De schoenen zijn mooi en passen goed

De schoenen zijn mooi en passen goed

Ruim assortiment en razendsnelle levering

De site werkt enorm traag. Door extra klikken ("omdat het zo lang duurt") kans op fouten. Dit wordt gecompenseerd door de zeer snelle levering (volgende dag in huis). Kortom, ga zo door maar werk wel aan de kwaliteit van de site!

In 1 bestelling alles wat ik nodig heb

Het prettige is dat ik in en keer al mijn benodigdheden kan bestellen, zonder bij verschillende webshops te hoeven bestellen. De levering had wat voeten in de aarde, overigens niet iets waar OFM iets aan kon doen, maar is uiteindelijk keurig opgelost.

Fijne ervaring

Mooi assortiment. ook leuke artikelen in sale te vinden. Vlotte reacties in klantenservice chat met daaropvolgende actie! Goed verpakt en snel geleverd. Vind alleen de verzendkosten niet helemaal meer van deze tijd (vergeleken met concurrentie), maar til ik niet zwaar aan want ik vind de blogs daarentegen informatief. Winkel met eigen 'smoel.' Mag ik wel.

Service kan beter.

Ik heb 4 artikelen besteld en mijn kortingskaart gebruiken. 3 artikelen terug gestuurd. De kortingkaart is niet volledig in de vermindering gebracht. Dus ipv €15,- korting krijgen we maar €3,21. Bedankt voor deze welkomkorting Onlyformen, Jammer dat ik eerst een slechte beoordeling moest geven om mijn gelijk te krijgen wat betreft de korting. Maar gelukkig is het recht gezet. Nu kan ik toch genieten van mijn aankoop.

top geregeld

duidelijke site, snelle levering

Geen probleem

Fijne webshop, goede aftersales, mooie kleding

Goede ervaring

Prettig geholpen ook via de whatsapp

Super kwaliteit overhemden

Wij bestellen (of kopen in de winkel) altijd de overhemden bij Only for Men. Echt super kwaliteit en uitstekende pasvorm.

Duidelijke website met meer dan voldoende keus

Fijne winkel waar ik altijd met plezier kom en keurig ontvangen wordt. Ook de website is een welkome aanvulling zodat ook tijdens Corona toch gewinkeld kan worden. Een aanrader.

Prima, zowel qua collectie als service

zie boven

Snel en goed

Snel en goed Ik heb dit al vaker gekocht.

Prima! Duidelijke/overzichtiglijke site.

kwaliteits produkten, maar levering mag wat sneler

De kleding die ik besteld heb is ok. Het mag wel iets sneller geleverd worden. Voor de rest geen klachten, alles werd correct geleverd !

Veel keus in topmerken

Leuke koopjes in topmerken met een uitstekende vlotte klantenservice. Een aanrader!

Duidelijk in maten

Verder geen op of aanmerkingen

De website is gebruiksvriendelijk, en het aanbod goed, prijs/qualiteit ook goed, aftersales uitstek

Goed tot erg goed.

Wederom een super ervaring

Wederom een correcte afhandeling van mijn order! Zeer tevreden!

Duidelijke website, snelle levering correcte afhandeling. Wel verzendkosten, wat de meeste webstores niet hebben.

Super Snel en Professioneel

Snelle service en nette levering

Goede prijs voor merk producten

Goede prijs voor merk artikelen

Enkele producten niet leverbaar

Helaas de maat van de schoenen is veranderd tegenover de vorige van het zelfde merk

Prima ervaring, fijne chat gehad

Prima ervaring, fijne chat gehad. Alleen jammer dat een grote webshop als deze met stenen winkels zelfs bij een fors bedrag verzendkosten én retourkosten rekenen. Ik had zelf geen retour nodig, maar verbaasde mij er wel over, vooral omdat er ook verzendkosten worden gerekend. Vind dit niet meer echt van deze tijd.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC