Mooi op tijd geleverd

Standaard avond levering niet praktisch

Natuurlijk waren de producten prima. Maar het proces wat echt beïnvloed kan worden is de levering. Ik laat de pakketjes bewust bij mn bedrijf bezorgen. Komt de bezorger niet voor een gesloten deur en heb je de producten lekker snel. Helaas mij OFM nog geen optie die kan worden gekozen. Ophalen in de winkel duurt twee dagen extra dus ook geen optie. Kortom er is nog logistiek werk aan de winkel!

Goede website

Product zelf .... excellent! Feedback - snel en correct. Bedankt. Maar de interne verwerking ..... Bestelling op donderdag 28/07. ... Facturatie en afgifte aan DHL voor verzending pas op dinsdag 03 /08. Dat zijn 4 werkdagen voor de verwerking en doorgave aan DHL van een produkt dat in stock was. Dit voor een bestelling direkt bij de winkel in Geldermalsen zelf. Verder een tracking code van DHL die nooit gewerkt heeft tot uiteindelijk s'morgens, op 05/08 een bericht met tracking code van en levering door BPost op 05/08. In totaal 6 werkdagen tussen bestelling en levering aan klant (voor 177km). Wetende dat het veel sneller kan, bv: ... bestelling bij neen bedrijf in Groningen voor 22.00 s'avonds en s'middags van de dag erna reeds levering bij de klant. Gezien de zeer goede kwaliteit van de produkten en de goede feedback, wil ik toch een aanbeveling doen. Mvg. M

Gewoon top!

Top, goede kwaliteit en service.

Héél goed

Ik denk dat het mijn vierde bestelling online was, en zoals alle vorige keren was alles piekfijn in orde: goede site, makkelijk te vinden wat ik zoek, gemak van bestellen en betalen, alsook de goede service met de levering. Dus, voor mij is di dik in orde.

Snelle en correcte levering

Zoals ik gewend ben bij OFM is mijn bestelling weer snel en netjes afgeleverd bij mijn favoriete filiaal in Rosmalen. Artikel geheel naar wens.

Zowel het verzenden als retourneren gaat makkelijk. Jammer dat de maatvoering van Boss sterk afwijkt van soortgelijke maten. Maar dat zegt niets over de webshop

Goede prijs-kwaliteit

Alles klopte. Bezorging was perfect

perfect

Uitstekend!

Keurige begeleiding bij het maken van de juiste keuze.

Ruime keuze en altijd netjes optijd geleverd.

super snelle levering

Mooi snel geleverd en product tegen een goede prijs\kwaliteit verhouding

Mooi snel geleverd en product tegen een goede prijs\kwaliteit verhouding

Heel blij met mijn bestelling.

Top! Snelle levering

Zeer snel en efficiënt

Het product zoeken vond ik niet gemakkelijk

Erg klant vriendelijk en nette prijzen.

Al 2 maal schoenen via de webshop laten bezorgen bij een winkellocatie en daar elke keer vriendelijk geholpen! Ook toen een van de schoenen na een zeer korte periode mankementen vertoonde, is dit zonder enkel probleem opgelost Echter duurde mijn laatste bestelling verzending erg lang. Voorderest ben ik erg tevreden over de prijzen en service!

Uitstekend, snelle levering

Topbedrijf met aandacht voor het milieu. Goed dat ze papieren zakken gebruiken in plaats van plastic.

Veel keuze , ruim assortiment, prima prijzen.

Goede kwaliteit, prijsverhoging ruime keuze.

Snel, goed. Precies zoals verwacht

best

In de winkel in Doesburg op dinsdagavond een poloshirt van Fred Perry gekocht. Bezorging zou 3 a 5 werkdagen zijn, maar donderdag eind van de middag werd het pakketje door DHL afgeleverd.

Prima maar kan beter

Als er geen touw aan de maatvoering van een kledingstuk of merk vast valt te knopen. Dan heb je dus standaard retourkosten. Dat is eigenlijk echt waanzin. Wil je het kledingstuk wel hebben, dan zul je het opnieuw moeten kopen, met dezelfde onzekerheid en dus eventueel retourkosten. Dat zit mij totaal niet lekker.

Ik ben zeer tevreden.

Mooie PME jas gekocht via internet en in de winkel gratis laten leveren zodat ik het pakketje in de winkel op kon halen. Je wordt netjes op de hoogte gehouden via email.

Snel en keurig geleverd

Na bestelling snel en zonder extra kosten geleverd via filiaal in Voorburg. Passen in de winkel daarna is ook een prettige service

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC