Snelle levering en goede kwaliteit!

Ik ben superblij met mijn aankoop bij OFM! Tijdens de SALE kon ik mooi profiteren van maar liefst 50% korting — altijd fijn meegenomen. Mijn favoriete merk, PME Legend, was gelukkig nog beschikbaar in precies de juiste maat. De bestelling werd binnen een paar dagen al thuisbezorgd, netjes verpakt en helemaal volgens verwachting. De kwaliteit is precies zoals ik van PME Legend gewend ben, waardoor de hele ervaring gewoon compleet voelde. Kortom: topdeal, topservice en een heel tevreden klant!

Alles altijd perfect geleverd

Ik koop al jaren mijn overhemden via OFM. Deze worden altijd netjes geleverd en ook vrij snel.

De website is matig en communicatie is bijna onmogelijk maar de fysieke winkels zijn top

Nooit geen klagen over de winkel in Woerden die is top en krijgt van mij een dikke 10 als je iets bij Martijn of een van de dames besteld wordt het top geregeld en komt het altijd goed top service

Netjes, alles vlgs afspraak

Goede klantenservice

Mijn bestelling werd met een geopende beschadigde doos geleverd. Iets wat ik niet gewend ben van OFM. Klantenservice reageerde snel en adequaat, probleem opgelost.

Tevreden over presentatie, product, communicatie en levertijd.

Via google op product en kleur werd ook mijn voorkeur overhems bij ofm gepresenteerd. De info op de website was helder en toegankelijk. In de sale was de prijs laag voor vertrouwde Campbell kwaliteit. De bestelling en de levering is vlot en tot tevredenheid verlopen.

Top webwinkel

Snelle levering. Veel keuze en super promo’s.

Prima levering

Eenvoudig je product kiezen en wordt keurig geleverd.

Geweldige service

Prachtige kleding, mooie aanbiedingen en snelle verzending. De service is ook perfect.

Uitstekende site en service

Goed assortiment en correcte en snelle verwerking van de bestelling.

Ik vind het geweldig dat jullie sale zo lang duurt

Website is prettig in gebruik

Geweldig!

Mooi product, snelle levering en goed verpakt !

Duidelijke communicatie en perfect op tijd

Duidelijke communicatie en perfect op tijd

Geweldig goed. Ook de winkel Reusel is mooi. Ruime keuze, lekker bakje koffie en personeel verdient

In een woord geweldig zowel webshop als winkel en personeel Reusel. Een dikke 10

goed geinformeerd over verzending

Duidelijke informatie over bestelling.

Prima site en prima service

Dat het prettig werkt

erbarmelijk

bestelling was mooi op tijd maar de slof was te breed voor de voet van mijn man en dan begint het : hoop bewerkingen om het pakket terug te sturen en vooral : NOGMAALS VOORAF 7 euro betalen om het te MOGEN terugsturen !!! Dit heb ik nog nooit meegemaakt ... dit is ongehoord voor de belgische klant - laat dit ook weten via facebook en eens kijken of andere belgen dit ook ongehoord vinden FOEI

Duidelijk en gebruikersvriendelijk

Kleding zoeken is gemakelijk gemaakt in categorieën. In je profiel staan je afmetingen. Bij de kleding keuze wordt gelijk je maat geadviseerd. Helemaal mooi is dat m.b.v AI een afbeelding van je zelf getoond kan worden met de nieuwe keuze van je gekozen kleding

Duidelijke webshop en snel geleverd

Duidelijk, gemakkelijk

Duidelijke website, mooie merken en producten!

Overzichtelijk

Fijn dat het systeem zelf de korting automatisch eraf haalt :)

Prima en snelle levering, keurig verpakt.

Mooi product

Bij OFM ben ik tevreden over de collectie en wordt netjes geholpen.

Over OFM ben ik te zeer tevreden, ik ga zelf altijd naar OFM in Doesburg. Allen bij de bestellingen op de webshop, worden de uitlevering van de kleding of schoenen niet altijd vlekkeloos uitgeleverd. Dit komt door DHL die maak er een potje van, graag een andere vervoerder regelen ! Ik woon zelf in Groessen bij Duiven maar DHL is een slechte vervoerder. Voorbeeld vrijdag 13 feb tussen 10 en 21.30 uur levering om 22.16 uur melding pakketje word doorgeschoven naar zaterdag 14 feb. zaterdag om 10.20 uur pakket levering wordt verschoven naar volgende week ! mvg Bart-Jan Putman

Is goed blijf bij jullie kopen indien nodig

Mij ervaring met jullie is goed maar had een jack besteld maar was jammer te klein .ik ga op jullie af maat is XL zeggen jullie maar helaas terug gestuurd MVG

Altijd kwaliteit

Constant kwaliteit in design, producten en levering.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC