Mooie schoenen voor een schappelijk prijsje.

Supersnelle levering

super!!

Snelle levering en alles past perfect!!

zeer duidelijke website met correcte afhandeling

werken met jullie website geeft een veilig en correct gevoel. De chatfunctie daarnaast is handig en wordt ook vlot behandeld. Misschien moet je een algemeen overzicht voorzien over stofkwaliteiten voor klanten die dit niet zo goed kennen.

prima service, website kan gebruiksvriendelijker

Prima aan bod en goede/snelle afhandeling van bestelling en retouren. Het selecteren van meerdere merken/maten kan niet zonder dat bij iedere selectie/klik het assortiment opnieuw geladen wordt. Ook 'andersom selecteren' (bijvoorbeeld alles behalve merk X) gaat niet makkelijk.

Puik

Ondergetekende koopt regelmatig via de webshop. Veelal scherp geprijsd, een zeer goede kwaliteit en keurige bestelprocedures. Geen gemier als er iets terug wordt gestuurd. Ego....ergo...... Mooie kleding tegen een nette prijs.

Klantonvriendelijk wanneer er iets mis gaat met bestelling

Bestelling niet ontvangen, bleek teruggestuurd naar de webshop, vaag maar kan gebeuren. Echter gemiste kans hoe dit door Only for men wordt opgelost.

Helemaal top.

Goeie kwaliteit voor de juiste prijs

makkelijk, correct

snelle reactie, makkelijk en correct.

tevreden, snel en correct

Goede service bij bellen en snel geleverd

Webshop werkt makkelijk en is overzichtelijk. Korting van business card werd automatisch verrekend, maar verjaardagscadeau van 15 Euro pakte het systeem niet. Na een telefoontje werd bevestigd dat dit teruggestort zou worden na aankoop, wat ook direct gedaan is. Naast de goede ervaringen in de winkels, nu ook op de webshop.

top

alles klopt, op tijd geleverd, gewoon simpel zoals het hoort. ook in drukke tijden! ga zo door.

Spullen komen vrij snel binnen !!!

Dat ik er blij mee bent als je het besteld vrij snel binnen is .

Snel en goed !

Besteld en snel in huis ! Veel keuze

Jammer de bammer

Ben al jaren een vaste koper maar deze ervaring was niet best. Geadviseerde maatvoering kwam niet overheen met de verwachtingen. En er zat nog een alarmlabel in de jas. Alles netjes gemeld en ik verwacht dat er een passende oplossing komt. Immers al jaren vast klant en deze dingen kunnen gebeuren

Keurig geregeld en alle afspraken nagekomen!

Behulpzaam en alle afspraken nagekomen! Top!

Snel, goed en duidelijk

Zeer tevreden goede en duidelijke website met mooie aanbiedingen

Prima en snelle levering

Mooie en goede kleding voor een aardige prijs

Snel en correct

het gezochte artikel in voorraad en snel in huis.

Webshop en klantenservice oké

Webshop en klantenservice oké, maar de bezorging is waardeloos. Ik adviseer jullie om een andere vervoerder te kiezen, de bestelling is hier in het appartementen complex in de lift gezet en is door een ander meegenomen, dus wel betaald echter niks ontvangen. Ik ben blij dat de klantenservice direct een onderzoek is gestart en ik hoop mijn truien alsnog te ontvangen.

Niet zoals afspraak verlopen.

Jassen bij winkel online besteld en aldaar aan kassa betaald. Afgesproken was dat bij retour zending ik het geld direct terug zou krijgen gestord.Ik heb de jassen bij de winkel ingeleverd, Nu moet ik toch ruim 1 week wachten , want de winkel moet het eerst nog terug sturen en dan krijg ik het geld pas terug gestord. Dit is niet zoals we hadden afgesproken bij de winkel.

Goede ervaring. Alles paste tot mijn verbazing.

De persoon aan de chat heeft me goed geholpen met de maat en bij het bij elkaar zoeken van een outfit. Enige puntje is misschien nog de prijs. Ik had wel afgeprijsde artikelen maar heb gezien dat er nogal veel best wel prijzige kleding op de site stond. Dat is het enige waardoor ik niet zo snel hier zou kopen. Alleen als ik echt iets speciaals wil.

Perfect verlopen!!

Prima!!!

snelle en goede service

Of het nu gaat om kleding of accessoires, de prijzen zijn scherp en de service is top. Na al een poos OnlyForMen als leverancier te hebben voor mijn Rehab en AFNF collectie, ben ik deze keer overstag gegaan en heb ik vinyl laten komen. Ook nu was de service correct en snel, de prijs van de lp's scherp. Wel viel op dat hierin minder expertise ligt, gezien de provisorische (edoch goede) verpakking van het pakket.

Na wat problemen met mijn levering is dat prima opgepikt bij de klantenservice. Uiteindelijk tevreden met mijn aankoop.

Nvt

13 De Aaldor