Prima shop,

Schitterende kleding

Erg lange levertijd

Levertijd van 7 dagen te lang

Online service was goed en duidelijk. Alleen bij ontvangst bleek de polo te groot, vandaar retour.

In afwachting op het bericht van mijn retour zending. Online bestelling en service was goed en duidelijk.

Met 2 dagen naar wens afgeleverd

prima service

Zoals steeds, prima service.

Super snel en geslaagd winkelen

Even tussen de middag kleren kopen op een rustig moment. Medewerkers zijn deskundig en vriendelijk. Een bakje koffie en ondertussen kleren of schoenen passen. Het assortiment is zo uitgebreid dat ik precies kan vinden wat ik nodig heb. Leuke winkel!

Een betrouwbare webshop

Afhandeling top, heb slechte ervaring met een andere webshop uit Nederland maar jullie zijn betrouwbaar. Ik ben prompt verwittigd van een defect aan gekozen artikel en kreeg de keuze voor terugbetaling of toch kopen met korting. Mooi assortiment mannenkleding, doe zo voort.

top en snel geregeld

Colbertje besteld, was wat ik ervan verwachte en op tijd geleverd keurig in een nette hoes,

Snelle service. Tijd nemen voor de klant. Eerlijk advies.

ik was al blij met de fysieke winkel, daar is de webshop nu bij gekomen :-)

Duidelijke omschrijvingen van producten op de website/ shop. Daarna easy bestellen. (in mijn geval leverde DHL niet juist af -> geholpen door OFM-klantenservice... opnieuw geleverd en kwijtschelding porto-kosten: BLIJ!) Ook de zg. 'POTpunten' bijgeschreven en daarmee ook blij! Al met al, wat wordt mijn volgende aankoop bij Only for Men?

Fijn gevoel bij aankoop en snel geleverd

Door de goede werking van u firma en snelle levering heeft u er een nieuwe klant bij doe zo verder

Altijd netjes optijd en goed verpakt. Zeer tevreden!

Teleurstellend, maar correct opgelost.

Ik heb op 4 juni een paar schoenen besteld. Ik moest toch in Rosmalen zijn en vroeg op 10 juni in de winkel of ze toevallig binnen waren gekomen. Dat bleek niet het geval, maar telefonisch contact met de webshop door een verkoper in de vestiging leverde de toezegging op, dat de schoenen pas op zaterdag 12 juni in Rosmalen zou zijn. Op vrijdag kreeg ik een mail met een verontschuldiging: het pakket was intern vermist geraakt en helaas niet terug te vinden. Als pleister op de wonde een 15% kortingsvoucher aangeboden gekregen. Het bedrag is alweer keurig bijgeschreven op mijn rekening.

Trage website

Goed aanbod, goed te vinden en fijn dat je snel de beschikbare maten kan zien. Helaas was de website heel erg traag. Vooral het plaatsen van de artikelen in het mandje duurde erg lang. Na de betaling ontving ik geen bevestigingsmail, dus contact opgenomen met de helpdesk. Zij hadden de mail alsnog verzonden. Enkele uren later ontving ik alsnog de oorspronkelijke bevestigingsmail. Alle andere e-mails die daarna werden verzonden kwamen dubbel aan.

Snel bezorgd en precies wat ik wilde.

Makkelijk bestellen online. Snel bezorgd. De juiste maat. Heel tevreden.

Zeer goede en snelle levering!

Bij Only For Men kun je snel en gemakkelijk je bestelling online doen. Eenvoudige webshop met veel keus uit verschillende artikelen. Voor mij word ik hier net zo goed geholpen als in de winkel.

Netjes en snel geleverd

Alles netjes in een mooie compacte doos geleverd. Bestelling op de website is gemakkelijk en overzichtelijk. Goede omschrijving over de pasmaat. Dit alles zeker 5 sterren. 1,5 punt aftrek voor de levering. Er wordt ongeacht het bestelbedrag verzend- en retourkosten gerekend. Prima, maar dan vind ik het onbegrijpelijk dat er met het goedkoopste pakketdienst DHL wordt verstuurd. Altijd gezeur met ophalen thuis of afleveren bij louche winkeltjes ver van huis. Kan je hiermee leven, dan beveel ik Only for Men zeker aan!

Snel en in goede staat geleverd.

Heel tevreden

Mijn eerst bestelling bij deze webwinkel,product goed en onbeschadigd ontvangen. Ben zeer tevreden.

Erg klantvriendelijk en grote bereidheid om met klant mee te denken en waar mogelijk bieden zij opl.

Ik had vrij laat voor bruiloft schoenen besteld, rekening houdend met levertijd zou het 50/50 zijn om ze op tijd binnen te hebben. Na tel contact met klantenservice hebben zij in het proces ingegrepen, zodat ze 100% op tijd waren. Mijn complimenten en nogmaals mijn dank!

Prima service mooie zaak!

score voordat product geleverd is?

wacht nog steeds op mijn levering

Snel , soepel uitstekend

Duidelijke procedures Goede website

Kwam alleen één dag later ondanks dat ik de bestelling ruim voor 15.00 had gedaan ! Was wel al bij DHL dus vertraging zat bij hun !

Mooie schoenen , goede prijs !

Blij mee.

13 De Aaldor