Super snelle en kwalitatief goede levering

Zeer snel geleverd. Super communicatie en retouren worden snel en accuraat verwerkt

Pasmaten altijd direct goed

Goed kwaliteit.

Mijn man is heel bij met zijn ja.

Retour label als sticker erbij top!

gewoon goed!

kwaliteit en een snelle levering!

Een fijne ervaring, niks is teveel, kortom een super fijne webshop.

Snell en correcte afhandeling van de bestelling.

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen, betalen en snelle levering! Prijzen tijdens de Sale beste van Nederland!

super

De bestelling verliep keurig volgens plan.

Bijna perfect

Ales ging op rolletjes.

Prima kwaliteit

Levering duurde iets langer dan wat op de site staat, dit voor de tweede keer.

Broeken waren snel geleverd en naar verwachting

Kwaliteit voor een goede prijs

Goede kwaliteit en snelle levering maken dat ik keer op keer terugkom om weer iets te bestellen.

Prima webshop, goede filter mogelijkheden waardoor je snel op je juiste merk, maat, enz. uitkomt.

Prima ervaring!

24/4 besteld en nog niet binnen

Heb 24/4 twee spijkerbroeken gekocht en zou die afhalen bij de winkel in Leidsche Rijn. Zou een paar dagen duren maar heb nog geen bericht gehad dat ze binnen zijn.

Fijne webshop

Prima site en snel gelevrd

Snel, duidelijk, goede prijs

Op zoek naar nieuwe broeken kwam ik op de website van onlyformen terecht. Voor een goede prijs kon ik 2 broeken bestellen, die ook snel geleverd werden

Na 1 week nog niets ontvangen

Slechte service. Dit schijnt “normaal” te zijn volgens de winkel in Utrecht.

Uitstekend.

De jassen zijn Retour gegaan. Ik had xxl en xxxl ontzettend jammer De jassen vallen klein uit echt klein Hele mooie jas was precies wat ik zocht. De service is prima.Gr.J.B.

Valt een beetje tegen

Ik heb iets op de website besteld en dit zou 1 tot 2 dagen duren voordat ik het op zou kunnen halen in de winkel. Nu zijn we een week verder en is het nog niet geleverd. Dit kreeg ik pas te horen toen ik zelf contact opnam om te vragen waar m’n pakje bleef.

Alles klopte

Alles klopte

Goede communicatie en snel verstuurd!

Gewoon simpel en duidelijk.

Goede ervaring. Ik mis alleen de meer grotere maten kleding tot 5x XXXXXL. Daar Moet aan gewerkt worden. Verder zeer te vreden

Super ervaring! Koop zeker nog eens bij Only for men. En snelle levering

Ruime keuze en snelle levering

Duidelijke website, al moet ik die benaderen via de welversie van de e-mail en niet rechtstreeks met de link in de e-mail, maar dat heeft te maken met mijn firewal. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de levering. Producten goed verpakt en komen daarom in goede staat aan. Minpunten: nee geen.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC