heb vorige week woensdag diverse broeken gekocht en twee daarvan zouden donderdag of vrijdag geleverd worden. het is nu maandag middag en we hebben ze nog steeds niet. Ze zijn al betaald dus daar kan het niet aan liggen. Wanneer kan ik ze nu verwachten ?
Hoi CJ, het pakketje is 22 april verstuurd en overgedragen aan DHL. Ik zie in je track & trace, welke wij ook naar je toegestuurd hebben, dat het pakketje wat vertraging heeft opgelopen. Héél vervelend uiteraard, maar kan soms voor komen. DHL gaat het pakket zo spoedig mogelijk proberen af te leveren!
Vorige week woensdag een broek besteld. Site is vandaag een mail ontvangen dat de broek gehaald kan worden
Hoi Herman, wij hebben je op 23 april om 10:13 uur geïnformeerd dat je pakket klaar ligt om afgehaald te worden. Wellicht heb je de mail over het hoofd gezien of is deze per abuis in je spam inbox terecht gekomen. Hij ligt in ieder geval al klaar sinds vrijdag!
Ursprüngliche Bewertung
Vorige week woensdag een broek besteld. Site is overzichtelijk. Alleen het is nu maandag en ik heb nog steeds niet gehoord wanneer de broek gehaald kan worden
Bestel je voor veel geld kleding, moet je voor verdturen en een deel retourneren 2x betalen. Dat vind ik niet meer van deze tijd. Uiteindelijk mijn eigen keuze om dan toch te bestellen, maar dit zorgt er wel voor, dat ik een volgende keer eerst elders shop
Hoi Harm, wij hanteren verzend- en retourkosten. Verzendkosten worden berekend als je één of meerdere artikelen wil behouden. Retourkosten worden berekend zodra je één of meerdere artikelen terug stuurt. Retourkosten worden ingehouden zodat wij de artikelen opnieuw kunnen beoordelen, stomen en opnieuw verpakken.
prima. Ik was alleen verrast dat het retourneren van één van de twee broeken gepaard gaat met inhouding van 2,95 euro op de restitutie. Verder prima (snelheid).
Hi Bernard, wij hanteren verzend- en retourkosten. Deze kosten worden vermeld bij onze veelgestelde vragen en het kopje 'bestellen & betalen'. Deze kosten worden berekend zodat wij de artikelen opnieuw kunnen beoordelen, stomen en opnieuw verpakken.
zeer snelle levering, voor herhaling vatbaar dat doe ik ook zeker, bedankt
Leuk Jaap, tot de volgende keer!
mooie makkelijke website. mooi assortiment. Makkelijk bestelproces
Klinkt super John. Zo te lezen heb je een goede shop ervaring in de webwinkel gehad.
Advertentie per mail. Hoge korting, snelle levering
Dank voor je review!
Goed product en tijdig geleverd.
Hoi Bart, fijn dat de levering snel is verlopen. Veel plezier met het artikel toegewenst.
Goeie service Snel leveren
Dank voor je genoemde pluspunten Emilio.
Snelle service, duidelijke website
Fijn dat alles snel is verwerkt en je alles goed hebt kunnen vinden. Hopelijk tot de volgende keer!
overzichtelijke website, mooie merken, snelle levering
Hartelijk dank voor je leuke complimenten.
ga zo door
Wij doen ons best Ries!
Oke
Dank M!
Prima service mooie producten. Ik had een probleem met een waardebon die plots leeg was geappt en gehaald met de klantenservice en het was direct opgelost. Top
Hi Willem, het kan soms voor komen dat je bestelling wordt afgebroken tijdens het afronden. Hierdoor is je kaart ineens leeg. Wij kunnen daarna je kaart weer opnieuw activeren zodat je deze weer opnieuw kunt gebruiken. Fijn dat alles gelukt is!
Snelle levering....Was vergeten bij de bestelling de couponcode in te vullen voor de 15% korting...even gebeld ....dag erna alsnog de korting teruggestort....
Hoi Wim, wij kunnen achteraf dit soort dingen vaak nog voor je oplossen. Fijn dat dit bij jou ook het geval was!
Bedankt voor je beoordeling.
Makkelijk besteld, binnen een dag geleverd, keurig verpakt
Veel plezier met je nieuwe kleding toegewenst!
Alle artikelen zien er onberispelijk uit en de colbertjes geweldig verpakt in kledinghoes. Wij komen weer terug in de webwinkel!
Super om te horen Judith. Wij vinden dat bij kwaliteitsproducten een kwaliteitsverpakking hoort. Tot de volgende!
Duidelijke website, zeer vriendelijke en zakenkundige telefoniste, snelle levering.
Bedankt voor je leuke complimenten!
Prima product zoals omschreven
Fijn dat alles naar wens is geweest! Veel plezier met de aankoop.
Alles werd snel en goed ingepakt geleverd. Mooie hemden!
Bedankt voor het prachtige cijfer Margot!
niets op aan te merken
Fijn dat je niets hebt aan te merken Arnold. Tot de volgende keer!
Natuurlijk is fysiek winkelen bij Only for Men een leukere beleving dan shoppen op het web. Toch is dit prima verlopen. Wat goed helpt is het maatadvies per merk op basis van lengte, gewicht en leeftijd. Dit blijkt prima te werken en ik had in één keer de goede maat. Waarschijnlijk ga ik de volgende keer weer naar de winkel omdat dat dan weer kan. Maar anders is dit een prima alternatief!
Wij zien je uiteraard erg graag terug in de winkel maar vinden het fijn dat je ook online geslaagd bent!
Zie bovenstaande!
Wat een super leuke beoordeling Peter. Dank!
ik zocht naar kleding en die was goed te vinden.
Fijn dat je alles hebt kunnen vinden!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC