probleemloos, snel en goed.

2e mail voor een beoordeling. Eerder deze week ook al verzonden.

Mooie producten, snelle levering

Mooie kwaliteitsproducten en altijd op tijd geleverd.

Goede kwaliteit snel geleverd en niet te duur.

Top service!

Netjes en snel ontvangen.

Erg lange levertijd terwijl product op voorraad was.

Prima aanbod en eenvoudig te bestellen via de website. Levering duurde erg lang, terwijl het product gewoon op voorraad was. Ik had het achteraf beter via de website van het merk zelf kunnen bestellen, dan krijg je vaak ook nog iets extra’s meegestuurd, en had het net zo lang geduurd. Maar dacht “support your locals”, en verwachtte daarom ook een snelle levering. Afhandeling en product verder prima.

Goed en snelle afhandeling

Vandag besteld de dag erna bezorgd. Geweldig

Slecht

Op de website een 'winterjas' besteld. Maat 50. De winterjas blijkt te bestaan uit een flinterdunne stof en een flinterdunne binnenvoering. Daarbij was maat 50 niet passend. Terwijl ik altijd maat 50 heb. Heel vreemd. Kon direct retour. Wacht op de terugbetaling...

Als je de kwaliteit van OfM kent ziek je niet verder

Geweldig goede kwaliteit én super service op de momenten in de winkels. Graag besteed ik mijn uitgaven juist hier. Het is ook niet zomaar dat mensen me oa op straat nakijken hoe goed ik gekleed ga.

super top

wat een snelle bezorging van de jassen, en ojeetje wat een super verrassing dat de jassen zo MOOI verpakt zaten. ben ontzettend blij er mee. ik ben fan...maar dat was ik ook al

Goed en snel

Prima terugkoppeling en snelle levering. Eerst andere overhemden besteld, maar daar zwom ik in ondanks jullie maat-advies.

Ruim assortiment en snelle levering.

Helemaal tevreden met assortiment, kwaliteit en levering. Goede informatie van de klantenservice.

Super webshop

Hele fijne webshop met goede prijzen en ze maken het ook makkelijk om iets retour te zenden.

is overzichtelijk goed ook wat van maat dat je moet hebben

aanbieding was goed en maat label z.a lengte gewicht en de leeftijd.

Bestellen zonder zorgen

Duidelijke website, eenvoudig bestellen, snelle correcte levering. Vriendelijke en snelle klantenservice.

Zoeken kan makkelijker denk ik

Maar ze hebben wel goede aanbiedingen

Snelleevering

Product voldoet aan de wensen Keurig op tijd bezorgd

Helaas een herhaaldelijk slechte ervaring met bestellen Winterjas

1e bestelling was gebaseerd op een artikel dat volgens de website op voorraad zou zijn. Na ruim een week wachten een 2e andere jas besteld. De 1e is uiteindelijk na bijna 2 weken geannuleerd door "niet leverbaar". De 2e jas zou geleverd worden echter bleek dit een andere jas te zijn. Heb deze retour gestuurd en gevraagd om een oplossing. Enige wat ik wilde is 1 van de jassen die ik had besteld. Bleek niet meer mogelijk omdat de 2e jas ook niet meer leverbaar was. Heb nu een dubbel gevoel, enerzijds ontevreden en bijkomend de vraag die blijft, is die 2e jas "express" op deze manier als "alternatief" opgestuurd. De klantenservice bood een 10% kortingsbon voor een volgende aankoop. Heb deze vriendelijk afgeslagen uit principe.

Door u worden vragen gesteld en dan komt de maat eruit

Slechte info over maat.

Alles zoals beloofd

Uitzoeken en bestellen was gemakkelijk en duidelijk. Levering volgens afspraak.

Duidelijke site en vlotte levering!

Keuze snel gemaakt, echter problemen met betaling via giftcard. Prima en snel opgelost door klantenservice. Uitgebreid assortiment, leuke aanbiedingen en snelle levering. Duidelijke communicatie. Tevreden klant!

Zeer positief

Alles perfect verlopen

Correct en snel geleverd, prima!

Prima correct geleverd, ook deels retour is prima afgehandeld .

Alles prima geregeld

Uitmuntend!

Goede aanbieding

Goede aanbieding, product en prijs.

betrouwbaar

de leveringen zijn altijd in orde

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC