Mooie kwaliteistproducten en goede website.

Vriendelijke en goede klantenservice voor als er vragen zijn. Er zijn ook winkels waar je terecht kan. Dat wist ik niet. Kwam bij toeval op de website terecht.

Mooie kleding en fijne service

Mooie kleding, fijne service en snelle levering. Door foutief label verkeerde kleur ontvangen, gebeld met de klantenservice ook hier heel fijn en op een leuke manier te woord gestaan. De juiste kleur is onderweg.

prima ervaring

prima, goed product en snelle levering

Prettige webshop.

Webshop is overzichtelijk . Aflevering ook netjes.

Makkelijk te bestellen

Kleding mooi en goed van kwaliteit

Helemaal wat ik verwacht had , in één keer goed

Het shoppen bij Only for men maakt mijn man blij en gelukkig

Mooie kortingen, snelle bezorging, netjes verpakt, fijn zittend materiaal. Mijn man vind de kleding van Only for man heel fijn, hij laat de keuze aan mij over en draagd de kleding liefst dagelijks privé als ook zakelijk. Ik vind de kleding stijl die Only for man bied. Super!! Het maakt mij blij als hij er vrolijk en netjes uit te zien. Mijn smaak bevalt hem.. haha fijn zo denk hij niet alleen aan Only for man maar ook aan mij als hij de de deur in of uit loopt! Wij hebben dubbel plezier..

Een heel ruim gamma met voldoende keuze voor iedereen!

Zeker de moeite waard om deze webshop uitgebreid te bekijken. Veel aantrekkelijke aanbiedingen.

Webshop overzichtelijk en pakketje in winkel aan laten komen. En door vriendelijke medewerker geholpen.

Teleurstellend

2de keer dat ik na dagen hoor dat het artikel toch niet leverbaar is vanwege voorraad verschil waardoor er geen tijd meer is voor de vakantie om een andere jas te bestellen.

Deze zijn niet goed.

De eerste keer dat ik hier kleding heb besteld. Het hele proces om te bestellen en betalen ging prima. Alleen een dag later kreeg ik mail dat de kleding niet meer leverbaar was, terwijl deze wel op voorraad was. Keurig netjes mijn geld terug gekregen.

fantastisch

Kwaliteit schoenen voor een prima prijs en de levering was ook erg snel dus top.

Snelle levering en product juist omschreven

Heb geen klachten. Heb alles terug moeten sturen omdat het iets te klein is en op dat moment geen maat groter is in dat model.

Altijd perfect!

De beste manier om mijn vent te kleden!

Wordt goed verwerkt

Via online bestellen is steeds prima verlopen.

goede service want de eerste bestelling moest ik ruilen in ons dorp ging prima

maatje te klein gekocht werd goed geregeld bij ons ,vriedelijk personeel volgende bestelling is al geplaatst groeten uit druten

Netjes correct.

Duidelijk, klopt allemaal, Mvrgrt w

Snel en goede prijs

Snel en goede communicatie

Erg behulpzaam in de winkel met hulp 2 overhemden kunnen bestellen , de site gooide me er telkens uit maar de dame in kwestie bleef erg rustig en vriendelijk!

Bestelling vergeten en vervolgens zonder overleg geannuleerd

Nav een sale mailing en overhemd besteld waarbij staat vandaag besteld morgen geleverd. Ook nog een aantal anderen besteld. Betaald en bevestiging ontvangen. Na een week nog niks gehoord of gezien. Na telefonische contact kreeg ik bericht dat ze die dag verzonden zouden worden. Daarna bericht dat het ene overhemd dat op voorraad was (een week eerder) en binnen 24 uur geleverd kon worden, ineens niet meer leverbaar was en , zonder enige vorm van overleg geannuleerd was.

Gewoon

Oké webshop. Kleding laat vaak te wensen over, maar dat komt door de fabrikanten.

Goede kwaliteit voor een juiste prijs

Online mijn aankopen gedaan en producten voldoen aan de verwachting welk wordt geschetst op de site. Ruime keuze

Prima.

Ik ging tevreden weg uiteindelijk. In het begin leek het erop dat niemand geïnteresseerd was om me te helpen. Met name de jongere werknemers hadden weinig zin. Uiteindelijk bediend door een sympathieke werknemer. Eind goed al goed.

Uitstekende service

Mijn bestelling kwam met schade binnen, onderweg tijdens het transport is een rode kleurstof door de verpakking op een lichte broek beland. Teleurstellend natuurlijk. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice die het heel vervelend vond. Alles was mogelijk: eerst zelf proberen te wassen maar ruilen of alleen retourneren mocht ook. Een paar dagen later ontving ik een heel leuk presentje voor het ongemak dat was ontstaan. Van teleurstelling naar verrassing. Problemen kunnen ontstaan, maar wat voor oplossing(en) je biedt is twee. Hier een 10 voor de oplossingsbereidheid!

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC