Prima, geen klachten.

De polo ziet er goed uit en draagt heel fijn.

Snelle levering en een goed product.

zeer ruime keus in de internet uitverkoop

snel, makkelijk.

Evenals bij eerdere bestelling

Goede service, mooi verpakt en snel bezorgd

Voor het eerst hier een aantal polo's besteld. Snel bezorgd en heel netjes verpakt.

Leuke mooie winkels en vriendelijk personeel

Online winkelen gaat zeer vlot

Makkelijk en overzichtelijk

Overzichtelijk en altijd fijn om op terug te vallen als het in de winkel niet op voorrad is!

Lange levertijd

Langere levertijd dan aangegeven, afleverbericht ontvangen maar in de winkel niets aangekomen terwijl order in mijn account op afgehandeld staat. Niet gewend van only for men. Ook in de winkel weinig enthousiasme over de webshop en de service hiervan.

Na voorraadfout geweldig opgelost

Nadat ik schoenen besteld had en deze niet leverbaar waren, kreeg ik heel netjes een 10% kortingcode, te gebruiken bij een nieuwe bestelling ook bovenop andere acties.

Alles is goed verlopen

zie onder

prima kan niet anders zeggen !!!!!

Via Janny besteld

Daar de maat niet aanwezig was, attendeerde de Verkoopadviseuze Janny dat het op voorraad was en dat ik het via de zaak kon bestellen en thuis toegestuurd zou worden. Op zondagmiddag besteld en op maandag ontvangen …..super

mooi bedrijf met goede collectie

bij only for men kan ik uitstekend slagen , en de mogelijkheid om in meerdere prijsklasse merken te kiezen. een prachtig bedrijf met fijne medewerkers

Prijs-kwaliteit zeer goed, levering traag.

Waar bij andere webshops de slogan is "vandaag besteld, morgen in huis", duurt dit bij Only for Men ongeveer een week.

Alles prina gegaan! Top!

Keurig verpakt en snel bezorgd.

Keurig verpakt en snel bezorgd.

Zeer goede ervaring

prettig gewinkeld, en een goede service en ook goede nazorg. Erg tevreden.

Vindt alleen de verzendkosten en retourkosten aan de hoge kant , dat zou minder mogen . Mvg E Bleyer

Goed en snel

Snel en goed

Altijd goed, kwaliteit prijs verhouding is zeer goed.

Aanbevelings waardig.

Overzichtige site en informatie.

Niet zo snel

Het bleef lang stil. Na mijn reactie kwam er reactie en werd het redelijk snel verstuurd. Ik heb het idee dat ze een personeel probleem hebben om alles binnen de gestelde termijn te leveren. Maar hou de klant dan wel op de hoogte.

Slechte communicatie.

Na mijn bestelling bleef het te lang stil. Gebeld: het jasje was beschadigd en daarom niet verzonden. Een ander jasje was besteld. Ik had hierover een mail moeten krijgen. Dit was niet gebeurd, maar dat zou direct nog worden gedaan. Niet gebeurd! Een paar dagen later kwam de melding dat mijn jasje was aangekomen. Bij het ophalen In jullie Edese winkel ben ik overigens heel goed geholpen. .

Top-product voor een minimale prijs!

Reuze blij met het prachtjasje voor mijn man. De stof is subliem!

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC