Zeer snel geleverd. Super communicatie en retouren worden snel en accuraat verwerkt
Wauw Pierre, wat een mooie review heb je geschreven! Hartelijk dank hiervoor! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
Pasmaten altijd direct goed
Bedankt! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over Only for Men!
Mijn man is heel bij met zijn ja.
Wat fijn dat uw man tevreden is met zijn aankoop! Bedankt voor de mooie review en graag tot ziens!
Bedankt Bas, fijn dat je het als positief ervaart dat we een retourlabel bij je pakket leveren. Wij vinden dat wel zo makkelijk. ;) Hopelijk tot snel!
Dankjewel Rob!
kwaliteit en een snelle levering!
Bedankt Ton, fijn dat je tevreden bent over ons!
Een fijne ervaring, niks is teveel, kortom een super fijne webshop.
Hartelijk dank voor de prachtige review, Chris! Graag tot snel!
Duidelijke website, eenvoudig te bestellen, betalen en snelle levering! Prijzen tijdens de Sale beste van Nederland!
Wauw, wat een geweldige review! Heel erg bedankt, graag tot ziens!
De bestelling verliep keurig volgens plan.
Ales ging op rolletjes.
Bedankt voor de mooie review, Aschwin!
Levering duurde iets langer dan wat op de site staat, dit voor de tweede keer.
Goede kwaliteit en snelle levering maken dat ik keer op keer terugkom om weer iets te bestellen.
Prima ervaring!
Heb 24/4 twee spijkerbroeken gekocht en zou die afhalen bij de winkel in Leidsche Rijn. Zou een paar dagen duren maar heb nog geen bericht gehad dat ze binnen zijn.
Bedankt voor je review, Rob. Je pakketje ligt sinds 28 april klaar in de winkel. Je bent van harte welkom om deze op te komen halen. Wellicht is de mail hierover in je SPAM beland. Veel plezier met je bestelling!
Ursprüngliche Bewertung
Prima site en snel gelevrd
Op zoek naar nieuwe broeken kwam ik op de website van onlyformen terecht. Voor een goede prijs kon ik 2 broeken bestellen, die ook snel geleverd werden
Slechte service. Dit schijnt “normaal” te zijn volgens de winkel in Utrecht.
Hoi Jos, wat vervelend te zien dat je een slechte service hebt ervaren en ons hierdoor een 1 geeft. Ik hoor graag van je wat er precies mis is gegaan en hoe wij je kunnen helpen. Wellicht kunnen we je online goed op weg helpen. Mail ons even op [email protected] zodat we dit op kunnen pakken!
De jassen zijn Retour gegaan. Ik had xxl en xxxl ontzettend jammer De jassen vallen klein uit echt klein Hele mooie jas was precies wat ik zocht. De service is prima.Gr.J.B.
Wat jammer dat het artikel niet helemaal passend was Jan. Wij vinden dit uiteraard ook erg vervelend! Hopelijk kunnen wij je in de toekomst nog een keer van dienst zijn.
Ik heb iets op de website besteld en dit zou 1 tot 2 dagen duren voordat ik het op zou kunnen halen in de winkel. Nu zijn we een week verder en is het nog niet geleverd. Dit kreeg ik pas te horen toen ik zelf contact opnam om te vragen waar m’n pakje bleef.
Hoi Mirella, je pakketje is ingepakt op de dag dat het filiaal wordt voorzien van voorraad. Dat betekent dat deze niet meer met de levering van die dag mee kon. Hierdoor is je pakket met de volgende interne vracht verstuurd. In het geval van jouw filiaal is dit inderdaad een week later.
Alles klopte
Goed te horen Rene! Bedankt voor je vertrouwen in Only for Men.
Goede communicatie en snel verstuurd!
Hartelijk dank voor je beoordeling. Only for Men wenst je veel draagplezier toe!
Goede ervaring. Ik mis alleen de meer grotere maten kleding tot 5x XXXXXL. Daar Moet aan gewerkt worden. Verder zeer te vreden
Hoi Sander, goed punt! Wij gaan dit opgooien bij onze inkoop afdeling. Wellicht kunnen we hier inderdaad iets meer betekenen.
Super ervaring! Koop zeker nog eens bij Only for men. En snelle levering
Leuk om te horen dat je graag nog een keer bij ons terug komt Marleen. Wij zien je graag!
Duidelijke website, al moet ik die benaderen via de welversie van de e-mail en niet rechtstreeks met de link in de e-mail, maar dat heeft te maken met mijn firewal. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de levering. Producten goed verpakt en komen daarom in goede staat aan. Minpunten: nee geen.
Wauw, wat een goede review Remko. Bedankt voor je leuke woorden.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC