Vezendkosten

Verzend kosten ben retour kosten is niet klant vriendelijk

Goed proces maar veel te duur

Proces van bestellen prima, efficient en effectief. Echter, in deze tijd waar winkels dicht zijn en je bijna genoodzaakt bent de winkel thuis te laten komen (passen en evt terugsturen) zijn bestelkosten en retourkosten opgeteld veel te duur. Weerhoudt mij ervan weer te bestellen. Jammer.

Ontevreden

2 overhemden besteld. 1 was een verkeerde kleur

Prima geregeld

Duidelijke opzet site!

Overhemden kun je overal kopen. Maar ik zocht op goed model,stof en merk. Naast grote maat ook passende lange mouwlengte. En het liefst sale. Binnen 5 minuten had ik 2 shirts gevonden door de duidelijke site, gekoppeld aan keuzes die ik nog kon maken. Ik ken het merk van eerdere aankopen, had nu het gevoel alsof ik ze in een winkel heb kunnen uitzoeken. Bezorgd binnen 30 uur. Goede ervaring voor de volgende keer. Als sale niet voldoet dan nog veel ruimere keus ook. Fijne site!

Ok service, maar info mbt levering klopt niet.

Uiteindelijk prima service, goed productaanbod, concurrerende prijzen. Maar levering duurde 2-3 dagen langer dan aangegeven en info voorziening was minder dan bij andere sites. Ook het aftrekken van retourzendingkosten zie je bijna nergens meer. Daarom niet geruild, maar trui rechtstreeks bij leverancier besteld. Had ik binnen een dag en mocht gratis retourneren. Zo kan het dus ook...

Fijne winkel. Qua website lopen ze wat achter

Prima winkel met goede service en leuk assortiment. De website functionaliteiten en vooral snelheid kunnen wel een upgrade gebruiken.

Duidelijk en snelle levering

Aantrekkelijke prijs en snelle levering

Goede en snelle service

De bestelling van een zomer jack verliep goed en snel

Goede en betrouwbare levering

Ook voor grote maten het juiste adres.

Mooi e winkel met een enorm assortiment.

Bij het doen van een online bestelling was er een vervelende ontdekking. Voor het besparen van kosten wilde ik mijn bestelling afhalen bij een afhaalpunt. Op de factuur bleef echter de verzendkosten gehandhaafd. Heb toen besloten de bestelling toch maar thuis te laten bezorgen. De kosten bleven toch gelijk. Hiervan akte!

Prima, maar slecht verpakt

Bestelling werd snel geleverd, alleen doos zat niet goed dicht en bij openmaken waren alle schoenen door elkaar (had meerdere paren besteld om te passen). Er zat gewoon geen vulmateriaal in een hele grote doos. Ik wist dat ik voor de retour iets moest betalen, maar kon zelf extra vulmateriaal erin stoppen. Uiteindelijk ging het retourproces wel vlot. Daarom net voldoende.

Grote keus, snelle levering, uitmuntend verpakt

Zeer prettig

Tijdig en juiste artikel

Mooi alternatief voor live

Mooie spullen en correcte bezorging. Jammer dat fysiek winkelen nu lastiger is maar bestellen via de website is een mooi alternatief. Ook om Only for Men in de lucht te houden

goede snel service

Bestellingen geplaatst en snelle goede levering. Ook 1 artikel terug zenden geen probleem. Fijn om zo de inkopen te kunnen doe zonder problemen.

Gewoon goed

Hoge kwaliteit, en snel geleverd

Fijne shop. Goede informatie

Ik heb geen makkelijke kledingmaat en vind toch elke keer weer de goede dingen.

Prima, jammer van de verzendkosten ongeacht de totaal bestelde hoeveelheid.

Uitstekende ervaringen mee.

uitstekend

Snelle bezorging

Snel en netjes bezorgd. Helaas had ik een te kleine maat besteld. Goede retournering en snel weer terug geboekt. .. Wel jammer als je dan een passend product besteld het niet verrekend kan worden met de retournering .

Snelle en correcte levering

Only for men is een vertrouwd adres voor online shoppen.

Zoals ook voorgaande keren is deze aankoop volgens afspraak verlopen.

Mooie kleding en goede website

Ik heb meerdere keren hier besteld en ook in de winkel laten afleveren. Helaas werkt het afrekenen zowel met Ideal of de creditcard niet even soepel.

Kwaliteit top.

De schoenen die ik heb aangeschaft zijn perfect. De levering was bijna sneller dan het licht, prima verzorgd met een correcte afhandeling. Chapeau.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC