Muy buena calidad!

Super blij mee!!

Wordt altijd prima geleverd!!

Keurig op tijd worden de bestellingen geleverd en netjes ingepakt. Voor retourneren is dit ook duidelijk en snel geregeld. Zonder problemen wordt het geld teruggestort van het geretourneerde artikel. Dus alle lof voor de online webshop Only for men.

Heel slecht!

Heel slecht. Ik woon in Ede en mijn bestelling is naar een voor mij totaal onbekend adres in Eindhoven verzonden

Goede producten en uitstekende service

Alles goed verlopen

Alles vlekkeloos verlopen

Zoals op de site staat, is het ook gegaan

2e keer hier besteld en ook nu weer zeer tevreden

Zeer mooi aanbod en snelle levering.

Ik had een paar artikelen besteld en gebruik gemaakt van afterpay. Toen ik de goederen ontving werd vermeld dat ik de nota reeds had voldaan via afterpay. Nu kan ik even niet plaatsen wat afterpay voor nut heeft?

Ruime collectie, prima levering en ook retouren keurig behandeld

Goede service!

Snelle levering en goed verpakt! Jammer dat alleen niet op de site staat vermeld, dat filiaal Woerden is gesloten, er kan dus niets worden opgehaald en ben je dus verplicht via DHL te verzenden.

Top prijs kwaliteit

Gemak van bestellen, vlug afgehandeld en geleverd en keuze uit top merken , in één woord gezegd een aanrader

Een winkel, zowel fysiek als online, waar men service begrijpt en geen moeite hebben een extra inspanning te doen om toch alles tijdig te leveren. Klein verbeterpunt kan zij is de voorraad online iets anders zien dan werkelijk is en kan het niet geleverd worden. Tip, bied de klant dan een alter niet aan in plaats van het melden van het is er niet.

Prachtige jas en snel geleverd

Prachtige jas en snel geleverd

Slecht

Ik bestelde een heren jas. Deze jas was op voorraad bij Only for men in Reusel. Deze jas werd eerst naar het hoofdkantoor gestuurd en van daar ging die weer met de pakketdienst naar Eindhoven. Zeer omslachtig en het duurde een week voordat ik de jas zou ontvangen. Deze order heb ik dus gecanceld.

Prima winkel Goede service

Alles perfect uitgevoerd

Prima geregeld alles

Goede duidelijke website met voldoende keuzemogelijkheden.

Duidelijke website, voldoende keuze, snelle levering ondanks de coronacrises.

Mooie kwaliteit en goede prijs

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

In één woord fantastisch mooie jas en op tijd geleverd.

Snelle goede service

2e keer een aankoop gedaan...prima bevallen

Degelijk werk.

Prima koopwaar.

Was allemaal prima geregeld!

Makkelijke site, snel thuis.

Bestelling netjes verpakt en geleverd .

Prachtige ervaring

Zowel service en afhandeling waren super, alles was zoals men het beschreven had, verzending was ook heel rap uitgevoerd aanrader, zal hier vaker bestellen

Snelle website ,goede keus en snel geleverd

Snel geleverd , netjes verpakt

Snelle verzending, goed verpakt. Track en Trace in orde. Goede communicatie. Hartelijk bedankt!

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC