Nvt
Bedankt Marcel, graag tot snel!
Leuke aanbiedingen, voor mij een top web shop
Wat leuk om te horen, bedankt Albert!
Levering wat traag en balen van verzendkosten
Beste Edwin, vervelend om te horen dat je bestelling vertraagd was. Onze excuses hiervoor!
kwalitatief goede producten goed maatadvies via website snelle levering
Bedankt voor je mooie beoordeling Harold!
wederom prima
Fijn om te horen Jurgen! Bedankt voor je beoordeling!
4 weken geleden heb ik bij hun schoenen besteld, ik moest twee weken wachten tot die schoenen komen en bleek een tweedehandse schoenen te zijn ik heb direct die schoenen teruggestuurd en ik wacht al 10 dagen op mijn geld…
Beste Mehdi, vervelend om te horen dat de levertijd langer was. Ik kan zien dat wij op 19/8 een terugbetaling hebben gedaan. Als het goed is zou je de terugbetaling hebben ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn mag je even contact opnemen met [email protected]
Zie hierboven
Bedankt voor de mooie beoordeling Bert!
Bedankt voor je beoordeling Elise!
Grote sortering, duidelijke website, gemakkelijk te bestellen
Bedankt voor je mooie beoordeling Huub!
Ik heb een week geleden een doos teruggestuurd, maar ik heb nog geen bedrag mogen ontvangen. Is dat normaal, wanneer kan ik het verwachten?
Bedankt voor je beoordeling Henri! Ik zie dat je retourzending nog niet binnen gekomen is in ons magazijn, ik zal even contact opnemen met DHL waar het pakketje blijft, ik hoop zo snel mogelijk de retourzending te kunnen verwerken. Mocht je verdere vragen hebben kun je contact opnemen via [email protected].
Bedankt voor je beoordeling Henk!
even moeten wachten op uitlevering maar verder geen problemen
Bedankt voor je beoordeling Martin!
Besteld, en snel afgeleverd
Bedankt voor de mooie beoordeling Arjan!
Vlotte levering
Bedankt Gert!
Snel geleverd. Top!
Fijn om te horen Andre!
Goede prijs/kwaliteit en snelle bezorging.
Wat leuk om te horen Jan Jaap!
Het duurt erg lang voor de bestelling in de gekozen winkel wordt afgeleverd.
Beste Ron, helaas rijdt onze chauffeur niet elke dag langs elke winkel. Hierdoor is levertijd soms iets langer. Onze excuses!
Prima, en snel geleverd. Helaas waren de kleuren niet wat ik had verwacht dus heb het geretourneerd. De volgende keer ga ik gewoon weer bij jullie bestellen.
Jammer dat de kleur niet was zoals je had verwacht! Graag tot snel!
Bedankt Harry!
Het aanbod online is goed. Aan de andere kant duurt het versturen relatief lang en worden zowel verzendkosten en retourkosten. Daarmee merk je dat ze liever hebben dat je naar de winkel gaat. Niks mis mee.
Bedankt voor je beoordeling Marc. Helaas hebben sommige artikelen een langere levertijd, onze excuses!
Een mooi assortiment aan merkkleding en nu in de sale heb ik een paar mooie items kunnen scoren. Bij mijn laatste aankoop had ik een kortingscode over het hoofd gezien, maar na contact met de klantenservice heb ik de korting alsnog gekregen. De producten worden ook nog snel geleverd.
Wat leuk om te horen Koos! Graag tot snel!
Super vriendelijk en actief mee kijken naar wat wij zoeken .
Bedankt voor je mooie beoordeling Jos!
Goeie service Prima winkel
Wat leuk om te horen Tom!
Maatvoering moet nog wel even wat beter. Maat S besteld maar de S wat geleverd werd was echt geen S dus moest helaas retour. Is ook sterk afhankelijk van welk merk je bestelt maar S zou gewoon S moeten zijn.
Beste Nick, vervelend om te horen dat de maatvoering niet klopte, onze excuses!
Prima snelle levering, maar begrijp niet waarom er kosten voor verzenden en voor retour in rekening worden gebracht.
Bedankt voor je beoordeling Guido! Helaas rekenen wij verzend en retourkosten, onze excuses!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.