Mooie aanbieding prima geregeld met verzending

Makkelijk te bestellen en makkelijk op te halen

Geen goede pasvorm klopt niet met jullie adviezen

De indicator voor de pasvorm klopt niet dus jammer genoeg terugsturen kost wel weer extra verzendkosten.

Snelle levering, zeer goed verpakt. Top.

Snelle levering, zeer goed verpakt. Top.

Overzichtelijke website met een mooi aanbod van kledij! Alles was ook snel geleverd!

Tevreden en goed geholpen

Snelle en goede service

Goed zie hier onder

Jammer dat ik via de webshop geen punten spaar

Heel tevreden

Zeer mooie truien voor een spotprijs

Een goed aanbod en een snelle service.

De dag zelf verstuurd. Zo heb ik het graag. Ik ga deze website bij mijn favorieten plaatsen. Het is wel nodig om de juiste maat te bestellen, want de terugzending moet worden betaald.

Prima.

Heel klantvriendelijk en uistekende afhandeling vsn bestellingen.

Ruim aanbod; mooie prijzen

De polo’s waar ik geregeld op aas komen af en toe ook in de sale voorbij. En ja hoor nu ook weer dus gelijk de collectie aangevuld met nieuwe kleuren. Eenvoudig bestelproces mede door goede info op de site. Prima snelle en makkelijke levering via BudBee bij de lokale AH

Geweldig!

Perfecte pasvorm, gemakkelijk bestellen! Snelle levering via dhl, gaat stukken beter dan PostNL.

Leuke en duidelijke site om op te kijken. Van het uitzoeken wat je wilt t/m de levering heeft OFM het goed geregeld. Aanrader om hier te shoppen? Ja, absoluut!

Snel geleverd, goede service, kwalitatieve kleding

Wat een aanbieding: 3 coltruien voor slechts €30. Meteen 6 besteld. Zat nog wel met het advies over de maat. Ik moest veel grotere maten bestellen dan ik normaal bestel én het maatadvies verschilde per kleur. Toch heb ik me aan het advies gehouden. En terecht. De truien passen perfect.

Snel geleverd!

Het was een onaangename verrassing dat ik moest betalen voor het retourneren. Budbee ( goedkoopste optie) locker, op een onvindbare plek in een grote winkel. Geen signs om te wijzen waar die staat. De winkel in voetgangersgebied, met alleen betaald parkeren.

Bij productfout slechte service

Ik kreeg een broek met verkeerde maaraanduiding. Na een mail aan de klantenservice werd ik doorverwezen naar een meldformulier waarin ik niet verder kwam. Na drie keer mailen blijft de klantenservice me daarnaar verwijzen waarbij niet geluisterd word naar wat ik wil maar enkel aangestuurd word op retourneren: terwijl ik vooral de broek wil ontvangen die ik heb besteld. Ik had meer verwacht van OFM.

Traag

23-04 besteld 28-04 pas een reactie dat er 1 artikel niet is van de 2. Hier zit te veel tijd tussen 05-04 pas het geld retour ontvangen van het artikel wat er niet was

Prima aankoop

Colbert is boven verwachting, zeer tevreden mee. Enigste puntje, heb geen bevestigings mail gekregen nadat de bestelling geplaatst is.......waardoor ik er niet zeker van was dat de order goed doorgekomen was.

Slecht

Ik maakte gebruik van de 3 halen 1 betalen actie. Die desbetreffende truien waren 29,95 alleen door een fout in jullie systeem kreeg ik 3 truien voor de prijs van 29,95. Een mazzeltje voor mij zou je zeggen maar helaas zijn de truien te klein en wil je ze omruilen voor een maat groter. Dit schijnt niet te kunnen. Ik moet ze opnieuw bestellen tegen de dan geldende prijs … belachelijk. Er wordt op geen enkele wijze meegedacht. Totaal klantonvriendelijk. OFM staat wel ergens voor maar niets is minder waar ….

Top site

Makelijke keuze veel keuze en de bestelling goed en verzorgd thuis geleverd

Prima service snelle bezorging

Goed!

Een prachtige jas en goede snelle levering

Goede kwaliteit en gelijk de jas aangedaan. Ik zou hem zeker aanbevelen.

Vermoeiende website maar heb kunnen vinden wat ik wilde.

De webshop heeft de neiging om naar de outlet te gaan constant. Dat lijkt een aparte database te zijn. Ook wilde ik mijn schoenen ff opzoeken na het aanschaffen, om te kijken of er nog iets bijzonders qua onderhoud gedaan moest worden. Niet alleen stond dat er niet echt bij, ook kon ik mijn schoenen niet terugvinden door te zoeken op naam of zelfs artikel nummer. Moest weer met filters gaan spelen. Ook het feit dat ik met de klantenservice moest mailen om daadwerkelijk mijn account te krijgen doet me denken dat jullie misschien wel mooie kleding hebben maar ook zware ict problemen hebben.

Het artikel was keurig verpakt alleen de levering duurde wel lang; maandagmorgen besteld en pas donderdagmiddag geleverd.

makkelijke duidelijke site

makkelijk om de juiste gewenste producten te bestellen

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC