Snelle levering, goed verpakt!

Prima in orde.

Na wat ‘gescroll’ de goede producten gevonden. Moest even wachten op DHL-bezorging. Wat binnenkwam, was uiteindelijk prima in orde en voldeed aan de verwachtingen.

makelijk

Het winkelen in de online winkel was een super ervaring. mijn maat volgens jullie methode was precies goed. alleen jammer dat jullie mijn maat niet meer hadden voor de Alan Red witte T-shirts anders had ik die ook nog besteld ;-)

Geadviseerde maten kloppen niet

De via de website adviseerde maten, aan de hand van eerdere bestellingen, kloppen helemaal niet. Erg jammer allemaal, nu retour gestuurd en kost mij dit verkeerde advies €2,95 Volgende keer weer naar een echte winkel

Leuke mooie winkel , vriendelijk personeel, goede service

Goed, 1 punt, bedrag t.b.v. verzendkosten betalen aanpassen.

Gewoon goed

Gewoon goed komt vlot netjes en verzorgd

goede overzichtelijke site en just in time geïnformeerd.

Netje verpakt, prijs kwaliteit is erg goed.

Prima geholpen, goede service en snel geleverd

Uitgebreide collectie van goede merken, wat ik fijn vind is het betalen achteraf. Dat vind ik een prima service. Ook was het bestelde de volgende dag in huis. Klantvriendelijk en netjes te woord gestaan. Dit zijn de kenmerken van Only For Men

Simpel, makkelijk en snel !

Prima en duidelijk

Een beetje een tegenvaller

Niet de bestelde artikelen want de schoenen voldeden, en de broek is retour, maar wel het feit dat de bezorger gewoonweg niet leest en ons pakket op een heel ander adres aflevert, terwijl ik thuis zit te wachten totdat ze een keer komen. En dan zien in de link dat het afgeleverd is en jij niks hebt.

super

Heel tevreden

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling

Uitstekende service . Fijne zaak . Goeie spullen . Redelijk geprijsd.

Topzaak

Webshop oké, stenen winkel oké, maar polo ruilen niet, de verrekening

Van een polo was de maat niet goed, naar de stenen winkel in Nieuwegein om te ruilen, dit is gelukt, winkel stuurt de polo terug en ik neem de andere mee naar huis. Maar, ik moest in de winkel die polo wel afrekenen en er werd mij gezegd dat de webshop de terug betaling voor hun rekening neemt. Waarom lukt deze verrekening niet in de stenen winkel, toch beide Only for men.

Uitstekend service

Prima geholpen door de klantenservice toen er bij DHL dingen verkeerd waren gegaan

Fijn shoppen

Goede winkel

Goede webshop en fijne winkel

Goeie service

Kleren gekocht voor zoon zijn verjaardag. Alles had terug gemogen als de keuze niet goed was. Alles was goed. Blij mee!

Uitstekende klantenservice!

Helaas een kapotte broek ontvangen, maar zonder discussie retour genomen en binnen 3 dagen de nieuwe broek thuis.

Goede ervaring

Helaas niet alles direct leverbaar, maar dat was geen ramp, de verpakking kon iets beter....de doos was prima, maar de kleding zat er "los" in, een stukje papier,tussen de kledingstukken of een zakje erom is aan te raden, dat voorkomt dat alles op een hoopje gaat schuiven. Kwaliteit van het bestelde is top!

Zoals altijd prima!

Prima service en producten.

Service met een grote S.

Product, kwaliteit, afhandeling en levertijd een voorbeeld voor velen.

Goed!

Snel geleverd en mooie spullen.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC