Mooi product, levering dit wat op zich wachten.

Mijn besteld overhemd was goed. Alleen de levering, via de winkel, liet even op zich wachten. Normaal zou het de volgende dag kunnen zijn, een dagje meer vind ik ook geen probleem. Maar niet 4 dagen!

Het is de eerste maal dat ik de website bezocht En was aangenaam verrast. Mooie overzichtelijke site met kwalitatief mooie producten.

duidelijk en overzichtelijk!

Makkelijke site, duidelijk en eenvoudig.

Goed. Jammer dat er verzendkosten in rekening worden gebracht. Ook voor het retourneren.

Correct

Duidelijke webshop, snelle levering.

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Dit was mijn eerste aankoop bij Only for men. Ik ga hier zeker vaker bestellen, dus volgende keer maak ik ook een persoonlijk account aan om nog eenvoudiger te bestellen.

okay

okay

Heel toegankelijk en mooie aanbiedingen

Positief

Handig, bestel wel alleen artikelen waarvan ik het merk en de maat ken

Correcte levertijd

Prima levert snel en alles op voorraad

C

Vlekkeloze service

Duidelijke website, de gekochte artikelen werden binnen de aangegeven levertijd bezorgd en waren precies zo als op de website vermeld stond

Zaterdag besteld, maandag in huis. Top.

Jullie hebben je voorraad niet op orde

Ik heb nu al de tweede order die wordt geannuleerd omdat de artikelen niet op voorraad blijken te zijn.

Prima site

Prima site alleen staan de kleuren van de overhemden verkeerd. Tekst is niet gelijk aan foto’s

Goede website, prima produkten.

Ondanks jullie prima website ga ik toch liever naar een fysieke winkel van jullie. Dan kun je het zien, voelen en passen.

prima geregeld.

de bestelling werd netjes bezorgd in een mooie stevige kartonnen doos. Beter dan in een plastic tas. Als de doos van gerecycled materiaal is/was dan is het helemaal top.

We hebben een goede ervarig

Zijn al jarenlang klant!!!

Heel fijn en gedaan wat ze beloven

Vlotte afhandeling, ook bij retourzending.

Bestelling vlot geleverd.

top geholpen in de winkel in Alkmaar

Een aanwinst!

Gewoon tevreden niet meer dan dat

Zie andere beoordeling, gelijk de laatste keer dat ik reageer. Koop graag vaker, deze flauwekul heb geen zin in!

Ruime keuze en snelle levering.

Slecht

Verkeerde artikelen in verkeerde maat geleverd.

ruime keuze, leuke aanbiedingen en snelle service

De webshop van Only for men heeft een ruime keuze. Ze hebben regelmatige scherpe aanbiedingen en als je iets besteld wordt die bestelling snel en correct verwerkt en verzonden. Een aanrader voor degene die niet altijd in de gelegenheid is om naar een winkel te gaan of gewoon lekker vanuit zijn stoel wil winkelen

Makkelijk zoeken

Webshop waarin ik makkelijk kan zoeken, filteren op maat, voorbeelden bekijken etc.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC