Website makkelijk in gebruik, overzichtelijk keuze menu duidelijk en zeer uitgebreid in keuze merk.
Mijn ervaring is uitstekend
Mijn ervaring is erg positief en het geleverde kledingstuk is zoals ik het had verwacht en snel geleverd
Goed en ruim aanbod. Bestellen eenvoudig. en goede terugkoppeling.
Mooi cijfer heb je ons gegeven, Eric. Bedankt! Veel plezier gewenst met je nieuwe aankopen.
Goed werkende site, goed werkend maatadvies rondom mijn gekochte broeken, perfecte verzending.
Fijn dat je zo tevreden bent over onze site en de afhandeling van je bestelling. We zien je graag weer terug bij OFM.
OFM weet wat de betekenis van service is! Overhemd was niet meer in mijn maat dus gevraagd via klantenservice of het alsnog op een manier geregeld kon worden. Heel vriendelijk te woord gestaan en alle informatie van mijn account gecontroleerd en verder alle stappen doorlopen en netjes uitleg gekregen over het proces. Verkeerde maat van het gewenste product besteld (dit moest procesmatig) waarna er op de achtergrond gelijk en correctie naar de juiste maat gemaakt is. Paar dagen later kwamen de producten in de juiste maat binnen!
Bedankt voor je duidelijke review, Tim. Goed om te zien dat je zo tevreden bent over OFM. Veel plezier gewenst met je nieuwe aanwinsten.
Betrouwbaar, snelle levering, goedeprijs/kwaliteitverhouding, goed verpakt, prima verzorgd.
Bedankt voor je mooie review, Marcel. We zien je graag weer terug bij OFM!
Niet van OFM gewend maar ik bestel een pme vest. Met nog een trui. Trui netjes verpakt zoals het hoort. Maar mijn vest was is een doos gepropt zonder enig vorm van verpakking. Net alsof ik een 2e hands vest heb gekregen. Dat is niet fijn als je zoveel geld betaald voor een mooi vest. Er was zeg maar geen enkele aandacht aan dit product gegeven. Baal er echt van want het blijft niet goed voelen.
Wat jammer dat je dit zo hebt ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze producten komen soms uit de filialen, en het kan zijn dat deze dan niet meer in de originele verpakking zitten.
Only For Men blijft een topzaak, we zijn niet anders gewend. Zelfs bij het ophalen van de bestelling werd er nog een bakkie koffie aangeboden!!
Goed om te zien dat je zo tevreden bent over OFM. We doen ons best om je altijd een fantastische ervaring te geven.
Prima helder aanbod tegen prettige prijzen
Bedankt voor je review en dit mooie cijfer, Ivo. We zien je graag weer terug bij OFM.
Communicatie en levering prima. Goederen niet zo goed, inmiddels terug gebracht in de winkel en daar 2 mooie broeken gekocht.
Bedankt voor je duidelijke review, Frans. Fijn dat je nieuwe artikelen naar wens hebt kunnen aanschaffen.
Artikel snel in huis
Mooi cijfer, Wil. Bedankt en veel plezier gewenst van je aankopen.
Perfect !
Mooie review, Frank. Bedankt en tot gauw!
De webshop is duidelijk en bied voldoende aan.
Fijn dat je tevreden bent met OFM. Bedankt voor dit mooie cijfer!
Mijn pakketje leek zoek, na één mail werd het heel prima gecommuniceerd dat het wellicht bij dhl was blijven hangen. Ze zouden het netjes oplossen en ik kreeg snel een nieuwe track and trace. Uiteindelijk kwam het pakket dezelfde dag onverwachts toch aan. Dus …… de communicatie met de klantenservice mn. Lizzy was heel Prettig!!!
Goed om te zien dat je naar tevredenheid bent geholpen door ons. Nog fijner dat je pakket alsnog terechtkwam. We zien je graag weer terug bij OFM.
Betrouwbaar en komen afspraken na. Ook bij retourzendingen. Top.
Fijn dat je zo tevreden bent over OFM. We wensen je veel plezier van je aankopen.
Prima service en ruime keuze. Bezorging geleverd zonder gedoe. mijn bestelde trui viel te groot uit waardoor hij retour is gegaan. Jammer dat ik alléén een reden kon opgeven waarom hij retour ging en niet meteen een wens om een nieuwe te bestellen.
Bedankt voor je duidelijke review, Sanne. Helaas is het bij ons niet mogelijk om een directe ruiling te maken. Je kunt zelf een nieuwe bestelling plaatsen.
Mooi artikel, redelijke prijs, ben er heel blij mee !
Goed om te zien dat je zo tevreden bent. Veel plezier van je aankopen.
Mooi overhemd ontvangen met leuke korting siper
Wat een mooi cijfer heb je ons gegeven, John! Bedankt en we zien je graag weer terug bij OFM.
Vriendelijke klantenservice heeft verkeerde bestelling nog gewijzigd !
Bedankt voor je mooie review, JB! We zien je graag weer terug bij OFM.
Uitstekend merk. Prima kwaliteit. Redelijke prijs. Bezorging met DHL gaf wat problemen omdat ze de overhemden in een kast wilden bezorgen en eigelijk niet thuis wilde afleveren. Na wat klagen kwamen ze toch de volgende dag het pakketje thuisbrengen.
Bedankt voor je review, Rob. Fijn dat je pakketje alsnog goed bij je is aangekomen. Veel plezier gewenst van je aankopen.
2 jeans besteld in 2 voor 1 actie. Werden de volgende dag geleverd. Maatvoering was zoals beschreven en paste prima. Blij mee, 5 sterren.
Dankjewel voor je beoordeling Sergio! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Leuke aanbieding van OFM twee kwaliteits broeken voor de prijs van één.
Bedankt voor de mooie beoordeling Roel!
prima webshop snelle levering.
Mooi cijfer, Ron. Bedankt en veel plezier gewenst van je aankopen!
Minpuntje is DHL. Package ligt bij de voordeur terwijl wij thuis waren. Er is niet gebeld.
Fijn dat je over ons tevreden bent, Brian. We nemen je feedback over de bezorgdienst graag mee.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC