ZEER GOED

GOEDE SERVICE SNELLE VERZENDING[ONDANK CORONA]

De truien zijn prima de broek voldeed niet aan de verwachting. Veel te smal. Goede service mbt bestelling en zenden.

snel en goed volgens afspraak

Zie boven met de aantekening dat DHL ons pakket zonder vorm van overleg buiten voor de voordeur heeft gezet. Terwijl ik een briefje op de voordeur had geplakt dat ze het bij de onze naaste buren konden afgeven. Dit is al de tweede slechte ervaring met DHL dat ze het zo oplossen. Waarvan Akte. Misschien voortaan een andere dienst bv. Post.nl gebruiken

Prima maar soms een tergend langzame website

Fijne website, duidelijk en heel gebruiksvriendelijk. Alleen ik ervaar soms een tergend langzame website, als ik hem door google pagespeed insights trekt, wordt er ook geen hoge score behaald. Zorgt voor minder resultaten op google en dus verlies van klanten. Grootste tip van mij! Verder erg tevreden met de producten en blijft toch een favoriete winkel. https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=nl&url=https%3A%2F%2Fwww.onlyformen.nl

Betrouwbaar en goede prijs-kwaliteit

Ik koop al jaaaren de overhemden bij hen. Vaak drie voor €99,- superprijs en ook goede kwaliteit en nette overhemden om ook zakelijk te dragen. Betrouwbaar, stuur Je iets terug dan binnen no time het geld teruggestort.

100% goed verlopen

heel gemakkelijk verlopen ,prima gegaan . zeer tevreden

Goede keuze

Goed site duidelijk.ook in maatvoering

Prima winkel

Mooie merkkleding tegen betaalbare prijzen, zeker in de uitverkoop

Snel geleverd.

TOP

Reeds drie keer heb ik al besteld via internet en iedere keer was het dik in orde! mooie site, alles is makkelijk te vinden, dus klantvriendelijk. bestellen en betalen is een fluitje van een cent, plus daarbovenop een snelle levering. voor mij kan dit niet beter.

snelle levering echter wanneer het niet past komen de retour kosten op rekening klant, idem de verzendkosten maar daar heb ik geen problemen mee.

Prima geleverd, zeer tevreden

Snel door de site. Meteen zien of het nog op voorraad is. Snel geleverd (via de winkel).

Alles volgens verwachting

Niet goed!

Had drie overhemden besteld, slim fit. Op jullie advies een maat groter! Maar ze waren echt heel erg, groot!! Een hemd was ook niet het goede hemd van kleur en structuur. Alles terug gestuurd! Niet voor herhaling vatbaar.

Duidelijke site,,kwaliteit en een snelle levering

Warme sjaal besteld van het mooie merk Profuomo.

Snelle bezorging. Mooie sjaal.

Zeer goede service en kwaliteit

MIjn eerste aankoop. ben zeer tevreden over de service van O4M. Er zullen meer aankopen volgen.

Niks fijner dan kopen in jullie winkel

Helaas waren alle mouwen te kort Alles terug gestuurd

Alles ging naar wens, prima

Prachtige jas en goede service

Snelle service keurig op tijd bezorgt

Goede ervaring!

Mijn ervaring is prima! Ik kreeg het product netjes opgestuurd en de prijs was goed. Only for Men is sowieso een winkel waar ik graag kom. Het enige minpuntje is dat de webshop zegt binnen 1 werkdag te leveren. Dat dit niet gebeurt in de corona tijden is begrijpelijk maar dan moet je die boodschap wel aanpassen op je website.

Zoals verwacht

Precies wat ik nodig heb

Omdat ik de merken ken en eerder kleding heb gekocht, weet ik precies welke maten ik nodig heb. Dat maakt online bestellen erg gemakkelijk: ik weet van te voren zeker dat alles goed past. De kortingen op deze kledingstukken waren erg interessant. Kortom: ik heb precies wat ik zocht tegen een aantrekkelijke prijs gekocht. Online bestellen en daarna afhalen in de winkel vind ik een erg fijne mogelijkheid.

Prima. Zoals je mag verwachten. Snelle verzending en retournering.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC