Prima geregeld

Prima geregeld

Inhoud goed, bezorging schandalig

Wat ik besteld had was dik in orde. De aflevering door dlh was schandalig. Na aanbellen de deur geopend, er stond een pakket tegen de muur. De bezorger liep al gehaast aan het eind van de gang. Toen ik hem riep mompelde hij wat onverstaanbaars en maakte dat hij weg kwam. Het pakket op zich bleek zwaar beschadigd. Was natuurlijk met de beschadigde kant tegen de muur gezet ik stuurde u hiervan al eerder een email met foto waarop een reactie volgde waarvoor dank Al eerdsr problemen gehad met dhl, rotbezorger.

Website is overzichtelijk , leuke aanbiedingen Goed verpakt en snelle levering.

Vriendelijk en behulpzaam

prettig

Snelle levering, keurig verpakt!

Mijn bestelling was in orde en snel geleverd Top

voor mij de beste webshop voor kleding

ook nu weer perfect geholpen met aanvullen gardarobe tegen fatsoenlijke prijzen.

Prima product en netjes afgehandeld

Zie hierboven

Mooie kleding en vaak aanbiedingen

Mooie kleding voor een prima prijs. Minpunt is dat het zeker een week duurt voordat je je bestelde kleding hebt. De meeste webshops hanteren een dag.

Geen bijzondere site, soms traag

13 in een dozijn site. Wel goed assortiment. Jammer dat je verzendkosten nog extra krijgt.

Snel besteld en bezorgd

Mijn aankoop viel wat kwaliteit betreft behoorlijk tegen

Verder geen commentaar. De regel boven geeft genoeg info, dacht ik zo.

Goede snelle bezorging en product is perfect

perfect

Een perfecte webwinkel...!

De door mij bestelde jeans was erg aantrekkelijk geprijsd en de levertijd was uit voorraad...!

is goed bevallen

goede en snelle levering

Slechte communicatie

Website is goed en overzichtelijk. Heb producten laten afleveren in de winkel, met verwachting dat het paar weken zou duren conform levertijden. Na een week Heb ik wel al (nu 6 dagen geleden ) mail gekregen dat het naar winkel is opgestuurd, maar moet wachten op de mail dat het in de winkel is aangekomen. Deze tot op heden niet gekregen. Wel dit verzoek tot beoordeling, dus blijkbaar denkt only for men dat de order volledig is afgehandeld? Oftewel ze zijn niet zo goed in weten wat wanneer gebeurd en daarover communiceren

Goede site

Makkelijk te hanteren en er is keuze genoeg.

Correct

Correct en netjes op tijd !

Matig

L.S. Heb een Gant polo bij u besteld maar helaas was de maat niet goed. Wat mij opvalt is dat ik extra moet betalen voor ontvangst en ook nog eens voor het retour sturen. Uiteindelijk ben ik ruim €7 kwijt en heb nog niks. Andere maat had u niet. Bij andere zaken waar ik bestel wordt ik niet lastig gevallen met deze onzin. Normaal koop ik bij u in Doesburg maar daar was het ook niet op voorraad. Al met al is dit de eerste en laatste keer geweest en ga ik weer terug naar de Bijenkorf of bij het merk direct. M.V.G J.G.Verheij

Alles klopr

Prijs-kwaliteit-servicec 100 procent

Vlotte afhandeling en duidelijke web site

Gratis verzending naar Belgie lijkt wel het bekijken waart !!

Netjes verpakt mooie kleding

Goede ervaring

Geweldige winkel hier in Druten en online!

Het liefst winkel ik in het echt! Alles voelen en bekijken en passen met mijn mannen! Echtgenoot en 2 zoons. Maar door een ziekenhuisopname ging dat even niet en ben toen online gaan shoppen!! Beviel ook prima maar ga liever gewoon de winkel in.

ik ben correct en prettig geholpen

Deze keer prima

Al een keer een mindere ervaring gehad, nu alles prima. Op tijd en netjes verpakt.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC