prima afhandeling in bestellen en retouneren

Ik had eerst voor mijn man broeken besteld die bleken toch te klein zijn en dus terug gestuurd. Toen een grotere maat en snel in huis, hier erg blij.

Snelle levering en precies de kwaliteit voor een top prijs

Snelle levering en precies de kwaliteit voor een top

Netjes en snel geleverd.

Webformulier verbeteren

Het hokje om Accor met algemene voorwaarden aan te kruisen, komt pas na de button bestelling afrekenen. Zie je daarom snel over het hoofd. Advies om dat hokje boven de button te plaatsen

Mooi ingepakt, op afgesproken tijd geleverd, afbeeldingen op site kloppen met het origineel. Heel tevreden

Helemaal tevreden

Zie boven

Mijn ervaring is uitstekend

Mijn bestelling werd snel geleverd

Snelle levering en mooi product

Duidelijke en overzichtelijke site. Maakt kiezen eenvoudig

Als alternatief voor een bezoek aan de winkel, is dit prima.

Prima shop en mooie collectie en aanbiedingen.

Bestel hier vaker. Hebben vaak mooie aanbiedingen van topmerken.

Alles Top geregeld

Fijne website en bestelling in een dag in huis Keurig verpakt en ok nog betalen met After Pay Twee broeken in de aanbieding Zeker nog vaker bij hun bestellen BVD LB

super!

Prima tevreden met de producten die ik besteld had.

goede producten, snelle levering

3 jeans gekocht, goede prijs, zeer snelle levering, goede service. Alleen jammer dat ze niet omruilen. Had een jeans in de verkeerde maat. Gebeld met de vraag zelfde jeans in een kleinere maat te leveren. Dit is helaas niet mogelijk. Ze storten het bedrag terug en je moet opnieuw bestellen. Is enige minpunt.

snel en kwaliteit

bestelling werd snel geleverd en het product was keurig verpakt

Duidelijke website goede feedback

Hele fijne website

Hele fijne site alleen jammer van de kosten bij een retourzending

geen ervaring

heb nog geen ervaring heb mijn bestelling nog niet mogen ontvangen en hoor er ook niks meer over!! het zou woensdag bezorgd worden en zit er nog op tewachten

Slechte service

Slechte service en onvriendelijk personeel in Doesburg. Lange tijd vaste klant geweest. Als er kleding stuk gaat, kan dit niet geruild worden maar moet dat volgens “regels” gerepareerd worden.

Fijne winkel ervaring, duidelijke foto’s en beschrijving! En natuurlijk een eerlijke prijs

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Kwalitatief, hele mooie kleding en geweldig advies.

Online besteld, na advies van een zeer vriendelijke heer. Super snel bezorgd, en helemaal goed.

Genoeg keus en overzichtelijk

Omdat ik in een winkel niet weet wat ik moet kiezen, is dit voor mij ideaal. Ik kan iedere keer even kijken en wennen aan wat ik uit wil zoeken.

Prima.....

Oké

Zeer goed,

Super, eerder problemen gehad, met de levering, only for men loste het snel en goed op

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC