Mijn bestelling was op tijd binnen en dat vind ik heel goede service
Goed om te horen, Iesa! Bedankt!
Goede service. Op tijd geleverd
Wat een mooi cijfer geef je ons, bedankt!
Belachelijk dat ik 3.95 verzendkosten en vervolgens nog 2,95 retourkosten moet betalen. Doe dit nooit meer!!
Bedankt voor je beoordeling, Patrick! Wij rekenen inderdaad verzend- en retourkosten. Als je een hele bestelling retourneert, nemen wij de verzendkosten weer op ons. Je betaalt dan alleen nog retourkosten. Sorry als je hierdoor ontevreden bent! We nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Prima service, iets te lange levertijd
Bedankt Esther, graag tot ziens!
Zie boven
Bedankt, Sylvia! Tot snel!
Top mooie prijs voor een prima product
Positief, was de kassa korting vergeten en kreeg deze na melding keurig terugbetaald. Zeer gewaardeerd.
Bedankt Arjan! Graag tot snel!
Kleur van short wordt omschreven als lichtgrijs maar blijkt eerder beige te zijn. En de hulp om de maat te bepalen zit er ook aardig naast. Maat 33 volgens de maattabel is mij zeker twee maten te klein. Geen succes dus, helaas. Volgende keer maar weer naar een winkel
Wat jammer dat je ontevreden bent, Theo! Uiteraard mag je bestelling retour komen naar ons, zonder dat hier kosten aan verbonden zitten.
De bestelde artikelen werden snel en correct geleverd. Werkelijke kleuren/kwaliteit komt overeen met foto's op webshop
Bedankt Wil! Hopelijk tot snel!
Zoals boven , maar ik kom het liefst in de winkel in Ede Perfecte bediening , gewoon ouderwets gezellig
Wat een mooie beoordeling! Hartstikke bedankt en graag tot snel!
Handig site. Fijne keuze. Vlotte levering. Super handig.
Wat een mooie beoordeling, Menno! Hartelijk dank hiervoor!
Fijne truien
Wauw, bedankt! Graag tot ziens!
Bestelling op tijd.
Bedankt voor je mooie review!
Uitstekende site, snelle levering en juiste aanbieding!
Fijn om te horen Jerry! Bedankt voor je beoordeling!
Goeie aanbiedingen Leuke merken Snelle levering
Bedankt voor je mooie beoordeling Erik!
Hele prettige ervaring
Bedankt voor je mooie beoordeling L.!
De site is duidelijk en overzichtelijk en snel af te handelen.
Bedankt voor je mooie beoordeling Ronald!
mijn ervaring is goed 'zal best in toekomst nog aankopen doen jammer voor het betalen van verzendkosten dit is meestal bij de meeste website,s gratis
Bedankt voor je beoordeling J.A.! Ik zal de feedback over de verzendkosten intern doorgeven!
Prima verpakt goed aangeven hoe en wanneer eea komt. Maar 5 werkdagen of langer?!?!
Bedankt voor je beoordeling Otto! De levertijd is afhankelijk van de plek waar het artikel op voorraad is, met een langere levertijd moet het artikel vaak uit een winkel komen die minder vaak bezocht wordt door onze chauffeurs, mijn excuses voor het ongemak.
Op de site stond "voor zo-en-zo laat besteld" nog diezelfde dag verstuurd. Binnen 1-2 dagen bezorgd. ('zo-en-zo' omdat ik niet meer precies weet welk tijdstip was vermeld) In mijn geval duurde het echter 3 dagen voor ik het allereerste bericht ontving. Ik ging zelfs twijfelen aan de betrouwbaarheid van OfM. Daarna is alles soepeltje verlopen. De latere aflevering was voor mij geen enkel probleem. Maar door de clain van OfM op de site werd mijn verwachting duidelijk (verkeerd) beïnvloed.
Bedankt voor je beoordeling Cees! Mijn excuses voor de vertraagde levering.
Snelle levering en keurig verpakt
Bedankt voor je beoordeling Brigitte! Veel plezier met je aankoop.
vind altijd wel iets dat tof is ..... service en medewerkers zijn best ok
Bedankt voor je mooie beoordeling Dirk!
Mijn ervaring is echt positief. Ik ben erg tevreden met de kleding kwaliteit, de kortingen die nu op dtaat en de transport aflevering
Bedankt voor je beoordeling Mhammed! Veel plezier met je aankoop!
Helaas had ik tweemaal het verkeerde besteld. Retouren worden snel verwerkt en ook een vraag per e-mail wordt snel en juist beantwoord.
Bedankt voor je beoordeling Frank. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Bedankt SPJ! Veel plezier met je aankoop gewenst.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.