Goed. Producten als beschreven. Goede prijs kwaliteit verhouding
Dankjewel voor je beoordeling, Michiel!
Snelle levering, correcte maat, chapeau!!!
Bedankt, Harrie! Tot snel!
Het product komt niet overeen, ik draag altijd 32/32 van Scotch en Soda en deze broek valt veel te ruim en de pijpen zijn te lang. Over mijn andere broeken heen gelegd, deze is in omvang ruim 2 cm wijder
Bedankt voor je beoordeling Marco! Mocht er iets niet kloppen met het product kun je altijd contact opnemen met de klantenservice voor een passende oplossing!
prettig winkelen zo. goede kwaliteit en snelle service. Met afterpay ook erg makkelijk als je veel bestelt in verschillende maten. Aanrader
Bedankt voor je beoordeling, Jeroen. Leuk dat je tevreden bent!
De maat tabel klopt niet. Ik heb mijn gewicht en lengte doorgeven kwam ik uit op XL. Dit besteld blijkt het te groot te zijn.
Bedankt voor je beoordeling, Koen! Fijn dat je je feedback hierover deelt, dan kunnen wij onze maattool proberen zo goed mogelijk te verbeteren.
Snelle en betrouwbare levering van bestelde producten, op een plezierige manier op de hoogte gehouden. Klantvriendelijke benadering.
Wat een mooie beoordeling, bedankt Felix!
Prima, mijn maat was niet aanwezig in de winkel. Zeer fijn geholpen aldaar.
Wat fijn dat je prettig geholpen bent in de winkel Theo!
Goede ervaring maar aan de productpresentatie kan er wel nog wat gewerkt worden. Ik had een witte trui besteld en op de foto zag die er ook echt wit uit. De ontvangen trui blijkt echter niet wit maar wel écru te zijn en dat is echt wel een verschil. Mocht ik een écru kleur gewild hebben dan was een andere trui een veel aantrekkelijker optie voor mij. Ook andere product beschrijvingen zoals de fitting ontbraken dikwijls of waren onvolledig of niet correct. Maar toch was ik in het algemeen tevreden over het aanbod, de werking van de website en de afhandeling van het order.
leuk en mooie assortiment en goed prijzen en ook snel bezorging ben tot nu toe tevreden dank u wel .
Bedankt Lara, fijn om te horen dat je tevreden bent!
GEWELDIG ALLES KLOP.
Top, Jo! Bedankt voor je mooie woorden.
goed gesorteerd makkelijk zoeken op de site
Bedankt voor je mooie review, Chris!
goed en snel aan gekomen mijn pakket. en tevreden met mijn product
Leuk om te horen, Ronny! Hopelijk tot snel!
van Bomme schoenen netjes en op tijd geleverd zoals vermeld bij de bestelling.
Fijn, John! Bedankt en graag tot ziens!
Zowel maattabel als kleurstelling van het artikel op de website laten niets te wensen over. De communicatie m.b.t. de levering is op en top en de levering was zelfs nog eerder dan gepland was
Bedankt voor je mooie beoordeling, Fred!
Ervaringen zijn goed, maar de website van OVM wilt nog wel eens traag reageren. Verder begrijp ik niet waarom ik als regelmatig terugkerende klant verzendkosten moet betalen, ook bij grote bestellingen.
Bedankt voor je beoordeling, Christian! Je feedback over onze website zullen we doorgeven aan de ICT afdeling. Wij rekenen inderdaad verzendkosten. We zullen ook je feedback hierover noteren. We hopen je snel eens terug te zien!
Zaterdag bestellen, maandag na het weekend afhalen. Goede service, goede website.
Bedankt voor je mooie review, Arjan!
Nadat ik in de winkel was geweest, kreeg ik diezelfde dag nog een bevestiging dat de online-bestelling in behandeling was genomen. De volgende dag werd het al bezorgd. Super geregeld!
Wat fijn! Leuk dat je tevreden bent, graag tot ziens!
Prima prijs voor de spijkerbroek, alleen jammer dat als ik die week erop weer zo`n broek bestel, hij ineens een stuk goedkoper is. Ik bestel juist eerst 1 broek om te kijken hoe die zit en daar wordt ik nu dus door gestraft.
Bedankt voor je review, Berry! Helaas kunnen de prijzen veranderen naarmate de Sale periode verder vordert. We hopen op je begrip hiervoor. Graag tot ziens!
Bedankt voor je mooie review, Luuk!
Makkelijk bestellen, goede prijs. Snel verzonden.
Bedankt, Simon! Tot snel!
vrij snelle levering
Fijn, Edgard! Bedankt voor je beoordeling en graag tot snel!
Winkel chaotisch, denk ivm de sale.. voelde me niet chit welkom.
Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent over je winkelbezoek! Onze excuses hiervoor! We willen je graag een kleine tegemoetkoming aanbieden. Je kunt hiervoor altijd even contact opnemen met [email protected].
De maatvoering klopt en ik kan vol vertrouwen bestellen waarna het snel geleverd wordt.
Wat een mooie beoordeling, bedankt Karel!
Schoenen besteld maar paste deze helaas niet. Naar de winkel terug gebracht en binnen 3 dagen stond het weer op mijn rekening gestort.
Fijn om te horen dat je prettig geholpen bent, Gosé! Jammer dat de schoenen niet goed pasten, maar wellicht kunnen we je nog eens helpen!
Ik bestel zo al een aantal jaren. Steeds met dezelfde goede bevindingen.
Bedankt voor het mooie compliment Ruud! Graag tot ziens!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC