Mooie kleren, redelijke prijs
Hartelijk dank voor het compliment!
Toen ik onlangs een mail ontving inzake PME-zomerjassen fietste ik j.l. maandag naar OFM-Voorburg. Tot mijn verbazing had men echter niet één zo'n jas in voorraad. Ik kon niet anders dan via Internet bestellen hetgeen ik voor kleding afwijs omdat ik kleding wil zien en passen.Thuisgekomen bestelde ik en verzocht 'm naar OFM-Voorburg te sturen. Dat ging allemaal gesmeerd en j.l. dinsdag kon ik de bestelde jas zien, voelen en mee naar huis nemen. Kortom, hoe kan het zijn dat in die enorme winkel die jassen geheel ontbraken ?
Hoi Dirk, wij verdelen de sale artikelen over al onze winkels. Het kan zijn dat in filiaal Voorburg de sale artikelen sneller zijn verkocht. Hierdoor is daar de voorraad erg laag geworden. Gelukkig kunnen de artikelen allemaal via onze webshop aangekocht worden. Fijn dat je op die manier toch een leuke jas hebt gevonden!
Exact wat ik wilde en had verwacht is geleverd. Op basis van foto die gewoon klopte!
Hoi Chris, wat fijn! Hopelijk beleef je veel leuke avonturen met de aankoop!
Duidelijke website en snelle service.Top
Hartelijk dank voor het prachtige cijfer!
Alles ok... op tijd geleverd.
Hartelijk dank voor je review.
de levering duurt wel lang
Hoi Lea, wij proberen de levertijden zo goed mogelijk te communiceren. Tijdens de huidige drukte bij DHL, kan de bezorging soms 1 a 2 dagen duren. Hier houden wij je per e-mail over op de hoogte.
Online een jas passen, dat is meestal vragen om problemen. Dankzij een juiste maataanbeveling stel je jouw eigen lichaamsprofiel in. Het resultaat is in één keer een zomerjas ontvangen die perfect past.
Super om te horen dat onze module je de juiste maat heeft geadviseerd. Top dat je dit nog aan ons doorgeeft!
Mooi shirt,voldoet aan de verwachtingen
Fijn om te horen Liesbeth! Veel plezier toegewenst met het t-shirt.
Snelle verwerking van mijn order. Er ontbrak 1 item. Na een korte chat met de klantenservice ontving ik een dag later alsnog het artikel. prima service. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Nogmaals excuses Robert. Veel plezier met je aankoop toegewenst.
Prima kwaliteit en prima service
Hartelijk dank voor de complimenten Henk!
Mooie kleding tegen een goede prijs.
Fijn om te horen Jos. Veel plezier met je aankoop!
altijd netjes verstuurd, snel en ook retourneren is geen probleem.
Hoi Geert-Jan, bedankt voor je beoordeling!
Nogmaals heel tevreden qua kwaliteit, website en afhandeling. Toppie.
Beste Gene, wat fijn om te horen dat je heel tevreden bent! Bedankt voor de mooie beoordeling.
Heb Donkervoort vest besteld XXXL, maar was te groot. Vond dezelfde voorwaarden niet terug, want ik wilde XXL bestellen. Chatbox heeft mij perfect geholpen. Ondertussen XXL aangekregen en ... perfect ! XXXL staat klaar voor retour.
Beste Yves, wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent! Veel plezier met je aankoop!
Wat ik wilde en snelle levering
Beste Jeroen, wat fijn om te horen! Bedankt voor de goede beoordeling!
Zeer vriendelijk ontvangst, goede informatie en zelfs een kopje koffie!
Super fijn om te horen! Bedankt voor de goede score!
Snel besteld, snel en goed geleverd, goede kwaliteit.
Hartelijk dank voor je beoordeling, Marc! Graag tot snel in onze webshop of fysieke winkels!
Sympatieke verkoopster
Bedankt voor je beoordeling, Paul! Goed om te lezen dat je fijn geholpen bent.
Snelle levering keurig verpakt
Fijn dat je tevreden bent, Marian! Bedankt voor je review.
Ging super makkelijk en snel geleverd !
Bedankt voor je prachtige beoordeling, Leihla! Tot snel!
Duidelijke webshop de ervaring is heel goed.
Wat een mooie review, bedankt daarvoor Fred!
Tijdens bestellen antwoord op mijn vragen gehad waardoor ik mijn bestelling kon doen. Binnen 24 uur had ik mijn 4 bestelde broeken binnen. Maatvoering conform opgave. Kortom als langjarige klant van de winkel in Ede kan ook via de WEB shop mijn kleding bestellen en kopen. Persoonlijk vind ik dit prettig. Kortom ik ben een tevreden man.
Hi Peter, wat leuk dat je na een trouwe klant te zijn in Ede, ook een fijne ervaring hebt gehad met onze webshop! Daar doen we het voor. Graag tot ziens, in Ede of online!
goed en snel gelevert
Bedankt voor de mooie beoordeling, Jan! Graag tot snel!
Bestelling op zondag gedaan, woensdag pas ontvangen. Prima kwaliteit, maar kom op onlyformen ... levering moet toch sneller kunnen? DHL is ook niet de meest prettige delivery service. PostNL echt het allerfijnste.
Hi! Bedankt voor je beoordeling. Het artikel dat je besteld hebt, had een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Niet al onze voorraad ligt in ons magazijn. Sommige artikelen moeten uit onze winkels komen, waardoor het iets langer duurt om deze items te versturen. Onze winkels worden niet elke dag bezocht, om kosten te besparen en omdat wij ook een beetje aan het milieu willen denken. We hopen op je begrip hiervoor! We zullen je feedback over de bezorgdiensten zeker meenemen, bedankt daarvoor!
Wij hebben een hele mooie Trui gekocht en zijn er ook zeer blij mee en de levering was perfect heel netjes…
Wat fijn om te horen! Veel plezier met de nieuwe trui!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC