Duidelijke foto’s en beschrijvingen en klopt met de werkelijkheid
Bedankt voor de beoordeling Ron! Veel plezier met je aankoop!
Besteld via de winkel Only for men in Ede. Zeer vriendelijk personeel en goede service zijn we daar al jaren gewend
Bedankt voor het mooie compliment Jac!
Bedankt voor de goede beoordeling Wim!
Blij met mijn bestelling alles naar tevredenheid verlopen.
Bedankt voor de mooie beoordeling Jan! Veel plezier met de aankoop!
producten zijn eenvoudig te selecteren. de bestelde goederen worden volgens afspraak geleverd. jammer dat er een vergoeding wordt gevraagd voor retourzendingen.
Hallo Albert! Hartelijk dank voor je review.
Een mooie jas (maat M) uitgezocht in de winkel, maat was niet goed, 1 maat groter besteld (L) tegen de actieprijs €. 99,99 (tegen welke prijs elke maat leverbaar was) in jullie webshop. Toen ook die maat niet goed bleek, een nieuwe in nog grotere (XL) maat besteld..... dezelfde dag van ontvangst van verkeerde maat.... prijs plotseling geen €. 99,99 maar €. 139,99.... toen contact gehad met klantenservice (Romy), waarna ik het prijsverschil heb terugontvangen. Goed opgelost Romy !
Hoi Erwin, als je hetzelfde artikelnummer al meerdere keren hebt aangeschaft om aan de juiste maat te komen, heb je natuurlijk recht op dezelfde prijs. Je kunt hier altijd per e-mail even contact met ons over opnemen. Dit had ook vooraf kunnen gebeuren, dan hadden wij je hier al van op de hoogte kunnen stellen.
Ursprüngliche Bewertung
Een mooie jas (maat M) uitgezocht in de winkel, maat was niet goed, 1 maat groter besteld (L) tegen de actieprijs €. 99,99 (tegen welke prijs elke maat leverbaar was) in jullie webshop. Toen ook die maat niet goed bleek, een nieuwe in nog grotere (XL) maat besteld..... dezelfde dag van ontvangst van verkeerde maat.... prijs plotseling geen €. 99,99 maar €. 139,99.... wat een waardeloze manier van zaken doen.
duidelijke website met goed overzicht op de onderwerpen. Bestelling zeer correct afgehandeld en snel geleverd in de winkel in Alkmaar.
Hartelijk bedankt voor de positieve review.
Online besteld en de eerstvolgende werkdag werd het verzonden, zoals op de website vermeld. Netjes!
Goed te horen Leen. Veel plezier met je aankoop toegewenst!
Snel besteld maar meer dan een week moeten wachten voordat ik de bestelling in de winkel op kon halen!
Bedankt voor je beoordeling Peter! Wat vervelend om te horen dat je lang op je bestelling hebt moeten wachten, mijn excuses voor het ongemak.
Ervaring met webshop was uitstekend. Ophalen bij winkel duurde wat te lang omdat er (blijkbaar) van alles in de computer moest worden opgezocht.
Geen bevestiging van mijn bestelling. Zelf voor gebeld. Ruim 1 1/2 week op de bestelling gewacht. Bij retour sturen zat geen retour formulier bij. En nog steeds mijn geld niet terug ontvangen.
Bedankt voor je beoordeling Wil. Wat vervelend om te horen dat er dingen mis gegaan zijn. Het ontbreken van de bevestiging had helaas te maken met de hack. Ik heb de retourzending even opgezocht en ik zie dat de terugbetaling vandaag verwerkt is. Dit zal binnen 3-5 werkdagen teruggestort zijn. Mijn excuses voor het ongemak.
Prima service en snelle levering. Een aanrader !!!! Prijzen zijn lekker laag voor de kwaliteit dat je ervoor krijgt.
Wat een enorm leuke beoordeling heb je geschreven Kees. Wij wensen je super veel plezier toe met je bestelde artikelen.
Makkelijke manier van winkelen, snelle afhandeling & levering
Veel plezier met je aankoop toegewenst!
goed geregeld
Hoi Mattie, bedankt voor je beoordeling!
Gekeken, besteld en geleverd gekregen zonder problemen
Goed te horen dat alles fijn en vlekkeloos is verlopen!
2 prachtige vesten gekocht en deze snel ontvangen. De vesten had ik ergens anders ook gezien, maar bij deze webshop kun je met een creditcard betalen. Erg fijn!
Hartelijk dank voor het prachtige cijfer wat je ons hebt gegeven Daan! Hopelijk tot ziens bij Only for Men.
Snel makkelijk zoeken en combinatie met koop in en via winkel is top
Wij proberen je in de winkel nog steeds aan het juiste artikel te helpen, ook al heeft de winkel deze niet altijd op voorraad. Via onze webzuil bestellen we het artikel en zullen deze naar je toesturen. Veel plezier met je aankoop!
Makkelijk te bestellen en een snelle levering. Goede service.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Ik was op zoek naar een t-shirt van PME, en bij only for men heb ik hem gevonden.
Veel draagplezier toegewenst Alex!
Heerlijk 10 minuten shoppen 2 broeken 2 polo's en 6 paar sokken 3 dagen later alles binnen ,jawel het past ook nog allemaal en de volgende dag weer netjes op pad.
Hoi Marcel, wat fijn dat alles naar wens is geweest. Hopelijk zien we je de volgende keer weer!
Duidelijke site, overzichtelijk zoeken. snelle verzending
Fijn om te horen! Graag tot snel!
Snelle levering. Korting van 50 % lijkt me echter overdreven, Ik schat de kostprijs op € 7,50 Bij drie keer kom ik op €23,50, Prima verdienmodel. De verkoopprijs bedraagt namelijk € 40,00 Groet, Theo van Zwam
Bedankt voor de mooie beoordeling Theo!
Twee kwaliteits broeken de volgende dag al bezorgt
Veel draagplezier Jos!
Artikel werd later bezorgd dan per mail was beloofd. Bijgesloten was een schriftelijk excuus voor verlate bezorging en als ‘pleister op de wond’ een korting van 15 % op aanstaande aankoop. Het artikel was niet wat ik me had voorgesteld dus bracht ik het terug naar de winkel. Een dag later ontving ik bericht dat het artikel in goede staat ontvangen was en het vooruitbetaalde bedrag teruggestort zou worden binnen 5 dagen. Dat is Soepele Service!
Wat fijn dat je tevreden bent over onze service, Fedor! Jammer dat het artikel niet helemaal naar wens was. We helpen je graag, mocht je advies nodig hebben!
Het is de webshop waar ik mijn meeste kleding koop altijd goede merken tegen scherpe prijzen
Leuk, Koos! Dankjewel voor je mooie beoordeling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC