Prima. Zoals je mag verwachten. Snelle verzending en retournering.

Snel en netjes

Keurig ingepakt en snel afgeleverd.

zeer goed advies goede service.

Netjes op tijd niks op aan te merken .

Nog steeds geen probleem maar wel netjes

Ik ben wel tevreden over dit bedrijf, al tijd in orde, top

Goede site en assortiment, maar kosten verzenden en retour is erg jammer

Site en assortiment/aanbod zijn goed. Prijzen zijn netjes. Wel erg jammer dat daar kosten voor verzenden EN voor retourneren bij komen.

The best what you only as a men can get

Goede productomschrijving. Voldoende mogelijkheden voor advies. Prima prijs/kwaliteit verhouding Eenvoudige omruilmogelijkheid

Duurt te lang. Beloofde levertijd niet gehaald

Er stond tussen de1 en 2 werkdagen levertijd. Pas na 4dagen is het binnen. Tevens was 1 productvoor 15u besteld morgen in huis ook dat is ze niet gelukt

snel en betrouwbaar geregeld.

Online een jas besteld die al snel in het filiaal Nieuwegein kon worden opgehaald.

Top geregeld

Combinatie van webshop en afstemmen met lokale vrstiging verliep uitstekend

Ik ben al enkele jaren klant bij U en ik vind uw bedrijf zeer klantvriendelijk

Zeer tevreden over dit artikel.

Zeer tevreden.

Fantastisch product.

Een topper. Zoals product als winkel.

Bijzonder tevreden over de professionaliteit van Only for Men

Uitstekende website. Gebruiksvriendelijk. Vlotte bezorging en professioneel verpakt. Kwaliteit producten top! Kortom, zeer blij Only for men.

Duidelijke website, snelle levering ondanks het slechte weer. Goede jassen. Aanrader

Goede site, snel geregeld en verstuurd, prima!!

Snelle levering Prima

webshop winkelt gemakkelijk en een ruim assortiment

prettig online shoppen. Had een pantalon besteld (Drykorn Sight Mix & Match Pantalon; 056877) en bleek een compleet andere maat te zijn onlangs dat er een juist etiket in zat. Naar Rosmalen gereden om dit toe te lichten en kreeg "matig" advies. Het kon zo zijn dat het net een ander model zou zijn, terwijl ik redelijk van dit soort pantalons heb. Nogmaals online dezelfde gekocht en die blijkt perfect te zitten. Ik krijg wel heel erg veel mail van onlyformen, een cadeaubon voor €10 maar binnen 1 week bestellen en bij een besteding van €100? Niet langer houdbaar? Ik bestel redelijk wat maar niet elke week dus vind het niet echt een cadeau eerder een trigger voor impulsieve aankopen

Slechte service

Na dagen gewacht te hebben op een bevestiging van verzending met de klantenservice gebeld en deze vriendelijke jongedame vertelde mij dat het Pakketje klaar stond om naar DHL te gaan. Een dag later krijg ik een mail waarin staat dat mijn bestelling geannuleerd is wegens geen voorraad. Vreemd... wel 10% korting op een volgende bestelling als die maar wel voor 31-3 geplaatst word nou die 10% mogen ze houden

Mooie kleding

Alles goed geregeld Makkelijk bestellen, snelle levering van mooie Kleding

Wat belooft is komt men na

Wat je bestelt wordt ook geleverd op de beloofde dag en alles is netjes verpakt.

Snelle levering. Kwaliteit van de sokken uitstekend.

Zie hierboven.

boven verwachting. top ingepakt!

kleding prima, afhalen prima verpakking top!

super snel in huia

kleding super snel in huis, top

Top geregeld

Goed geregeld , product was zoals ik besteld had en goed volgbaar.

Muy buena calidad!

Super blij mee!!