Duidelijke webshop en vlotte levering.

Jullie hebben een zeer ruime keuze en gelukkig een hele duidelijke webshop. De levering was redelijk snel in een goede stevige verpakking. Alle lof voor Only for Men.

Snelle levering, goed verpakt

Bestellen ging soepel. De levering was vlot. Ook was het netjes ingepakt. Kortom: prima

Altijd fijn om bij Onlyfor men te zijn

Klantenservice medewerkster heeft mij prima geholpen en goederen keurig ontvangen. Was ook in orde maar koop toch liever bij mijn winkel in Almere, dat vind ik echt nog veel prettiger maar deze broek was alleen online verkrijgbaar

Ik ben al een aantal jaren klant. Zowel in de winkel als online ben ik erg tevreden over de service en de kwaliteit.

Gewoon goed.

Op de website heel gemakkelijk mijn keuze kunnen maken.

Veel keus, redelijk geprijsd

Geen nieuwsbrief en spam. Toch sturen

gewoon goed

Alles mooi op tijd en netjes bezorgd

Prima, snel, beste prijs

Prima, beste prijs en snel geleverd

Prima webshop en levering

Webshop is toegankelijk , bestelling en levering verloopt prima. Heel fijn in deze periode.

Heel tevreden.

Mooi shirt, past perfect, mooie kwaliteit en ik kom zeker terug!!

Makkelijk besteld, snel bezorgd.

Zomerjas uitgezocht uit een breed assortiment. Beetje onduidelijk welke maat ik moest kiezen, maar bleek achteraf juist te zijn. Na snelle bezorging tevreden met de uitgekozen jas. Al met al zonder meer aan te bevelen.

Snel en goed

Makkelijk menu op de site.snel gevonden en goede productinformatie. In enkele stappen alles voor elkaar.

Webshop prima maar winkelbezoek matig

Webshop gedeelte verliep goed, maar winkel vond ik dat de bediening een webshop bestelling wat afgehaald wordt niet zo interessant vinden. Gemiste kans.

goed collectie, perfecte service

zoals gewoonlijk alles perfect geleverd en snel

Top !

Makkelijk bestellen, snelle levering, prima service !

Goede overzichtelijke website en snelle levering.

Nette website met goede kwaliteit kleding en soms redelijk goede aanbiedingen.

Altijd een mooie collectie!

Mooie herenkleding! Fijne, duidelijke webshop!

Net als in de winkel, de webshop ook TOP

Bij Only for men slaag je altijd kom altijd in Doesburg hier wordt je goed geadviseerd ben er blij mee met zo’n goede winkel

Simpel snel en klantvriendelijk

Website overzichtelijk en makkelijk. Voor mij een plek waar ik zeker terug zal komen.

Helemaal goed

Niets aan toe te voegen

okay

alles okay

Makkelijk en snel

Het as voor de eerste keer, dat ik bij Only voor men heb besteld. Ik ga de site vaker bezoeken.

Deze winkel houd rekening met het milieu.

Ik bestelde 5 truien / overhemden. één van de truien had een levertijd van 2 a 3 dagen, de rest kon gelijk geleverd worden. Ik kreeg een mail dat er gewacht werd met verzenden tot ook de laatste trui in het pakket zat. Top idee! Dat principe zouden meer webwinkels moeten volgen, pas leveren als de gehele zending compleet is!

Weer heel fijn geholpen wat een assortiment zoveel keus dames weer bedankt

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC