Ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben over de aankoop en levering.

Ik vind, dat er mooie kleding verkocht wordt.

Ik ben een vaste bezoeker in de winkel in Veldhoven. Goede sortering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima prijs/kwaliteit verhouding!

Snelle levering, goede kwaliteit!

Snelle levering en goede communicatie over de bestelling

Jas op de maandag besteld en op de woensdag geleverd in een fraaie hoes en goed verpakt. Fijne communicatie na bestelling.

Prima service!

De kleding zat netjes verpakt, en alles past precies. Hoe fijn is dat? Goede service, net zo fijn als het normaal in de winkel is.

Mooie kleding

Super mooie kleding peijs kwaliteit perfect

Snel, eenvoudig en betaalbaar!

In de opruiming een PME winterjas gekocht. Bestelling via de website erg eenvoudig, betalen zoals het hoort en aansluitend via de mail optimaal geïnformeerd over het verloop van de bestelling en levering. Ondanks enorme drukte had ik de jas de dag na bestelling in huis. Top ervaring! Aanrader voor anderen!

Voor De eerste keer besteld bij only for men. Snelle verzending en goede begeleiding bij de bestelling. Maar wat ik ook heel fijn vind is dat er ook alles bij zat om eventueel de bestelling retour te sturen ...erg fijn en klant vriendelijk

Zeer tevreden over de bestelling

Product zoals omschreven en gunstig geprijsd

Prima website, makkelijk bestellen en snelle afhandeling van de levering (binnen 24 uur)

Mijn ervaring is prima en evenzo met de kwaliteit .

Prima ervaring met bestellingen en retouren. Goede kwaliteit .

Zeer goed ,de prijs is goed en de bestelling is binnen 2 tot 3dagen thuis bezorgd .

ik heb het jammer genoeg terug moeten sturen, was te groot

te groot

Prima in orde

Bestelling is goed en snel gegaan. Artikel is ook zoals omschreven!!

Snelle levering.

Snelle levering ondanks winterweer. Netjes verpakt .

ze doen wat ze beloven

op korte termijn het product afgeleverd

Goede productinformatie en info over maten.

Goede website en wanneer je de instructies opvolgt is het bestellen en betalen van een product zeer eenvoudig.

Fantastisch !!

Binnen 2 dagen had ik de jas voor mijn man binnen .fantastisch toch?

Prima service, goed advies, snelle levering na bestelling

1 trui is van slechte kwaliteit

reeds retour gestuurd. na 1 dag dragen helemaal gepilt!!!

Kan ik niet veel zeggen!

Het was de eerste keer voor mij en, alles is prima gegaan. Mijn complimenten

Goede website, makkelijk doorheen te bladeren. Producten snel geleverd.

Prima service en kwaliteit

Bestelling was eenvoudig en werd binnen een week geleverd. Retourlabel aanwezig. Zeer tevreden over de kwaliteit en levering.

Netjes

Helaas krijg ik nog herinnering dat er kleding in mijn winkelwagen is. Deze heb ik al betaald en ontvangen

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC