Na een week nog niets

Alhoewel na één dag zogezegd verzonden staat de status bij de verzender op ‘pakket aangemeld’. Drie mails gestuurd waar ze op antwoorden dat alles goed komt. Ze zouden geen invloed hebben bij de DHL. Weet maar één ding: als ik klant was bij DHL zou ik toch wel even een telefoon nemen. DHL is sowieso altijd een ramp. Een bakfiets is sneller.

Erg slordig

Na ik de bestelling betaald had niets meer gehoord. Zelfs geen bevestiging via e mail. Tot ik een bericht van DHL kreeg dat er een pakje voor mij afgeleverd was.

keurig

netjes alles geregeld volgens afspaak

Kwaliteit!

Snelle levering van kwaliteitsartikelen. Prettige klantgerichte klantenservice!

top

levertijd klopt precies ,keurig ingepakt goede kwaliteit

Zoals altijd

Perfecte service

Goed assortiment

Goed assortiment en snelle levering

Hemden en polo's

De mooiste merken en super kwaliteit. De snelste bezorging van alle webwinkels. Keurig ingepakt. Gewoon niets anders dan 100% tevredenheid

Goede prijzen, maar verzending via DHL blijft een dramatisch

Ik zou graag een keuze willen hebben door wie mijn pakket geleverd wordt. In dat geval zou ik sneller voor PostNL kiezen. DHL is en blijft drama hier. Mijn pakket is nu zoek, dus er wordt een onderzoek gestart. Zodra hier duidelijkheid over is, is het bestelde product waarschijnlijk niet meer relevant. De klant is hier de gedupeerde. Only for Men kiest er ook niet voor om de klant hierin te ondersteunen en wachten tot meer duidelijkheid is gekomen uit het onderzoek. In de tussentijd wordt er geen vervangend product toegestuurd.

was top.

snel geleverd,

Vandaag besteld morgen in huis

Hele snelle levering

Perfect systeem

Gemakkelijke. Keuze maken via filters. Laten bezorgen. In winkel. Daar kun je direct passen. Mocht iets niet passen, dan kan het direct terug. Eigenlijk gewoon winkelen via internet.

Snel levering van goede producten

Ik was in de winkel geweest en daar was mijn maat niet op voorraad. Vervolgens via de webshop mijn bestelling gedaan en de levering was snel en goed. Het product kwam overeen met datgene wat zichtbaar was in de webshop.

Vlotte levering

Goede kwaliteit

Past perfect en schadevrij geleverd

Beste goede webshop, maar info klopt niet altijd

Ik bestel een licht bruine Meyer broek (staat ook op de pakbon) maar hij is licht grijs met blauwe accenten. Ook heel mooi, maar niet wat beschreven staat.

Goed. Aanbevelenswaardig.

Goede aanbiedingen / actie's. Snelle levering. Keurig verpakt. Bestel nog een keer.

overzichtelijke website en duidelijke afhandeling

Lang verhaal kort, prima geregeld!

Snelle bestelling en levering. Geen op of aanmerkingen.

Redelijk

Jammer dat het met DHL werd bezorgd, werd bij de buren bezorgd terwijl ik gewoon thuis was! Jammer ook dat ik voor een bestelling van 100 euro nog verzendkosten moet betalen, dit weerhoudt mij ervan nogmaals iets te bestellen.

Kleding in werkelijkheid week af qua kleur

Blijft sowieso lastig om kleding online te kopen. Levering door DHL werd 2x uitgesteld...

Kon het makkelijk ophalen bij een punt

Goede winkel met prima collectie

Ik koop regelmatig bij Only for Men, omdat ze een goede collectie hebben tegen aantrekkelijke prijzen.

Topservice

Tijdige levering, netjes verpakt, geruild in de winkel en totaal geen probleem. Top.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC