Snelle verzending, goed verpakt. Track en Trace in orde. Goede communicatie. Hartelijk bedankt!

Snel en overzichtelijk, coupons moeilijk te activeren!

Prima webwinkel met uitstekend overzicht, helemaal goed! Eén ding moet snel verbeterd worden namelijk het activeren van verkregen coupons. Dit is namelijk niet mogelijk! De achterliggende oorzaak wordt niet vermeld, niet gebruikersvriendelijk.

Prima geholpen

Prima geholpen ook nadat kortingscode niet werkte.

Makkelijk

Drie onderwerpen : 1.Aanbod 2.Logistiek 3.Imago Aanbod: Door het enorme aanbod zijn de online selectiecriteria niet altijd overzichtelijk. Er kan nog verder uitgesplitst worden waardoor ik binnen drie à vier muisklikken bij mijn voorkeurselectie terecht kan komen gebaseerd op mijn klantenprofiel + aankoopkeuzes. Verder segmenteren van outlet ( 2018 vs 2019 vs 2020 collecties ) zou meer transparantie geven vanuit aankoop perspectief. Vanuit marketing perspectief begrijp ik dat dit niet interessant is maar nu zit er echt vergane glorie tussen de kleding. Als OFM dit bewust doet neig ik tot afhaken op dit onderdeel. Logistiek: Logistiek is prima op orde met snelle leveringen thuis of in de winkels. Toegankelijkheid tot fysieke winkels is noodzakelijk want nu koop ik bewust geen kostuums en colberts omdat ik die niet kan passen. Creativiteit kan naar een hoger level gebracht worden. Imago: Ik kan me totaal niet identificeren met campagnes en boegbeelden namens OFM. Wat een beroerde keuze. Nog vaker gaan inzetten op Michael Boogerd ( dopingzondaar ) en Hans Kraay jr. ( wordt tijdens voetbal inside als loser/ simpele ziel gepositioneerd, zijn haar kleuren ontkennen, slechte interviewer ) vind ik waardeloos. Ze vallen in de categorie losers omdat ze zo dom en simpel zijn, kinderlijk en in hun midlife blijven hangen. Advies : Kies een nieuwe koers met een sportief, goed uitziend type in de leeftijdscategorie 40-50 jaar binnen het voetbal- en wielrensegment met een prima staat van dienst. En neem Johan Derksen op in jullie campagnes. Hij is het voorbeeld van hoe je een 65+ persoon kunt moderniseren. Toename van het aantal zendtijduren icm kijkcijfers komt vanzelf bij een juiste keuze. Als je patserigheid wilt bij klanten betrek dan auto- en motormerken bij je marketing.

Best wel tevreden

Ik ben altijd op zoek naar de betere online winkel en met Only for men heb ik er weer 1 vonden met een ruime keuze in haar assortiment.  Het bestel proces, plaatsen van een order, betaling, verpakking, verzenden, met track en trace tot de bezorging waren netjes zoals beloofd voorspoedig en soepel verlopen. Zo ziet de klant het graag! Ik ben vet tevreden over deze webwinkel en kan deze dan ook warm aanbevelen.

Overzichtelijk en snelle verzending

Al jarenlang met plezier online shoppen.

Snelle zending, goede communicatie via mail En natuurlijk goed product

Site is overzichtelijk, duidelijk, makkelijke bestel wijze en bezorging geheel volgens sfsprask

Voldoet volledig aan de verwachting

Snelle levering en keurig verpakt.

keurig verzorgd.

prima.

Super snel en correct.

Een prettige ervaring.

De verzorging van de kleding word 't goed gedaan.

Het is perfeckt.

Het was op tijd.

Jammer het was te klein. Heb gevraagd, stuur een maatje groter doch dit kon niet. Wacht ff tot het geld retour is en bestel dan een nieuwe maar wel een maatje groter

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit overhemd en snel geleverd

aantrekkelijke aanbiedingen vanuit een breed assortiment

Als vaste klant ontvang ik met regelmaat aanbiedingen. Zoals aangegeven beschikt Only for Men over een zeer breed assortiment herenkleding, met gerenommeerde merken en huismerken. Aandacht voor de klant, met goed advies en prettige bediening in de winkel heeft nu plaats moeten maken voor on line aanbiedingen. De sale bood mij een ruime keus en na de bestelling ontving ik binnen enige dagen de gunstig geprijsde artikelen. Perfect!

Super snel en goed

Mooie aanbieding en snel geleverd. Extra mooie kledingzak gratis! Top

Super snelle levering

Super snelle levering. Mooie producten en makkelijke webshop

ik ben blij mee.

Snelle levering en prima pasvorm.

Prima pasvorm, met mooie afwisselende kleuren. En met gebruik maken van de aanbieding een goede prijs voor een fijnen kwaliteit.

Snelle levering!

Snelle levering en netjes ingepakt wel jammer dat retournering voor eigen kosten is vooral in deze corona tijd

Gewoon goed !

Snel geleverd, scherp geprijsd en A brands.

Zeer goede ervaring met Only for Men

Bestelling snel geleverd. Wegens maar te klein de retourzending makkelijk d.m.v. bijgeleverde retoursticker. Geld snel teruggestort door Only for Men. Nieuwe bestelling 1 maat groter wederom snel geleverd. Kortom super goede ervaring met Only for Men!

Netjes afgeleverd op tijd

Ik heb prettig online gewinkeld bij Only for men, zoals altijd snel geleverd.

I

U