Webshop werkt gewoon goed.

Bestelling geplaatst, betaald, bevestiging ontvangen, had alleen het pakje bij de vestiging op laten halen en dan blijkt dat het veel langer duurt voor je kunt beschikken over je pakje als wanneer je het direct thuis of via een afhaalpunt laat bezorgen, nu duurde het meer dan 1 week

Vriendelijk, behulpzaam, netjes

Er moest voor ons wat besteld worden vanuit de winkel in de webshop. Perfect geregeld, enkele dagen later werd het al thuisbezorgd. Top geregeld.

Website niet gebruiksvriendelijk op mobiele telefoon

Ik ervaar de website als niet prettig op mobiele telefoon. Merken, assortiment en aanbiedingen zijn prima. Hierdoor toch interessant om te shoppen bij Only For Men !

Tevreden

Alles keurig geregeld en correct

Het pakketje is nog steeds niet geleverd.

Geen.

Slechte ervaring met de levering en opvolging van mijn bestelling

Nu meer dan een week geleden diverse overhemden besteld die nodig waren voor een belangrijke werkweek en tot op heden niks ontvangen. Juiste adresgegevens doorgegeven en tevergeefs een dag gewacht op de bestelling die nooit geleverd is. Contact opgenomen met de klantenservice en die zou ervoor zorgen dat ik zo snel mogelijk alsnog mijn pakket zou ontvangen. Inmiddels heb ik nog steeds niks vernomen en niks ontvangen. Laatste keer dat ik hier wat bestel.

Goede kwaliteit (truien)snel bezorgd

Goede kwaliteit (truien)snel bezorgd. Super blij mee

Helemaal goed.

Best tevreden met mijn aankoop, en de service is altijd prima in orde.

Geweldige keuze en kwaliteit

Ik slaag altijd bij Only fot Men.

Overzichtlijk snel en goed tevolgen transport

Heel goed!

Een overzichtelijke website en een snelle levering!

Zo hoort een webshopt te werken

Gewoon goed. Wat je van een webshop mag verwachten.

Fijne service

Kwaliteit van de kleding is goed. Bij retour sturen van kleding krijg je snel je geld terug.

Prima geregeld

Goed info op site

Snelle levering ondanks Pasen

Mooi product voor een goede prijs wat ik zeer snel in huis had. Netjes in een doos verpakt.

Deels tevreden

Ik bestelde 2 polo's die beiden voorradig waren maar waarvan later bleek dat er één achteraf niet leverbaar bleek. Wel direct geld teruggestort gekregen maar wel jammer en slordig.

Ik had een aantal artikelen besteld in maat L, echter direct na bestelling bleek eigenlijk al dat ik eigenlijk XL moest hebben. Dus heb ik een mail achter de bestelling aangestuurd met de vraag of dit nog gewijzigd kon worden. Bij vele webshops lukt dat niet, maar hier kreeg ik direct antwoord of ik alles wat op voorraad was in XL in XL wilde ontvangen en de en de andere in maat L. Dat heb ik gedaan en alles paste perfect. Kortom perfecte ervaring vriendelijke en snelle service !

helemaal goed

perfect geregeld

Matig

Bestellen ging prima was ook snel geleverd De maatvoering op jullie site klop niets van Had jullie advies op gevolgd Maar alles was veel te groot Dus alles retour gezonden Jammer

vanaf bestelling t/m levering prima

Ik ben dik tevreden met de bestelling en levering van only for men.

Vriendelijke klantenservice.

Goed en informatief geholpen. Snellere levering dan verwacht. Keurig verpakt.

Snel en op tijd!

Snel en op tijd!

lang wachten

Veel te lange wachttijd, na vijf dagen nog steeds niet ontvangen

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC