Ben goed geholpen en goed geadviseerd Zeer tevreden met mijn keuze

Goed en adequaat geholpen.

Mijn koopervaring is als volgt gegaan: Op de site zag ik en colbertje maar ik twijfelde over de maat. Daarom naar de winkel (in Woerden) gegaan. Daar was het colbertje niet op voorraad, maar ik mocht een ander colbertje van hetzelfde merk (andere kleur) passen. Daardoor kon ik meteen de juiste maat bestellen. Kortom: ook in de winkel PRIMA geholpen. Houden zo. Met vriendelijke groet, Arie Verkade

Altijd prima

Fijne omgeving makkelijk in gebruik

Snelle levering wat ik had besteld

De kop zegt al genoeg

Snelle bezorging,

Prima service mooie merken. Fijne zaak.

Prima, geen bijzonderheden!

Super service top site.

Altijd goed

Alles op tijd geleverd

Bestelling en (af)levering 100% score!

Bestelling plaatsen gaf/was geen enkel probleem. Bestelling werd prima verwerkt. Bestelling werd volgens planning afgeleverd. En 2 PME broeken voor de prijs van 1, 'n cadeau!

Prima kwaliteit en ook geleverd

Id sale kwaliteits kleding gevonden. Ben er blij mee. Ih proces goed op de hoogte gehouden.

Opnieuw een prettige ervaring een hele vriendelijke verkoopster !

Prijs kwaliteit goed , en beleving in de zaak oké

Kan het allen aanbevelen

Goede zorgvuldige service

Prima geregeld vanuit de winkel

Echt geweldig

Mijn ervaring was super fijn ik had een pet besteld en die is van goede en fijne kwaliteit en het past echt iedereen. Ik ben zelf ook een vrouw dus ik vond het wel grappig toen ik het pakketje binnenkreeg met de text Only for Men en dan Men doorgestreept en mijn naam was neergezet. Ik moest daar wel om lachen :).

Mooie overhemden voor prima prijs

Mooie overhemden, mooie prijs als je er meerdere bestelt en snel geleverd

Goede kwaliteit

Voor grote maten kan je hier goed terecht Mooie kleding

prima online shop

dik in orde

Perfecte service

Ik heb bij de vestiging in Oosterhout mijn trouwpak gekocht. Ze nemen de tijd voor je. Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Op de dag van de bruiloft ging er iets mis met de broek en gelukkig kon de vestiging in Oosterhout dit meteen oplossen. Waarvoor mijn complimenten. Het enige wat wel jammer is dat is dat ik hier maar 5 Sterren kan geven. Ze verdienen er namelijk veel meer. Wil je een pak/kostuum of andere kleding en wil je echt perfecte service. Ga dan naar Onlyformen.

Heel snelle levering en prima broeken

Ik ben zeer tevreden met mijn 2 nieuwe broeken van PM Legend.

Top !

Maat goed,snel in huis !

geweldig

ik vind het super snel en geweldig

Over het algemeen goed

Website werkt wat traag Jammer dat je bij een bestelling boven de €300 toch nog bezorgkosten moet betalen.

Prima.

Snelle levering. Jas voldoet aan mijn verwachtingen. Duidelijke website.

super vriendelijke en deskundige mensen

Heel gemakkelijk en fijn om een kostuum te kopen medewerkers helpen graag en goed.

Niet zo goed tot nu toe

Op 28 april heb ik een bestelling gedaan, maar vraag mij af wanneer het wordt geleverd? Heb niets meer vernomen nl.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC