Zeer correcte en een geweldig klantvriendelijle benadering door het personeel
Geen problemen, snelle levering, TOP!
Hier worden we blij van. Bedankt voor je mooie review!
Bestelling geplaatst en betaald. Snelle en correcte afhandeling
Fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt!
Super snelle levering
Bedankt voor de 5 sterren!
Het geleverde artikel is mooi en voldoet geheel aan mijn eisen!
Goed om te horen! Bedankt voor je review en tot de volgende!
Communicatie met klantenservice verliep uitstekend. Geen verdere toelichting.
Bedankt voor je mooie beoordeling! Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice!
bestellen redelijk eenvoudig, wachttijd tot levering acceptabel, alleen snap ik niet waarom bedrijven in zee blijven gaan met DHL....
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. We nemen je opmerking over de bezorging mee.
Fijne winkels en goede producten. Nu recent 2x een webshop bestelling gedaan en beide keren helaas iets mis gegaan, de eerste bestelling was niet geleverd en bij de 2e een verkeerd product. Wel prima te woord gestaan door de klantenservice daarbij.
Bedankt voor je review en je eerlijke feedback, Migon! Wat ontzettend balen dat het bij beide bestellingen niet in één keer goed is gegaan, dat is absoluut niet de bedoeling. Gelukkig lees ik dat je wel goed geholpen bent door onze klantenservice, dat horen we graag. Laten we hopen dat het gezegde “drie keer is scheepsrecht” voor je volgende order geldt. Bij je volgende bestelling gaan we er extra ons best voor doen om alles wél in één keer goed te laten verlopen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak!
Jammer genoeg kun je geen kadobonnen inleveren. Wij hadden er 1 gehad als Kerstpakket. Vind dit toch wel vreemd.
Bedankt voor je bericht! Je hebt helemaal gelijk — op dit moment is het helaas tijdelijk niet mogelijk om cadeaubonnen in te leveren in de webshop. Dit komt door een technische wijziging in ons systeem. We verwachten dat het begin augustus weer mogelijk is. In onze fysieke winkels kun je je cadeaubon gelukkig wél gewoon gebruiken. Onze excuses voor het ongemak, en hopelijk tot snel in een van onze winkels of online
Goede informatie over de te kiezen maat ( die dus exacte klopte in mijn geval), simpel bestellen en heel snel geleverd. Kortom een heel fijne ervaring.
Bedankt voor je mooie review, Stephan! Wat fijn om te horen dat de maatinformatie precies klopte en alles soepel is verlopen. We hopen je snel weer terug te zien!
Fijn dat het zo snel werd bezorgd!
Dank je wel voor je review, Meindert! Goed om te horen dat alles snel en netjes is aangekomen. Veel plezier met je aankoop!
Duidelijk met de foto's de maat keuze en de prijs
Dankjewel voor de mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Vandaag besteld morgen in huis word er gezegd Na dagen wachten en contact met klantenservice Eindelijk door dhl bezorgd Dagen wachten zet dat erbij op jullie site dat je bijna een week op levering moet wachten
Wat jammer dat je langer moest wachten op je bestelling dan verwacht. Per item verschilt de levertijd, gemiddeld is dit 3 werkdagen. We hebben je nog een mail gestuurd voor een kleine compensatie. Veel plezier gewenst van je bestelling.
OFM maakt het waar wat ze zeggen
Goed om te horen dat je zo tevreden over ons bent.
Al jaren een tevreden klant bij Ofm, zowel bij bezoek aan favoriete winkel(s) als bestellingen online. Ruim assortiment, snelle en correcte levering, optimale service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding
Bedankt voor de mooie review!
Had 4 t shirts besteld via bol T shirts via OFM gekomen eerst 2 stuks daarna 2 stuks nageleefd Alles is gebeurd volgens afspraak
Bedankt voor je bericht, Rene! Dat is inderdaad niet de bedoeling. We storten €5 aan je terug. Fijn dat je dit hebt laten weten!
Revisión original
Had 4 t shirts besteld via bol Com Deze zouden geleverd worden Via OFM uiteindelijk zijn er maar 2 geleverd Ik kreeg te horen dat er geen meer op voorraad waren Op de site van OFM heb ik er nog 2 kunnen bestellen (dit is vreemd) Maar deze waren samen wel 5 euro duurder als via bol.com
Netjes ingepakt en snel verstuurd
Dank je wel voor je fijne review! Goed om te horen dat alles snel en netjes is aangekomen. Veel plezier met je aankoop!
Het grote pluspunt van OFM vind ik de service en kundigheid van het winkelpersoneel. Daarnaast een groot aanbod en divers en een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Ook een voordeel is de fysieke winkel, alle artikelen zijn bijna allemaal "in het echt" aanwezig.
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze service, het personeel én het aanbod zo waardeert. Graag tot snel, Kees!
Alles goed
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Robert! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Mooi artikel
Bedankt voor je mooie review, Johnny!
Voor mijn verjaardag heb ik een cadeaubon ontvangen. Na veel gezoek op een vervelende site krijg ik bij het afrekenen te zien dat ik geen cadeaubon in kan leveren. Hoezo een leuk cadeau.
Helaas is het tijdelijk niet mogelijk om in de webshop met cadeaubon te betalen. Je kunt deze wel in onze fysieke winkels inleveren. We verwachten in augustus weer goed te draaien met de cadeaubonnen. Je bent dan weer van harte welkom!
Snelle levering, goede retourservice via OFM winkel en snelle terugbetaling.
Hier worden we blij van. Bedankt voor je mooie review!
Groot assortiment met redelijke prijs
Goed om te zien dat je tevreden bent. Bedankt!
Bedankt voor je mooie review!
Makkelijk bestelproces en snelle levering
Dankjewel voor de mooie beoordeling Jan Paul! Veel plezier van je aankoop gewenst!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC