2e mail voor een beoordeling. Eerder deze week ook al verzonden.
Mooie kwaliteitsproducten en altijd op tijd geleverd.
Dag Robert, Goed om te horen, veel plezier van je geshopte items! Groet, Team Only for Men
Goede kwaliteit snel geleverd en niet te duur.
Netjes en snel ontvangen.
Prima aanbod en eenvoudig te bestellen via de website. Levering duurde erg lang, terwijl het product gewoon op voorraad was. Ik had het achteraf beter via de website van het merk zelf kunnen bestellen, dan krijg je vaak ook nog iets extra’s meegestuurd, en had het net zo lang geduurd. Maar dacht “support your locals”, en verwachtte daarom ook een snelle levering. Afhandeling en product verder prima.
Dag Robert-Jan, Bedankt voor uw review, vervelend dat u dit zo heeft ervaren. We hebben u zojuist gemaild om dit gepast op te lossen. Groet, Team Only for Men
Vandag besteld de dag erna bezorgd. Geweldig
Op de website een 'winterjas' besteld. Maat 50. De winterjas blijkt te bestaan uit een flinterdunne stof en een flinterdunne binnenvoering. Daarbij was maat 50 niet passend. Terwijl ik altijd maat 50 heb. Heel vreemd. Kon direct retour. Wacht op de terugbetaling...
Dag Bem, vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Zojuist heb ik contact met u opgenomen via de email voor een gepaste oplossing. Uiteraard mag u altijd contact met ons opnemen, we staan graag voor u klaar. Veel plezier van de te behouden items! Groet, Team Only for Men
Geweldig goede kwaliteit én super service op de momenten in de winkels. Graag besteed ik mijn uitgaven juist hier. Het is ook niet zomaar dat mensen me oa op straat nakijken hoe goed ik gekleed ga.
Dag Frans, Wat leuk om te horen, jij steelt dus de show! Veel plezier van je items. Groet, Team Only for Men
wat een snelle bezorging van de jassen, en ojeetje wat een super verrassing dat de jassen zo MOOI verpakt zaten. ben ontzettend blij er mee. ik ben fan...maar dat was ik ook al
Prima terugkoppeling en snelle levering. Eerst andere overhemden besteld, maar daar zwom ik in ondanks jullie maat-advies.
Helemaal tevreden met assortiment, kwaliteit en levering. Goede informatie van de klantenservice.
Dag Evert, Wat goed om te horen, veel draagplezier van uw items! Groet, Team Only for Men
Hele fijne webshop met goede prijzen en ze maken het ook makkelijk om iets retour te zenden.
aanbieding was goed en maat label z.a lengte gewicht en de leeftijd.
Duidelijke website, eenvoudig bestellen, snelle correcte levering. Vriendelijke en snelle klantenservice.
Dag Anton, Wat goed om te horen, we staan graag voor u klaar. Veel plezier van de items! Groet, Team Only for Men
Maar ze hebben wel goede aanbiedingen
Dag Bert, Wat vervelend om te horen, wij helpen u graag via mail, chat of telefoon. Bel ons gerust wij helpen u met het vinden van de juiste items. Groet, Team Only for Men
Ursprüngliche Bewertung
Het is bijna niet te doen om datgene te vinden wat je zoekt.
Product voldoet aan de wensen Keurig op tijd bezorgd
Dag J.P.G, Wat fijn om te horen, veel plezier van uw gewenste items! Groet, Team Only for Men
1e bestelling was gebaseerd op een artikel dat volgens de website op voorraad zou zijn. Na ruim een week wachten een 2e andere jas besteld. De 1e is uiteindelijk na bijna 2 weken geannuleerd door "niet leverbaar". De 2e jas zou geleverd worden echter bleek dit een andere jas te zijn. Heb deze retour gestuurd en gevraagd om een oplossing. Enige wat ik wilde is 1 van de jassen die ik had besteld. Bleek niet meer mogelijk omdat de 2e jas ook niet meer leverbaar was. Heb nu een dubbel gevoel, enerzijds ontevreden en bijkomend de vraag die blijft, is die 2e jas "express" op deze manier als "alternatief" opgestuurd. De klantenservice bood een 10% kortingsbon voor een volgende aankoop. Heb deze vriendelijk afgeslagen uit principe.
Dag A., Wat vervelend dat uw orders mis zijn gelopen, wij begrijpen uw frustratie. U kunt alsnog dus gebruik maken van de 10% die we u ter tegemoetkoming hebben aangeboden. Uiteraard nemen wij uw feedback mee voor verbetering. Nogmaals onze excuses. Groet, Team Only for Men
Slechte info over maat.
Dag Gerrit, Wat vervelend dat je dit zo ervaart, we hebben een Pixibo maatwijzer. Daarnaast helpt onze klantenservice je graag met advies voor de juiste maat. Bel, mail, Whatsapp of chat ons gerust, we staan graag voor je klaar. Groet, Team Only for Men
Uitzoeken en bestellen was gemakkelijk en duidelijk. Levering volgens afspraak.
Keuze snel gemaakt, echter problemen met betaling via giftcard. Prima en snel opgelost door klantenservice. Uitgebreid assortiment, leuke aanbiedingen en snelle levering. Duidelijke communicatie. Tevreden klant!
Dag Marcel, Wat goed om te horen, veel plezier van je items! Groet, Team Only for Men
Alles perfect verlopen
Dag Hans, Wat goed om te horen, veel plezier van de geshopte items! Groet, Team Only for Men
Prima correct geleverd, ook deels retour is prima afgehandeld .
Dag Margriet, Goed om te horen, veel plezier van de items. Groet, Team Only for Men
Uitmuntend!
Goede aanbieding, product en prijs.
de leveringen zijn altijd in orde
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC