De bestelling is netjes aangekomen. Wel is de betaling regeling met Klarna niet duidelijk.
Prima spullen, denk wel dat het belangrijk is dat de voorraad op de website en na bestellen en afrekenen overeenkomt. Niet dat na 2 dagen je order of gedeelte hiervan wordt geannuleerd ivm niet leverbaar.
Beste Peter, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten. We begrijpen je punt over de voorraadweergave volledig. Het is uiteraard niet wenselijk dat een bestelling (gedeeltelijk) wordt geannuleerd nadat deze al is geplaatst en betaald. Onze excuses voor het ongemak dat je hierdoor hebt ervaren.
Duurt veel te lang voordat je het geld terug krijgt van een geretourneerd product De online winkel beloofd altijd dat er minimaal 2 items in voorraad zijn , dan koop je dus een item , betaald het en dan laten ze weten dat het item uitverkocht is. Vervolgens moet heel lang wachten voordat je je geld terug krijg. Ik ga hier nooit meer kopen
Beste Ruud, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad met zowel het bestellen als de terugbetaling. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses dat een product toch niet op voorraad bleek te zijn, terwijl dit wel zo werd aangegeven. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker als je daarna ook nog lang op je terugbetaling moet wachten. We nemen je feedback serieus en gaan dit intern verder onderzoeken om onze voorraadweergave en terugbetalingsproces te verbeteren.
Ik moest bij het bestellen als gast verplicht mijn telefoonnummer opgeven, anders kon ik niet door met bestellen. Dit is onnodig en ongewenst.
Beste Matthijs, Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het verplicht invullen van een telefoonnummer als onnodig en ongewenst kan worden ervaren. We vragen dit gegeven uitsluitend om je indien nodig snel te kunnen bereiken over je bestelling, bijvoorbeeld bij vragen of onvoorziene wijzigingen.
Het gaat er niet om of er iets fout gaat....maar hoe het daarna wordt opgelost! Actie stond fout in systeem waardoor ik te veel zou betalen. 1 mail aan de klantenservice; snelle reactie met goede oplossing: toch bestellen; wij storten verschil terug. En zo geschiede.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de geboden oplossing!
Bij het bestellen staat in eerste instantie dat er de volgende dag geleverd wordt, mits je vóór bepaalde tijd besteld. Later wordt aangegeven dat het langer kan duren, niet meteen zichtbaar hoe lang. Je moet dan bij het artikel in de winkelvoorraad kijken en daar staat dan in mijn geval 1-3 werkdagen. Helaas niet gehaald door OFM. Wel melding gekregen dat het verzonden gaat worden en van DHL de melding dat de zending aangemeld is. Daarna is er geen beweging meer in de T&T. Erg jammer, had het eea voor vakantie besteld en dacht dit ruim op tijd te doen. Zending gaat nu dus ergens een keer verstuurd worden en gaat dan weer retour, omdat ik er niet ben…. Zonde van alle extra kosten voor OFM.
Beste Bas, Bedankt voor je uitgebreide review. We begrijpen heel goed hoe vervelend het is dat de levertijd onduidelijk was en dat je bestelling uiteindelijk niet op tijd is aangekomen, zeker omdat je deze speciaal voor je vakantie had besteld. Het klopt dat we een indicatie geven van “volgende dag geleverd”, maar dit is afhankelijk van de actuele voorraad. Dank voor het delen van je ervaring — dit helpt ons om onze service te verbeteren.
Erg goed bevallen
Beste Jeroenimo, Fijn om te lezen dat je tevreden bent!
Keurige webshop snel geleverd .
Beste Gerald, Fijn om te lezen dat je tevreden bent!
De truien die ik besteld heb waren erg mooi, goede pasvorm, mooie kwaliteit
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de truien goed bevallen en dat je tevreden bent over de pasvorm en kwaliteit. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer terug te zien bij OFM.
Als je nu fout maakt wat ik kan gebeuren, ga je dat sneller oplossen. En dat doen jullie niet. Als het ook verkeerd geleverd wordt, bewijs geleverd, stuur meteen een nieuwe en de deuren niet is tevreden over jullie zeker niet.
Beste Joop, Bedankt voor je review. Het spijt ons om te horen dat je bestelling niet correct is geleverd en dat de oplossing vervolgens te lang op zich heeft laten wachten. We begrijpen dat dit erg frustrerend is en dat je verwacht dat dit snel en adequaat wordt opgelost – daar heb je helemaal gelijk in. Dit is niet de service die wij willen bieden. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze processen rondom klachtenafhandeling en vervanging te verbeteren.
Bedankt voor de gegeven 5 sterren!
Alles zoals beloofd
Beste Jan, Bedankt voor je mooie review!
Nu al diverse malen besteld bij OFM, soms kan verzenden iets sneller. Maar wat zijn we ook ongeduldig eigenlijk. Deze keer paar sneakers besteld en snel geleverd!
Beste PAtrick, Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met de bestelde sneakers.
2 broeken besteld, snel en netjes bezorgd
Beste Peter, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel en netjes is bezorgd. We hopen dat de broeken goed bevallen en je er veel plezier van hebt. Graag tot ziens bij OFM.
Drie korte broeken besteld en laten versturen naar een dorp in NH aan de Noordzee kust waar ik een paar weken vertoefde. Keurig binnen de toegezegde termijn geleverd. Zeer tevreden over de korte broeken en de snelle levering!
Beste Dick, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je bestelling keurig op tijd is geleverd op je tijdelijke verblijf aan de kust. Goed om te weten dat de korte broeken naar wens zijn en dat je tevreden bent over de levering. We wensen je nog een prettig verblijf en veel draagplezier van je aankoop! Graag tot ziens bij OFM.
Het bestelproces verliep soepel. Het is een fijne site met een uitgebreid assortiment aan mooie kleding. Soms zou er wat mij betreft iets meer informatie en/of foto's bij de kledingstukken mogen staan. Waar bij het ene kledingstuk meerdere (5 of 6) foto's staan, staat er bij een ander kledingstuk maar 1. Ook bij de informatie is dit het geval, bij ene kledingstuk s alles ingevuld en staat er ook nog extra informatie waar dit bij een ander kledingstuk niet het geval is.
Beste Maarten, Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je onze webshop en het assortiment waardeert. Dank je ook voor je waardevolle feedback over de productinformatie en foto’s. Graag tot ziens bij OFM.
Prima site, duidelijk en overzichtelijk. Lange levertijd. Terwijl binnen 3 dagen leveren wordt beloofd.
Beste Francien, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze website als duidelijk en overzichtelijk ervaart. Tegelijkertijd vinden we het erg vervelend dat de levering langer heeft geduurd dan de beloofde termijn van 3 dagen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak. We nemen dit serieus. Graag tot ziens bij OFM.
Dag, Ik heb voor online gekozen omdat ik zo altijd de producten vind die ik zoek. Ik tik mijn maat in en dan zie ik meteen wat op voorraad is. Met een kathedraal van een lichaam en mannequin-maten lukt dat best aardig. De bestelde producten laten niet lang op zich wachten. Hartelijke dank.
Beste Peter, Bedankt voor je mooie en persoonlijke review! Fijn om te horen dat je via onze webshop gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt en dat het aanbod goed aansluit. Daar doen we het voor 😊 Ook goed om te horen dat je bestelling snel in huis was. We hopen dat de items helemaal naar wens zijn en dat je er veel plezier van hebt. Graag tot ziens bij OFM.
Levering duurt wel wat langer als je naar een fysieke winkel laat sturen.
Beste, Bedankt voor je review! Je hebt helemaal gelijk dat levering naar een fysieke winkel soms wat langer kan duren dan thuisbezorging. Dit komt doordat de bestelling eerst naar de winkel wordt doorgestuurd voordat je deze kunt ophalen.
Bestellen ging eenvoudig, retourneren ook. Per abuis bestelde ik van alle exemplaren 2 stuks hoe dit kan weet ik niet.. levertijd bevestiging liet even op zich wachten. Dat doen anderen beter. Paperless is goed.
Beste Mark, Bedankt voor je review en je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat het bestellen en retourneren eenvoudig verliep en dat je onze paperless werkwijze waardeert. Je opmerking over de bevestiging van levertijd nemen we serieus. Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.
ik bestel bij t.b.d en wordt beleverd door o.f.m.
De kortingsactie (€25) werkte niet.
na één week wachten eindelijk toegekomen niet tegenstaande moet ik zeggen dat ik er blij mee ben maat groter genomen dan aangeraden maar past goed DANK U
Mijn eerste digitale bestelling was een goede ervaring
De webshop is overzichtelijk, de producten zijn kwalitatief goed.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC