Zeer lange levertijd

Bestellen via website ging makkelijk. Vind de levertijd wel extreem lang, ben anders gewend bij webshops. Maar wel mooie broeken voor een zeer mooie prijs!

Prima ervaring

Makkelijk overzichtelijk, dus vooral gemak!

Snelle levering.

Prettige winkel in Woerden.

Online besteld en in de winkel afgehaald.

Aanbod en prijs goed, retouren matig

Ik bestel al jaren kleding bij OFM. Ik ben heel tevreden over het aanbod, de prijs en de aanbiedingen. Ik betaal meestal met Riverty, aangezien er ook altijd wel wat geretourneerd moet worden, dat werkt goed. Maar het retourneren duurt wel zo ontzettend lang voordat het afgehandeld is. Ik heb ook al een paar keer gehad dat een bestelling geannuleerd werd, die bleef ook ontzettend lang zichtbaar in Riverty

Snelle levering Duidelijke site

Heel fijn en goed

Heel fijne broeken

Helemaal top

Ruime collectie en snelle levering

Nog steeds niets ontvangen, dus geen goede ervaring

Het duurde even maar dat geeft niet, helaas het vak van de DHL automaat leeg en dus contact met de klantenservice. Ik ontvang een nieuwe E-mail dat de bestelling onderweg is met hetzelfde track and trace nummer. Helaas wordt volgens de DHL app al 5 dagen gesorteerd. De originele bestelling dateert van 23 mei. Dit duurt allemaal te lang en ik begin inmiddels een beetje ongeduldig te worden. Larissa van klantenservice probeert mij te helpen maar helaas zonder resultaat.

Gemakkelijk

Geen rare dingen is duidelijk . Ga zo door !!!

Jammer van de retour verzend kosten

Jammer dat het niet pasten en dat je dan 4,95 retour kosten moet betalen. Daarnaast vond ik de bezorg termijn best lang

Duurde veel te lang

22 Mei een bestelling geplaatst met een verwachtte levertijd van 2 dagen. uiteindelijk, doordat ik zelf de locatie aangepast heb, geleverd op 30 mei. Omschrijving initieel locatie klopte ook niet, dus totaal niet wat ik normaliter van OFM gewend ben. Toen ik de helpdesk hierover berichtte was de enige reactie dat dit idd niet was wat je mocht verwachten.... Bedankt voor deze info!

Lange levertijd

Prima website, ruime keus

Ruim assortiment PME kleding, goede online content, snelle verzending

Ik heb gemakkelijk enkele T-shirts kunnen bestellen. Jullie geven wel maatadvies: 'valt normaal', echter zou het ook fijn zijn om te weten hoe lang het pasmodel op de foto's is, aangezien ik vrij lang ben met 1,94 is het fijn om te weten hoe iets normaal valt bij iemand met dezelfde lengte of welke maat het model aan heeft. Gelukkig is XXL prima in mijn geval!

Zeer tevreden over de bestelling en de levering!

Bestelling gemakkelijk te plaatsen en leverering naar tevredenheid afgeleverd!

Verkeerde maat netjes opgelost

Ondanks ik filter had aangezet, had ik de verkeerde maat bestelt. Dit is verder netjes via de winkel gecorrigeerd.

Fijne en overzichtelijke site om te bestellen. Jammer dat het pakketje voor de deur wordt gezet en er net de moeite wordt genomen om aan te bellen.

goed en snel

goed en snel

Snel besteld

Ik kon snel bestellen, het was sales en alles was in voorraad

Alles naar wens verlopen

Een goede ervaring en alles klopt

overzichtelijke shop

Prime en overzichtelijke website met mooie merken

Netjes en snel geleverd

Merkkleding die goeie schnitt heeft en kwalitatief goed is. Snel geleverd en netjes verpakt

Snelle levering en prima kwaliteit prijs verhouding

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop!!

Echt goede shop

Erg mooie jas Goede prijs en snelle verzending

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC