXL. De gangbare maten zijn nauwelijks te vinden. Artikelen die normaal geprijsd zijn of hoog geprijsd blijken niet erg modieus. Soms denk je dat het assortiment onverkoopbare voorraad is van grote merken
Beste Dick, Wij proberen de voorraad zo snel mogelijk aan te vullen. Onze excuses!
Super goed netjes verpakt
Leuk om te horen! Veel plezier met je bestelling!
Eens je je merken kent en jouw maten werkt dit heel fijn.
Bedankt voor de mooie review!
Mooie merken en als iets niet goed is kan het retour
Leuk om te horen Frederiek!
Vooral de samenwerking winkel en webshop is gaaf. Rosmalen heeft ons Superbe geholpen.
Leuk om te horen, bedankt voor je mooie review!
Een prettige winkel en over het algemeen fijn personeel, niet te opdringerig wat je nogal eens mee kan maken. Only for men verkopen ‘mijn’ merken de (grote) winkel is in mijn omgeving en een lekker kopje koffie sla ik natuurlijk ook niet af.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Jacco! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met onze winkel zo vlakbij! We begroeten je graag snel nog eens.
Kleding voor wie van mooi en eerlijk geprijsd houdt.
Bedankt Dennis! Fijn dat je tevreden bent.
goed in aanbiedingen
Bedankt, Lute! We doen inderdaad ons best om altijd mooie acties te kunnen aanbieden!
tevreden!
Wat fijn, Frank! Hartelijk dank voor je mooie review en graag tot ziens!
Eenvoudig en snel kleding besteld en snel afgeleverd.
Wat een mooie review, hartelijk bedankt Rens!
Altijd netjes en snel.
Bedankt voor de beoordeling, Riffad! Fijn dat je zo tevreden bent.
Only for Men is een prettige en fijne winkel. Ook de webshop is toegankelijk en leveren zij de bestelling snel af.
Bedankt voor de mooie beoordeling Hans!
Ik had enkele artikelen besteld bij OfM... in eerste instantie was het artikel niet op voorraad meer. Toen na enkele dagen nog een paar schoenen werd gevonden bij een collega... werd er onmiddellijk een mail naar me gezonden, dat het artikel weer besteld kon worden... en of dat nog steeds gewenst was (!!). Ik kreeg het na enkele dagen thuis bezorgd... Fantastisch! Ook omdat BPost een verkeerd huisnummer had genoteerd werd dit onderzocht door één van de medewerkers (compliment voor Sanne!) en het werd gecorrigeerd voordat men de bestelling in werking had gesteld... NB Het was geen fout van OfM, maar van BPost.
Bedankt voor je mooie beoordeling Ron! Ik zal het compliment doorgeven!
Vaak kan ik bij Only for Men snel vinden wat ik zoek (zeker online). En vaak zijn dat ook leuk geprijsde items.
Bedankt voor je mooie beoordeling Jos!
Het merk dat mij altijd past bij jullie gevonden! Ik ben 1.92m. en dan zijn veel pantalons te kort. Goede service en snelle levering!
Bedankt voor je mooie beoordeling Jaap!
Blouses en broeken besteld. Zeer gemakkelijke site, alles goed te vinden Enige minpuntje, graag maten tot en met 42/34
Bedankt voor je beoordeling John! Ik zal de feedback doorgeven.
Heel veel keuze mogelijkheden en heel vriendelijke mensen die je ook bij het ruilen perfect verder helpen, En ook lekkere koffie.....
Bedankt voor de mooie beoordeling Eric!
Zou willen dat ik wat kon zeggen over de bestelling. maar het pakketje ligt al 4 dagen stil bij DHL. Kunnen jullie niets aan doen, behalve gewoon met PostNL. Daar heb ik nog nooit problemen mee gehad.
Bedankt voor je review, Harm! Ik zie in de Track&Trace gegevens dat je pakketje volgens DHL vandaag wordt aangeboden. Mocht dit niet het geval zijn, dan horen wij het graag! We gaan het dan voor je oplossen.
Perfect website en mooie kleding .
Fijn om te horen Hussein! Bedankt voor je mooie beoordeling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC