Snel en compleet

Snel geleverd en goed verpakt.

Artikel wordt snel verstuurd naar de winkel, maar dan duurt het daaagen, voordat ik kan ophalen.

Nu al de tweede keer, dat het lang duurt voor de winkel laat weten, dat ik kan ophalen. De webshop vraagt al wel wat mijn ervaring met hen is. Hmm. Nu maar hopen, dat de retourzending snel wordt teruggestort.

Moet nog een retour voor een grotere maat.

Er waren twee hemden die al open geweest zijn. En een van hen zelfs gedragen. Gelukkig zijn ze voor mijn man te klein. Het kostuum was dik in orde en van goede kwaliteit. Vriendelijke groeten, Adrienne e

Ook prima

uitstekend!

De bestelling was op tijd voor de verjaardag.

Prim-de-luxe ervaring

Makkelijke bestelling via de webshop en fijn om het in de winkel op te kunnen halen.

prima aankoop en heel netjes aangeleverd

Levering verliep soepel. Mijn jas zat keurig in een kledinghoes. Mijn aankoop zag er prima uit. Maatvoering volgens de site was goed. Dus u heeft een tevreden klant voor u die uitermate blij is met zijn aankoop.

Heel duidelijk aangegeven

Prima advies ook in de winkel te Waalwijk gehad mbt aankoop bij de webwinkel. Had daar eerst aankopen gedaan.

Snelle levering, goede prijs

zeer scherp geprijsd en snelle levering. Webshop ziet er overzichtelijk uit met veel artikelen.

Fout op fout en slechte service

Met mijn bestelling ging zo’n beetje alles fout. Verkeerd artikel, beschadigd artikel. Dan stuur je het in overleg met klantenservice terug (dat is hun enige oplossing op alles stuur maar weer terug. Handig als er geen dhl punt of winkel in de buurt is..). Je moet erg lang wachten op je geld terug en ze hebben onterecht 2,95 ingehouden (zou volgens klantenservice niet gebeuren, omdat het hun fout is).

Hele goede klantenservice!!

Heel goed!

Goed op de hoogte van het verzend proces. Mooie produkten en goede prijs. Snelle verzending en netjes verpakt. Top !

Echte aanrader

Hoge kosten

Al ben ik wel tevreden over het bestelde product, de kosten die er aanhangen ben ik niet over te spreken. Ten 1e 3,95 verzendkosten, daarbij nog eens 2,50 aan retourkosten en dan ook nog eens 0,95 cent aan afterpay kosten. Al met al een kleine 10 euro extra aan kosten. Je verwacht van een groot bedrijf zoals Only for Men dat ze dit wel beter hadden kunnen regelen. Zal iedereen dan ook aanraden om fysiek naar de winkel te gaan, ipv online bestellen.

Bestelling de 28e februari. Levering nog steeds niet op 5 maart. Ook geen bericht wanneer wel

Waar is mijn pakketje?

Goede kwaliteit kleding en vooral de sale is interessant.

En top producten

Correct

Producten zoals beschreven. Vrij snel geleverd

Perfect!

Mooie collectie kleding! Snelle en goede service!

Prima webshop, bij uitchecken van een bestelling van rond de eur 700 had ik bijna geannuleerd

Bij uitchecken van een bedrag van 700 zag ik dat ik alsnog 3,99 verzendkosten moest betalen. Ik was verontwaardigd. Dit moet echt aangepast, als ik in een mindere bui ben dan klik ik de hele bestelling weg. Dan verlies je meer dan 100 marge (geen idee wat marge% is bij jullie) voor 3,99 verzendkosten.

Goed, maar wel met een opmerking

De uiteindelijke bestelling is prima verlopen, maar in eerste instantie wilde ik uit de 'sale' 3 artikelen voor €99 bestellen. Echter bij het afronden was het mijn bedoeling om de artikelen op te halen in de winkel van OFM in Veldhoven. Géén bezorgkosten dan! Maar hoe dan ook... het lukte niet; de dichtstbijzijnde winkel was Rosmalen! Diverse keren geprobeerd, zelfs op diverse dagen: geen resultaat! Nu heb ik uiteindelijk 2 artikelen met korting gekocht en die kon ik wel in Veldhoven ophalen! Prima, maar toch effe wat irritatie gevoeld!

Super slecht

Eerst bestel ik een hemd, door een voorraad verschil niet geleverd gekregen, kan gebeuren. Erna bestel ik witte schoenen, krijg ik blauwe geleverd. Ik heb hier melding van willen maken. Onmogelijk! Ik heb aantoonbaar één uur in de wacht gehangen om vervolgens de hoorn erop gegooid te krijgen! Erg jammer en super klantonvriendelijk.

Top, goed product en snelle levering.

Zéér goede ervaring.

Snel en leuke prijzen!

Top.

Goede spullen, vlotte levering, prima communicatie

Prettig bedrijf met ruime keuze en frequente aanbiedingen

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC