Leuke kleding snelle levering
Bij de bestelling van 3 items stond een levertijd van 2-3 werkdagen. Dit zijn er 5 geworden. Na 2 werkdagen kwam de melding dat 1 product niet leverbaar was. Het geld zou worden terugbetaald, dit duurt inmiddels ook een week. De producten en levering zijn verder prima, alleen vele malen langzamer dan andere webshops.
Budbee werkt prima, voordeel van supermarkt is dat ze ruime openingstijden hebben. Kleding voelt als goede prijs-kwaliteit al moet ik het nog op de lange termijn ervaren
Bestel regelmatig via de webshop, maar kom ook regelmatig in de winkels, met name in Velhoven en Rosmalen (mooie winkel). Word altijd perfect geholpen!
In deze tijd verwacht je bestellen en de volgende dag in huis.
Fijn dat je zo tevreden bent over OFM Herman! Bedankt! We zien je graag weer terug.
Heel fijne kleding alles netjes geregeld van bestelling tot aflevering.
Mooi cijfer, Fienie. Bedankt voor je review en veel plezier van je aankopen.
Geen goede indruk van geleverde producten als ze stuk zijn. 3 producten geleverd 2 daarvan stuk.
Bedankt voor je review, Peter. Helaas kan het gebeuren dat een artikel een (lichte) beschadiging heeft. We hebben inmiddels contact met je gehad, en dit wordt voor je opgelost.
OFM heeft zich ook bij mijn laatste bestelling heeft zich dat weer bewezen. De levering was snel, de bestelling was keurig verpakt en de kleding voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Kortom: uitstekende service en kwaliteit.
Fijn om te zien dat je zo tevreden bent, Arie. We zien je graag weer terug!
Truien vallen op maat, mooie stof. Leuke aanbieding. Fijn om zo online te shoppen
Mooie review, Annemiek! Veel plezier van je aankopen.
Webshop, bestelling, levering, kleding, merken etc. is prima, maar het proces om retourneren in de winkel was om te huilen. Men (4 medewerkers) wist niet hoe het moest en kon het bedrag ook niet terugbetalen. De belofte dat het bedrag dinsdag of woensdag op mijn bankrekening zou staan is helaas ook niet gehaald. Ik heb het retourbedrag nog steeds niet. ik vind deze gang van zaken slecht. Doe wat je belooft, of beloof het niet.
Bedankt voor je duidelijke review, Wiebe. Onze winkels hebben momenteel een tijdelijke manier van het verwerken van de retouren. Hierdoor duurt het helaas langer dan gebruikelijk tot je je geld terug hebt. We werken hieraan.
Duidelijke en overzichtelijke site
Bedankt voor het prachtige cijfer Niels! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Ik ben dik tevreden, met de bezorging en de prachtige truien!
Dankjewel voor de mooie beoordeling Tineke! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
De bestelling was beschadigd is nu naar jullie toe gestuurd door DHL. Wacht op nieuw op mijn bestelling.
Bedankt voor je beoordeling Gerard! De nieuwe zending is inderdaad naar je onderweg. Veel plezier van de bestelling gewenst!
Bestellen lukte niet goed, maar na contact klantenservice prima. Snelle levering en mooie producten.
Fijn om te zien dat het alsnog gelukt is om je bestelling te plaatsen. We wensen je veel plezier van je aankopen!
Truien uiteindelijk online besteld. Niet op voorraad in Rosmalen. Speciaal voor gereden op zondag. Volgens website binnen 2 werkdagen geleverd. Uiteindelijk op donderdagavond. Geen beloftes doen die je niet na kunt komen. Mensen gaan daar vanuit. Of duidelijk vermelden dat er leveringsproblemen zijn.
Bedankt voor je duidelijke review, Edwin. We houden je via de mail op de hoogte van je bestelling, ook wanneer deze klaarligt. Bij aflevering in de filialen is de levertijd helaas langer dan bij thuisbezorging. Onze excuses dat dit niet duidelijk voor je was.
Via de webshop 2 truien aangekocht. Site ziet er netjes uit en middels een foto en maattabel kun je een prima inschatting maken van de pasvorm. Uiteindelijk binnen 2 dagen ontvangen. Heel blij mee! Voor ieder wat wils.
Bedankt voor dit mooie cijfer Kevin! We zien je graag weer terug bij OFM.
Zeer goede webshop ik bestel mijn kleren hier altijd ook snelle levering
Topreview, Jordi! Hier worden we blij van. Veel plezier van je aankopen.
Uitstekend website en in de winkel erg goed geadviseerd
Fijn dat je zo tevreden bent over OFM. We zien je graag weer terug!
Goede kleding en de leveringstijd is vooruit gegaan.
Mooie beoordeling heb je ons gegeven, Dennis! Dankjewel en veel plezier van je bestelling!
Dit jack overtrof alle verwachtingen voor dit geld,heel mooi en goede kwaliteit. De bezorging was perfect.
Dankjewel voor de mooie beoordeling Theo! Tot de volgende keer!
producten voldoen Service ook
Dankjewel voor het prachtige cijfer Danny!
perfecte webside met uitstekende klanten service.
Dankjewel voor het compliment Ron! Veel plezier van je aankoop gewenst!
mijn retourzending afgegeven in de winkel. Nu na 10 dagen mijn geld nog steeds niet terug
Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent! Voor vragen over je terugbetaling kan je het beste even contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]. We helpen je graag verder!
goed en snel
Dankjewel voor het compliment Hella!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC