Ik slaag er altijd.
Bedankt voor je mooie woorden! Wat geweldig om te horen dat je ons als de beste winkel van het land ziet en dat je altijd slaagt bij ons. Dat waarderen we enorm. Graag tot snel weer! 😊
Website duidelijk , vlotte levering ,goed verpakt
Bedankt voor je feedback 😊 Super om te horen dat de website overzichtelijk is en dat de levering snel en netjes verpakt was. Hopelijk tot snel bij een volgende bestelling!
ook met retourneren altijd goed gekomen. fijn.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat ook het retourneren altijd goed is verlopen. We vinden het belangrijk dat dit proces soepel en zonder gedoe gaat. Graag tot een volgende keer! ✨
Mooie schirt past lekker . En zeer snelle service. Mijn dank
Wat leuk om te horen, bedankt voor je review! Geweldig dat het shirt zo goed zit en dat je tevreden bent over de snelle levering. We wensen je veel draagplezier en hopen je snel weer terug te zien!
Het bestellen van kleding bij OFM is makkelijk en vertrouwd. OFM is natuurlijk een betrouwbare winkel, dus ik vind het dan prettig dat je ook iets makkelijk kan terugbrengen, mocht het onverhoopt toch niet zo zou zijn zoals je in gedachten had (en dat zou dan ook eenvoudig kunnen via hun fijne winkel hier in Weert). Echter, ik heb er een hekel aan om überhaupt toch iets te moeten terugsturen naar een winkel, dus bestel ik eigenlijk alleen maar dingen waarvan ik zo goed als zeker weet dat het me past en/of bevalt (bepaalde merken en/of kledingmaten). Wat enigszins jammer is dat de verzending van de kleding na bestelling best wel een paar dagen duurt (en tegenwoordig ben je bijna verwend geraakt om iets de volgende dag al in huis te hebben). Maar OFM is een uitstekende winkel (met goede website) en zéker een aanbeveling waard!
Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je het bestellen bij OFM als makkelijk en vertrouwd ervaart en dat je onze winkel in Weert en het retourproces als prettig ziet. We begrijpen je opmerking over de levertijd heel goed — snelle levering is tegenwoordig inderdaad bijna vanzelfsprekend geworden. Dank je wel voor je eerlijke feedback hierover, we nemen dit mee om te blijven verbeteren waar mogelijk. Geweldig ook om te lezen dat je ons aanbeveelt en tevreden bent over de website en de algehele ervaring. Dat waarderen we enorm!
Zeer tevreden over OFM
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over OFM. We waarderen je vertrouwen en hopen je snel weer terug te zien!
Makkelijk te bestellen en makkelijk op te halen
Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat zowel het bestellen als het ophalen soepel en eenvoudig ging. We zien je graag weer terug voor een volgende aankoop! ✨
De indicator voor de pasvorm klopt niet dus jammer genoeg terugsturen kost wel weer extra verzendkosten.
Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat de pasvormindicator niet klopte en dat je daardoor moet retourneren, zeker omdat daar extra kosten bij komen kijken. We begrijpen goed dat dit frustrerend is. We nemen je opmerking over de maatinformatie serieus en geven dit door aan ons team om te verbeteren, zodat dit in de toekomst beter aansluit op de werkelijkheid. Dank dat je dit met ons deelt. ✨
Snelle levering, zeer goed verpakt. Top.
Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!✨
Overzichtelijke website met een mooi aanbod van kledij! Alles was ook snel geleverd!
Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je de website overzichtelijk vindt en tevreden bent over het aanbod én de snelle levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Dank je wel voor je fijne review! Geweldig om te horen dat onze service goed is bevallen. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je snel weer terug te zien! ✨
Snelle en goede service
Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle en goede service. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! ✨
Jammer dat ik via de webshop geen punten spaar
Bedankt voor je feedback! Als je bij ons inlogt met je klantaccount, spaar je automatisch punten bij iedere aankoop. Deze komen vrij zodra het retourtermijn is verstreken. Mocht je er niet uitkomen, kijken wij van de klantenservice graag met je mee! Dank voor het delen en graag tot een volgende keer! ✨
Zeer mooie truien voor een spotprijs
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de truien én de prijs. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer! ✨
De dag zelf verstuurd. Zo heb ik het graag. Ik ga deze website bij mijn favorieten plaatsen. Het is wel nodig om de juiste maat te bestellen, want de terugzending moet worden betaald.
Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen! Fijn om te horen dat de bestelling snel is verstuurd en dat je onze website wilt toevoegen aan je favorieten. Dank ook voor je tip over de maat en retourkosten — we begrijpen dat dit belangrijk is bij het bestellen en nemen je feedback mee. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Heel klantvriendelijk en uistekende afhandeling vsn bestellingen.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service als klantvriendelijk ervaart en dat de bestellingen naar wens zijn afgehandeld. Veel plezier met je aankopen en graag tot een volgende keer!
De polo’s waar ik geregeld op aas komen af en toe ook in de sale voorbij. En ja hoor nu ook weer dus gelijk de collectie aangevuld met nieuwe kleuren. Eenvoudig bestelproces mede door goede info op de site. Prima snelle en makkelijke levering via BudBee bij de lokale AH
Bedankt voor je mooie en enthousiaste review! 😊 Geweldig om te horen dat je zo blij bent met de sale-items en je collectie weer hebt kunnen aanvullen met nieuwe kleuren. Fijn ook dat het bestelproces soepel verliep en dat de informatie op de site je goed heeft geholpen. We waarderen het dat je de levering via BudBee zo positief ervaart. Veel plezier met je polo’s en graag tot een volgende keer! ✨
Perfecte pasvorm, gemakkelijk bestellen! Snelle levering via dhl, gaat stukken beter dan PostNL.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de pasvorm goed is en dat het bestellen en de levering zo soepel zijn verlopen. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Leuke en duidelijke site om op te kijken. Van het uitzoeken wat je wilt t/m de levering heeft OFM het goed geregeld. Aanrader om hier te shoppen? Ja, absoluut!
Bedankt voor je enthousiaste review! 😊 Wat fijn om te horen dat je de website duidelijk vindt en dat alles van het uitzoeken tot aan de levering zo goed is verlopen. We waarderen je aanbeveling enorm. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Wat een aanbieding: 3 coltruien voor slechts €30. Meteen 6 besteld. Zat nog wel met het advies over de maat. Ik moest veel grotere maten bestellen dan ik normaal bestel én het maatadvies verschilde per kleur. Toch heb ik me aan het advies gehouden. En terecht. De truien passen perfect.
Wat leuk om te horen, bedankt voor je review! 😊 Geweldig dat het maatadvies je uiteindelijk goed heeft geholpen, ook al was het even puzzelen. Fijn dat de truien perfect passen en helemaal naar wens zijn. Veel draagplezier en graag tot een volgende keer! ✨
Het was een onaangename verrassing dat ik moest betalen voor het retourneren. Budbee ( goedkoopste optie) locker, op een onvindbare plek in een grote winkel. Geen signs om te wijzen waar die staat. De winkel in voetgangersgebied, met alleen betaald parkeren.
Bedankt dat je je ervaring deelt. Jammer om te horen dat het retourneren als onaangenaam en onduidelijk is ervaren, zowel door de kosten als de locatie van de Budbee-locker. We nemen je feedback over het retourproces en de gekozen verzendopties serieus en geven dit intern door om te kijken waar dit beter kan. Dank voor het delen hiervan. ✨
Ik kreeg een broek met verkeerde maaraanduiding. Na een mail aan de klantenservice werd ik doorverwezen naar een meldformulier waarin ik niet verder kwam. Na drie keer mailen blijft de klantenservice me daarnaar verwijzen waarbij niet geluisterd word naar wat ik wil maar enkel aangestuurd word op retourneren: terwijl ik vooral de broek wil ontvangen die ik heb besteld. Ik had meer verwacht van OFM.
Bedankt dat je dit zo duidelijk aangeeft. Dit is natuurlijk erg frustrerend, zeker omdat je een verkeerd gemaatvoerde broek hebt ontvangen en je vervolgens niet goed bent geholpen door onze klantenservice. We begrijpen je teleurstelling en bieden hiervoor onze excuses aan. We nemen je ervaring serieus en zullen dit intern bespreken met onze klantenservice, zodat dit in de toekomst klantgerichter en efficiënter wordt afgehandeld. Dank voor je feedback en geduld. ✨
23-04 besteld 28-04 pas een reactie dat er 1 artikel niet is van de 2. Hier zit te veel tijd tussen 05-04 pas het geld retour ontvangen van het artikel wat er niet was
Bedankt dat je je ervaring zo duidelijk deelt. Dit is niet hoe we het willen laten verlopen. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak dat dit voor jou heeft veroorzaakt. We nemen je feedback serieus en bespreken dit intern om onze communicatie en afhandeling bij voorraadverschillen te verbeteren. Dank je wel voor het doorgeven. ✨
Colbert is boven verwachting, zeer tevreden mee. Enigste puntje, heb geen bevestigings mail gekregen nadat de bestelling geplaatst is.......waardoor ik er niet zeker van was dat de order goed doorgekomen was.
Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat het colbert boven verwachting is en dat je er zo tevreden mee bent. Jammer wel dat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen na je bestelling — dat snappen we, dat zorgt voor onzekerheid. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we kijken graag na waar dit mis is gegaan, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Dank voor het doorgeven en veel plezier met je aankoop! ✨
Ik maakte gebruik van de 3 halen 1 betalen actie. Die desbetreffende truien waren 29,95 alleen door een fout in jullie systeem kreeg ik 3 truien voor de prijs van 29,95. Een mazzeltje voor mij zou je zeggen maar helaas zijn de truien te klein en wil je ze omruilen voor een maat groter. Dit schijnt niet te kunnen. Ik moet ze opnieuw bestellen tegen de dan geldende prijs … belachelijk. Er wordt op geen enkele wijze meegedacht. Totaal klantonvriendelijk. OFM staat wel ergens voor maar niets is minder waar ….
De situatie die je beschrijft met de fout in de actie en het vervolgens niet kunnen omruilen voelt voor jou terecht onlogisch en klantonvriendelijk. Dat is niet de ervaring die we willen bieden, en we vinden het jammer dat dit zo is overgekomen. We nemen je feedback serieus en gaan dit intern bespreken, zowel rondom de werking van de actie als de manier waarop we in dit soort situaties met omruilen omgaan. We willen hier echt van leren en dit verbeteren. We hopen dat we in de toekomst alsnog kunnen laten zien waar OFM wél voor staat. ✨
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC