Fijn shoppen bij only for men

Makkelijk keuze maken en een goed assortiment leidt tot fijn shoppen. Ook de akties vind ik interessant. Vandaag dat ik regelmatig wat aanschaf.

snel de juiste spullen geleverd

snel de juiste spullen geleverd

Bestellen ging makkelijk en snel

Het bestellen ging makkelijk en deze lag snel voor me klaar. In de winkel werd ik aardig geholpen en alles zit goed.

Goede kwaliteit

In 1 keer prima hoor al vele artikelen gekocht

Goede kwaliteit en geweldige keus top

de volgende dag al in huis

snelle service en gede kwaliteit van kleding en schoenen, alles gehouden

PRIMA

EERSTE BESTELLING ZIJN ZEER TEVREDEN KUNNEN HET AANBEVELEN ZO WEL PRODUKTEN ALS LEVERING

Kom al jaren in Geldermalsen uitstekende service. In de webshop koop ik ook artikelen in corona tijd. Ga zo door mooie spullen.

Prima bereikbaar. Snelle afhandeling.

slecht

adresgegevens verkeerd doorgegeven aan dhl waardoor pakket retour afz. is gegaan en tot opnheden niets meer gehoord. Niet opnieuw verzonden , geen mail hierover ontvangen of iets gehoord over geld terugstorten wanneer verzenden kennelijk niet kan. Dame klantnservice aan tl. gehad ik vod haar onvriendelijk, Hoop wel dat alles in orde komt

Geweldige site

De site is heel makkelijk en overzichtelijk duidelijk, in een woord Geweldig.

Snelle goede levering

Duidelijk en makkelijk bestellen Goede en snelle levering

Geweldig, snel bezorgd en goed verpakt

Prima, gewoon snel geleverd

Mooie site, evenzo mooie overhemden!

Snelle levering, goed verpakt.

Mooi snel voor een leuke prijs

De volgende dag dat binnen wat je verwacht had besteld te hebben.

artikelen naar wens, het betalen met afterpay minder.(order2108452321)

de artikelen zijn correct geleverd zoals besteld,ik had alleen de verkeerde maat van de shirts opgegeven op maandagmorgen 3 maart j.l. heb ik de klantenservice gebeld en afgesproken dat ik de shirts om kon ruilen in het filiaal Druten, deze heb ik toen gebeld en afgesproken dat ik ze woensdag 3 maart om 11.00 uur kon omruilen toen hoorde ik dat dit niet zomaar ging omdat het om een aferpay betaling ging ik vond dit een onbegrijpelijk en moeilijk gedoe en heb de shirts per pin betaald. van morgen kreeg ik de nota met het volledige bedrag. na de nodige telefoontjes kreeg ik vanmiddag een gewijzigd betaaloverzicht met het juiste bedrag welke ik gelijk overgemaakt heb.al met al niet erg stimulerend om weer online te bestellen.hopende u voldoende ingelicht te hebben vr.groet e.l.j.v.d.kerk Druten.

Eenvoudig en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Prima service.

Kwaliteit voor een mooie prijs(aanbieding )

Aantal overhemden en broeken besteld , maattabel op de site is nauwkeurig

Snel geleverd met handige after pay betaalmogelijkheid

Snel geleverd met handige after pay betaalmogelijkheid. Gesprek met klantenservice verliep ook heel prettig.

Geweldig en snelle levering en dat in deze coronatijd

Goed geholpen verkoper weet wat voor producten hij heeft.

goede snelle levering en vooral ook: zeer goede afhandeling van retourzending en restitutie.

Prettige en snelle communicatie met klantenservice! Daarnaast vind ik jullie assortiment mooi uitgebreid en jullie webshop functioneert goed.

Snel en klantvriendelijk

Als je een vraag hebt dan werkt de Whatsapp goed , maar ook bellen gaat snel ! Tevreden !

Duidelijke, gebruiksvriendelijk site met mooie kleding

Meerdere zakelijke kleding gekocht zoals pakken colberts stropdassen en shirts.

Top netjes

Heel netjes erg blij mee

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC