Mooi assortiment, snelle levering, goed verpakt

Prima webwinkel. Heldere communicatie op de website. Duidelijk aangeven wat de voorraden zijn. Snelle afhandeling en levering. Ik zal hier zeker nog eens terug komen!

Voldeed helemaal aan mijn verwachtingen.

te vreden

De transactie is goed verlopen

Voldoende omdat retourneren geld kost

Wel tevreden over de bestelling. Retourneren tegen kosten op zo'n bedrag wel een teleurstelling

Mooie kleren, snelle verzending

Ruim aanbod in webshop, beter dan bij de grotere warenhuizen en webwinkels. Snelle verzending!

Matig

Op de webshop staat voor 15.00 uur besteld volgende dag in huis. Ik bestel op vrijdag ruim voor 15.00 uur en ontvang het pakket de dinsdag erop. Pakket is pas op maandag bij bij Only for Men verwerkt. Niet beloven wat je niet doet.

Correct verzorgd en gefactureerd.

Gemakkelijk en snel

De bestelling was op tijd geleverd en ik slaag altijd goed bij Only for Men

PME trui besteld voor mooie prijs en deze werd conform afspraak geleverd

Alles heel vlot verlopen

super een aanrader

Prima naar wens!

Makkelijke site om te bestellen en goed assortiment,

Fijn shoppen bij Only for men

Altijd weer de service die je graag wilt. En daarom kom je weer terug.

Ik had 2 pakketjes verwacht maar gelukkig kreeg ik mijn kleding de volgende dag al in 1 pakket echt super goed geregeld

Super service

Ik ben heel tevreden eerste bestelling moest helaas retour , was geen probleem pakketje afgegeven DHL punt , bedrag was snel terug gestort. Nieuwe bestelling snel weer ontvcangen

Prima maar helaas past niks dus retour gestuurd

Ik vind het geen minpunt of probleem, maar je raakt gewend aan vandaag besteld morgen in huis. Misschien moeten we daar eens vanaf, want je verwacht dat iedereen dat kan. Dus ik heb de score ook veranderd naar 5 sterren. Het moet niet zo zijn dat de service dan slechter is. Klanten hebben al veel teveel te zeggen , alles hangt af van de klant wat hij ervan vind. Dus ik ga voor de 5 sterren, laten we als ondernemer meer begrip hebben voor elkaar.

Goede webshop

Makkelijk de gezochte artikelen selecteren in de webshop en de bestelling is snel afgerond. Voldoende betaalproces. Artikelen snel in huis.

Niet zo prettig

Ik vind het niet fijn dat je moet betalen zowel voor het leveren als het terug sturen. Ik had t shirt van pme besteld maar deze vielen korter uit. Dus 3.95 verzendkosten en 2.95 voor het terug sturen. Dan ben je zeven euro kwijt zonder dat je iets gekocht hebt. Dat is gewoon niet fijn.

2weken geleden schoenen besteld.en betaald. Adres doorgegeven straat en huisnummer en woonplaats maar verkeerde postcode ,kan gebeuren. Nu nog geen schoenen, Andere keer beter. Gr vriendelijke klant.

Als je eenmaal bij Only For Men komt zoek je niet meer verder

Bewust laat ik mijn bestellingen in het filiaal in Veldhoven bezorgen; de vriendelijkheid, kwaliteit, kunde en tijd die voor je persoonlijk wordt genomen is het resultaat daarvan.

Alles ging top.

Goed geregeld, Prima verpakt. Op tijd. Alles goed.

Super tevreden

Mooie kwaliteit voor een mooie prijs en snel geleverd.

Marit

Goed geholpen door Marit Hakkers

Mooi vest met button

Een vest gekocht via de webshop alleen vervelend dat de beveiligings button nog aan het vest zat waardoor ik alsnog naar de winkel moest om deze te laten verwijderen

Goede service en snelle levering .

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC