goede website, snelle levering van een mooi artikel

website geeft een mooie collectie aan, artikel is van een mooie kwalititeit

Service is prima, alleen de maat klopte niet

Service is prima, maar de maat is niet goed. Vandaar de retourzending

Correct en snel geleverd..

Héél tevreden over producten en service...en ook perfect op de hoogte gehouden van transport en levering...

Goede kwaliteit en snelle levering

Mijn bestelling verliep prima. Zoals gezegd goede kwaliteit, ruime keus en snelle levering. De overhemden kunnen ook moeiteloos gestreken worden. Leuke prints en details!

Altijd prima

Jammer dat bij laatste bestelling de voorraad niet correct bleek te zijn. Kreeg keurig na plaatsing van bestelling dat twee artikelen niet op voorraad bleken te zijn. Bedrag is netjes terug gestort.

2x de verkeerde maat besteld. Helaas had ik nog een grotere maat nodig, die was er niet.

Helaas moest ik het pakettje terug sturen. Ik wacht nu tot ik me geld terug gestort krijg. Voorderest hele snelle levering en goede kwaliteit!!

Positief

Positief. Goed op de hoogte gehouden en snel geleverd

kwaliteit van de artikelen en de levering voldoen volledig aan de eisen van de consument

Levering volgens afspraak. Prima afhandeling van de bestelde artikelen.

Tom is geweldig

Tom is geweldig

PERFEKT!

Topwinkel, snel geleverd Aanrader.

Wij hebben nu 2 keer besteld en alles is naar volle tevredenheid gegaan zoals wij dat ook in de zaak gewend zijn.

Vlot geleverd

Mijn bestelling was gemakkelijk in te voeren. Het betaal proces ging ook makkelijk. Een minpuntje vind ik dat ik niet met American Express kan betalen. De bestelde artikelen waren 2 dagen na bestellen al thuis.

Goed te sorteren naar de items die je zien wilt.

Goede aanbiedingen en snelle levering.

Snelle levering. Alleen een beetje jammer dat 't niet de goede maat was. Terug gestuurd Maar ik kan gewoon weer opnieuw bestellen

Niets aan toe te voegen

Mooie, overzichtelijke website. Duidelijke vermelding allemaal.

vervelend dat je bij retour voor kosten komt te staan

Ik kom er pas bij retourneren achter dat ik zowel verzend- als retourkosten moet betalen terwijl ik nu niks heb

Geweldig goed verzorgt

Ik kreeg mijn bestelling snel en goed verzorgt in een bagg.

Nog niet bezorgd, al 1,5 week verder.

Ik heb het nog niet ontvangen van DHL. Zijn wel 2x geweest maar ontvang geen of last minute berichten wanneer ze komen dus kan ik niet meer zorgen dat er iemand thuis is.

Heel fijn.

PME mooie kleding.

gewoon prima

Gezocht, gevonden en (snel) gekregen!

Goede site en makkelijk om een bstelling te plaatsen.

Super tevredeb

Super tevreden

Prima bedrijf

Voor het eerst iets online bij Only for Men besteld. Keurige site. Alles perfect geleverd. Ook de klantgerichtheid in de winkel in Veldhoven is top.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC