Alles gegaan zoals het hoort

Alles perfect gegaan snel en simpel

Snel kunnen bestellen en snel geleverd.

goed kwaliteit en service

Of je nu online besteld of in de winkel gaat shoppen, bij beide straalt de goede kwaliteit en service er vanaf. De persoonlijke aanpak in de winkel vind ik super fijn. Ze nemen echt even de tijd voor je.

Wij houden ervan dat alles iets ruimer valt. Ik zou een xl hebben volgens jullue tabel. Zou voor mij dus uets ruimer mogen.

Fijne winkel met een mooi aanbod

Fijne website met een goed aanbod. Snelle levering.

Gewoon goed en veilig winkelen

snelle service

Jammer dit deze winkel uit almere is. Mijn man kocht altijd daar zijn kleding. vriendelijk personeel en je werd altijd goed geholpen. Gelukkig kan je nog online shoppen. Mijn man is weer geslaag met hele leuke kleding en die maten kwamen precies overheen. Dankjewel en tot de volgende keer

Goede weergave van de werkelijkheid.

Makkelijk bestelling te plaatsen, wel goed opletten of kortingen juist worden doorgevoerd, daarom geen 10.

Leuke producten en scherpe aanbiedingen.

Het viel me opnieuw op dat OFM leuke aanbiedingen heeft. Goede merken en goede deals. Ook voor A-merken! Veel keuzes en prima kwaliteit alles! Ik weet toch wel wat ik hebben wil, maar kijk voortaan eerst bij OFM!

Prima shirts

Zijn fijne poloshirts de levering kan sneller maar oké.

Heel gaaf pak gekocht voor mijn man voor een bruiloft summerchique, echt perfect!

prima service

Word goed op de hoogte gehouden.

Vlotte bestelling

Vlot besteld ,zelfs mijn cadeaubon stond erbij gevoegd als ik ingelogd was super

Goede service en mooie kleding

Zeer goed, voor herhaling vatbaar

Beste winkel van het land

Ik slaag er altijd.

Website duidelijk , vlotte levering ,goed verpakt

erg betrouwbaar

ook met retourneren altijd goed gekomen. fijn.

Mooie schirt past lekker . En zeer snelle service. Mijn dank

Gewoon makkelijk en betrouwbaar

Het bestellen van kleding bij OFM is makkelijk en vertrouwd. OFM is natuurlijk een betrouwbare winkel, dus ik vind het dan prettig dat je ook iets makkelijk kan terugbrengen, mocht het onverhoopt toch niet zo zou zijn zoals je in gedachten had (en dat zou dan ook eenvoudig kunnen via hun fijne winkel hier in Weert). Echter, ik heb er een hekel aan om überhaupt toch iets te moeten terugsturen naar een winkel, dus bestel ik eigenlijk alleen maar dingen waarvan ik zo goed als zeker weet dat het me past en/of bevalt (bepaalde merken en/of kledingmaten). Wat enigszins jammer is dat de verzending van de kleding na bestelling best wel een paar dagen duurt (en tegenwoordig ben je bijna verwend geraakt om iets de volgende dag al in huis te hebben). Maar OFM is een uitstekende winkel (met goede website) en zéker een aanbeveling waard!

Fijne winkel met mooie kleding

Zeer tevreden over OFM

Mooie aanbieding prima geregeld met verzending

Makkelijk te bestellen en makkelijk op te halen

Geen goede pasvorm klopt niet met jullie adviezen

De indicator voor de pasvorm klopt niet dus jammer genoeg terugsturen kost wel weer extra verzendkosten.

Snelle levering, zeer goed verpakt. Top.

Snelle levering, zeer goed verpakt. Top.

Overzichtelijke website met een mooi aanbod van kledij! Alles was ook snel geleverd!

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC