Prettigen website, aan te bevelen!
Fijn om te horen dat alles naar wens is Jacques!
Ik heb een week moeten wachten op mijn bestelling,ik begrijp dat je een paar dagen moet wachten maar een week dat is te gek voor woorden.
Hoi Jlae, ik zie dat het een ongelukkige samenloop van omstandigheden was. De weekenden tellen niet mee voor de levertijd. Je hebt zaterdag 12 juni besteld, hierdoor is de levertijd pas maandag 14 juni ingegaan. Wij hebben je pakketje daarna op 16 juni ingepakt en overgedragen aan DHL. Dit is binnen 1 a 2 werkdagen zoals gecommuniceerd. Vervolgens is het pakket op 17 juni bij jou aangeboden maar helaas was je niet thuis. Hierdoor is het pakket de eerstvolgende werkdag bij een DHL punt afgeleverd.
Bloemmotief op foto over hele shirt; ontvangen shirt is lichtblauw met bloemmotief alleen aan binnenkant kraag en manchetten. Verder Slim Fit besteld en Contemporary Fit ontvangen.
Wauw André, hier is even iets fout gegaan! Ik heb een onderzoek in laten stellen naar het artikelnummer. Wellicht hebben wij per abuis een verkeerde foto bij het artikel geplaatst. Voor nu, excuses voor het ongemak! Je mag het artikel naar ons terug sturen. Vermeld op het retourformulier nogmaals wat er aan de hand is. Wij zullen het artikel proberen om te wisselen naar het juiste artikel. Kan dit niet, dan storten wij uiteraard het betaalde bedrag aan je terug.
Kwam only for men op google tegen toen ik op zoek was naar PME Legend kleding, artikelen scherp geprijsd en voldeed vol aan mijn verwachtingen
Leuk dat je ons bent tegen gekomen op Google. Hopelijk is alles naar wens geweest. Heb je nog verbeterpunten? Laat deze dan aan ons weten via [email protected].
Ruime keuze, prima prijs/kwaliteit verhouding en deskundig meedenken door Ingrid.
Wij proberen altijd met de klant mee te denken en samen het beste artikel voor je uit te zoeken. Fijn dat je dit zo hebt ervaren.
Precies geleverd wat ik wilde
Hoi Eduard. Veel plezier met je aankoop toegewenst!
Pakket is snel ontvangen en het bestelde was zoals ik van Only for men gewend ben.
Dank voor je beoordeling Rini!
De shorts die ik bestelde werd snel geleverd en in goede conditie.
Veel plezier met je aankoop toegewenst Harry!
Jammer dat zo’n klein pakje in zo’n enorme doos werd bezorgd, wat ook nog volgepropt is met plastic. Niet zo milieuvriendelijk.
Hoi Wilma, bedankt voor je beoordeling. Wij nemen je punt over de levering graag met ons mee in overleg. Hopelijk kunnen we dit in de toekomst voorkomen!
Prettige ervaring en levering
Super om dit te horen Wout. Hopelijk zien we je in de toekomst weer terug!
Ontzettend fijn Marie-paule. Veel draagplezier toegewenst!
Artikel snel gevonden en eenvoudig besteld.
Goed om te horen Marcel!
Verkeerde levering en opvolging is niet wat ik gehoopt had.
Dankjewel voor je beoordeling, Dries. Wat vervelend dat je de verkeerde schoenen ontvangen hebt! We hebben je aangeboden dat je de schoenen kosteloos aan ons mag retourneren en dat we ons uiterste best gaan doen het juiste paar naar je op te sturen. We vinden het jammer als dit niet de oplossing was die je voor ogen had. Als je toch een andere oplossing wenst, horen wij het graag. Je kunt altijd nog even contact met ons opnemen via [email protected].
Eens in de paar maanden kijk ik via de mail op de site en kan dan wel eens een bestelling plaatsen. En als ik dan een bestelling heb geplaatst is dat binnen 3 dagen thuis. Inmiddels weet ik welke maten ik heb en dat is heel fijn.
Wij waarderen het dat je lekker bij ons komt winkelen Geert. Super dat je inderdaad je maten hebt verzameld en een beetje weet welke maat je van welk merk nodig hebt. Tot de volgende!
Bij een leuke aanbieding te snel op kopen gedrukt, bij binnenkomst te snel verpakking weggegooid en daarna erachter komen dat je net toch te lang bent voor de broek of de broek is te kort. We kennen het allemaal. Maar bij de Service van Only for Men mag je altijd aankloppen en word je altijd zeer hartelijk geholpen om een keer een foute aankoop te retourneren. Zeer plezierig winkelen ook voor mensen die niet altijd perfect kopen.
Hoi Vincent, geen vraag is ons te gek! Wij proberen aan alle kanten met de klant mee te denken en als we hierin wat kunnen betekenen, doen wij dit graag.
Snelle levering, goed verpakt.
Goed te horen!
Goede kwaliteit en aanbod
Wij proberen een zo breed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Hierdoor hopen wij alle mannen van Nederland een leuke outfit aan te kunnen bieden!
Snelle levering, mooie kwaliteit, super geregeld
Fijn dat alles naar wens is geweest Leo! Hopelijk tot een volgende keer bij Only for Men.
plezierig winkelen, goed assortiment, gemakkelijk zoeken
Dank voor je complimenten J.R.!
Snel Correct Klantvriendelijk
Hartelijk dank voor de prachtige tien!
Bestelproces was prima, levering volgende dag ook. Maar op 1 van de 2 shirts zat een soort van bloedvlek? Jammer dat jullie dat niet gezien hebben bij het inpakken. Mijn man zag het direct toen hij nog in de verpakking zat (daardoor niet eens geopend).
Beste Danielle, vervelend om te horen. Bij het inpakken van de bestelling hanteren wij altijd een kwaliteitscontrole. Jammer om te horen dat dit niet is gebeurd, onze excuses. Uiteraard mag je het artikel kosteloos aan ons retourneren en kunnen we een vervangend artikel versturen. Je mag op het retourformulier aangeven dat het gaat om een klacht. Nogmaals onze excuses!
Fijne aanbieding. Precies nog in mijn maat. Product na 3 dagen bezorgd.
Veel draag plezier Rick!
Goed om te horen! Veel draagplezier.
Niet lang hoeven zoeken op Internet ik kwam dit Bedrijf tegen via de website mooie collectie en volop keuze mijn aankoop was snel beslist.Snel en netjes verpakt in ontvangst mogen nemen.Zeer tevreden over de aankoop mannenmode en ook de maten komen precies goed overeen.Een aanrader dus!
Hoi Addie, wat een enorm leuke beoordeling heb je geschreven. Wij zijn blij dat je zo fijn hebt kunnen shoppen in de webshop van Only for Men. Dank voor je complimenten.
Ik heb 2 Pierre Cardin broeken en die zitten heerlijk, dus ik wilde er nog een paar bijbestellen. Blijken de maten anders uit te vallen als de stof verschilt. Ik heb nu 5 broeken besteld en geen 1 past. Hoogst irritant.
Dit is inderdaad erg vervelend! Om dit in het vervolg niet meer mee te maken kan je altijd de klantenservice bereiken voor advies over de maten.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC