Fijne ongedwongen sfeer en weer top geholpen!

Fijne gemoedelijke sfeer, mooie merken, lkr bakje koffie tijdens het wachten en weer top geholpen door Ingrid & Boy!

Snelle levering, mooie aanbieding PME jeans

Mijn man had al vaker PME Legend broeken gehad dus de maat was bekend. Bij only for men een leuke aanbieding voor 2 broeken, dus daar besteld. Broeken waren goed verpakt en dus zijn wij heel tevreden!

Behulpzaam geholpen zonder opdringerig te zijn. Zoals ik gewend ben.

Helemaal prima.

Uitstekend contact met klantenservice, prima kwaliteit overhemden

Ik had de verkeerde maat besteld, de klantenservice instrueerde mij hoe dit af te handelen

Super webshop

Prima webshop met ruime keuze. Snelle levering en bij retourzending keurig een bericht dat jouw retour is ontvangen.

Super goed geholpen!

Snel kunnen bestellen en ook snellere levering. Mooie acties en kortingen. Ben tevreden!

Gewoon correct

Netjes op tijd geleverd

Snel en correct afgehandeld

Goede service en ook een goede afhandeling

Prima levering en service mooie kleding koop graag bij jullie

Mooie kleding en goede service Hoop nog eens bij jullie te slagen voor een wit overhemd xxxl met mijn forse postuur zal ik nog eens vragen als ik weer in jullie winkel ben Nu genieten van mijn laatse aanschaf van het mooie merk donkervoort

Zie beneden

Goed maar geen kleine maten dus kan weinig kopen. Bijvoorbeeld geen schoenen maat 40

Snelle levering.

Prima webshop

Shoppen gaat makkelijk

Shoppen gaat makkelijk, echter 1 polo niet mijn smaak. Helaas onduidelijke foto's waarop de opdruk niet te zien was.

Bestelling was snel binnen en netjes geleverd

Makkelijk te bestellen, snelle levering!

Artikelen zoals verwacht

Bij bezorging in de winkel wel rekening houden met iets langere levertijd

Prima geregeld, goede communicatie

Ik had een aantal artikelen besteld. Eén daarvan was niet direct leverbaar, waarover ik correct ben geïnformeerd. Toch kwam de complete levering nog mooi op tijd, inclusief het missende artikel. Prima service. Dank.

Snelle aflevering!

Prima product en zeer snelle levering!

Bestelling nog niet ontvangen

Niet ontvangen

Fijne winkel en mooie kleding

Super gemakkelijk besteld en de kwaliteit is altijd goed. Laatst een jas besteld die toch iets té klein bleek, snel een nieuwe besteld en de andere teruggestuurd. Was binnen no time geregeld! TOP service.

Mooie spullen , snelle levering

Hele goede ervaring

in orde !!

goed,snel,in orde.

Prima webshop met veel keuze

Mooie merken tegen scherpe prijzen en veel keuze

Bestellen, binnen 2 dagen geleverd.

Prima service, snelle levering!

Heel goed.

snel en op tijd