Goed verpakt, snel geleverd, mooie schoenen

Bestellen is afronden is eenvoudig. producten zijn snel in huis.

Snel en netjes geleverd, mooie kleding!

Prima.

Snel bezorgd ondanks de sneeuw!

Prima ervaring

Overhemd besteld met mooi dessin en goede maat. Ook vlotte levering. Dank u wel. Mvg

Schoenen beschadigd jammer dat deze toch zijn verzonden

Dacht koopje veel werk met contact en wrer versturen

Super service

Bestelde artikel werd binnen 24 uur geleverd.

Bestelling geplaatst, snelle levering

Eerste keer op deze manier gewinkeld. Prima ervaring!

Eigen ervaring prima maar wel een vraag.

Zelf al twee keer prima ervaringen met online aanschaf (en al vele malen gewoon in de winkel) maar wel een vraag namens een familielid: wat is het beleid als je een aanbieding hebt van drie shirts voor €100,- en twee shirts zijn te klein? Kan je die dan terugsturen voor grotere exemplaren of moet je dan alsnog het volle bedrag betalen? Nog een vraagje die ik ook al in de chat vroeg bij aanschaf, maar niet tot een antwoord leidde: bij het opgeven van de bestelling werd mij door de site een grotere maat aangeraden dan die ik al jaren heb (2 boordmaten groter). Enig idee hoe dat kan? Heb gewoon mijn eigen maat besteld en die zit prima.

Topbedrijf

Ik koop alleen nog maar bij OFM. topproducten voor topprijzen

Zeer goed bedrijf waarbij de klant op de eerste plaats komt.

Mooie merken, goede productomschrijving, snelle, goed verzorgde levering. Bedrijf voldoet aan alle verwachtingen. Top !!!

Mooie producten tegen een prima prijs

Bestelling via de webshop liep erg vlot. Zoals je van Only for Men mag verwachten....zeker voor herhaling vatbaar. Levertijd viel wel iets tegen, vandaar geen volle score.

Zoals een webshop moet zijn.

Helaas was het artikel niet helemaal wat ik verwachtte. Geld binnen een paar dagen terug.

Fijne winkel en fijne webshop!

Zowel winkel als webshop erg prettig!

Toppie

Sale bij only for men

Ik heb voor het eerst gebruik gemaakt van de Only for men webshop. Daarbij enkele State of Art producten uit de Sale geselecteerd. Presentatie en prijs aantrekkelijk, Vlotte levering en daarbij duidelijke track and trace support waren allemaal prima in orde.

Verzendkosten en kosten retour erg jammer

Alles is spoedig verlopen de bestelling was er snel Retour ook goed Kost iets teveel geld samen Bestel en retourkosten

Gemakkelijk overzichtelijk duidelijk

Mooie spullen, perfecte afhandeling

Lekker snelle afhandeling. Erg veel mooie kleding!

prima gegergeld, maar mis de winkel

Artikelen correct en snel ontvangen. Maar ga liever naar de winkel

Snelle levering in deze moeilijke tijd qua weer en corona!

Ruime keuze

Ruime keuze, goede prijzen, snelle levering

Webshop ervaring is prima

Verzend en Retourkosten is voor mij een dissattisfier en een reden om elders te bestellen tegen gelijke kosten.

Fantastisch.

Fantastisch.

Prima alles netjes en op tijd bezorgd!

Prima alles netjes en op tijd bezorgd

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC