Prima afwikkeling van de bestelling

Zie boven

Erg goede kwaliteit

Ik heb de kleding optijd gekregen 2 dagen later dan aan gegeven was maar kreeg keurig een mail met de nieuwe datum Komt waarschijnlijk door Corona voor de rest vond ik de kleding er goed en lekker zitten

Vlotte levering

Duidelijke website en keurige levering

De website is gebruikersvriendelijk en de levering is keurig. Weliswaar enigszins vertraagd door de omstandigheden maar goed op de hoogte gehouden.

Snelle levering tegen een prima prijs

Positief.

Snelle levertijd. Veel keus.

Niet zo snel, verder prima!

Netjes verpakt, mooi product. Bezorging niet zo snel, maar vind ik niet zo erg....

overzichtelijk

Veel keus en snelle afhandeling

Super goede service

Goede service, aardige mensen en verstand van hun producten. Super.

Kwaliteit en snelheid dik in orde

Kwaliteitsproducten, zeer ruime keus en interessante acties

Mooi jack

Prima en mooi product

Verkeerde artikel geleverd

Er is een compleet verkeerde artikel geleverd. Besteld: jas van PME Legend, maat M, kleur grijs. Geleverde: jas wel van PME Legend, maar verkeerde type, verkeerde maat en verkeerde kleur.

Duidelijke omschrijving product en maattabel. Supersnelle levering

Eenvoudige en duidelijke website om je bestelling te plaatsen. Het allerbelangrijkst is. Je krijgt wat je verwacht.

Snel en goed geleverd.

Goede webshop, duidelijk en overzichtelijk. Snel geleverd.

Jammer dat het soms mis gaat

Only for men is een fijne shop. Alleen jammer dat je soms niet geleverd krijgt wat je besteld hebt. Bestel je regular of contemporary fit dan wil je geen slim fit ontvangen. Kwestie van accuratesse en eindcontrole. De klant zit met het gedoe van retour zenden te kijken en de kans is groot dat het bestelde er niet meer is. Dus een 7 met opmerking!

Super service.

Hele goede service na een artikel wat niet goed was en ik heel erg goed geholpen ben.

Snelle levering en veilig!

Veelbelovend

Alle artikelen exact zoals op foto's en beschrijving op website

Vakkundig personeel, online shoppen is fijn gelijk met retoursticker er bij, goede doos en snelle levering.

Hoelang nog

Zou me bestelling zatersag tussen 10 en 3 ontvagen heb nog steeds niks

Online maar toch een fantastich passend kostuum kunnen kopen!

De persoon in de chat heeft uitgebreid de tijd genomen om mij te helpen. Allerlei voorstellen gedaan, waar we als eindresultaat een bestelling hebben kunnen doen. Eenmaal ontvangen en gepast.... geweldig!!! Zo blij Dank!

Top geregeld!

Bestelling prima verwerkt! Netjes verpakt! Op tijd geleverd.

goed en snel

bestelling op tijd , netjes afgewerkt aan de balie .

prima!!!!

Wij kopen wel vaker bij Only For Men! Maar dan gewoon in de winkel! Vinden we toch prettiger! Maar wie weet, heeft U ons nu over de streep geholpen en kopen we vaker online!

Beste winkel Geldermalsen

de trui past en de broek past ook

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC