Netjes op tijd bezorgd
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Cor! Graag tot een volgende bestelling!
moet het artikel nog ontvangen
Beste Steven Dankjewel voor je review. Wat vervelend dat we je bestelling <<niet / niet volledig>> konden leveren. Onze excuses hiervoor! Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Als je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Interesse in wat extra korting? Neem contact op met onze Customer Support Hero's. Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Met vriendelijke groet, Team OFM.
Had polo's besteld.Alles paste perfect. De levering was zeer snel en mooi verpakt. Soms gaan we kopen in Sluis OFM.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Christiaan! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Kleren voelen lekker aan , en blijven mooi met wassen.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Geert! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Producten snel en netjes geleverd, alles voldoet altijd aan de verwachtingen
Hartelijk bedankt voor het compliment, Mitch! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Prachtige kleding,goede service
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Manny! Graag tot een volgende bestelling!
Snelle levering en kwaliteit
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Aaltje! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Wat een fijne aanbieding van de Cast Iron jeans. En wat een goede leveringservice!
Bedankt voor het mooie compliment, Ellen. We hopen je snel terug te zien in onze webshop!
Prima webshop, snel geleverd.
Bedankt voor je mooie review, Fred! Graag tot een volgende keer.
Fantastische prijs/kwaliteit verhouding. Goed overzicht op de website, ruim assortiment en zeer snelle levering.
Bedankt voor de mooie beoordeling, Harry! Heel veel plezier van je aankoop gewenst!
er was op niets iets aan te merken
Dankjewel voor je review Willem!
makkelijk bestellen snel geleverd en mooie jas
Bedankt voor de gegeven sterren Peter!
broeken zijn zoals bedoeld ! Dat is voor mij het belangrijkste. Heb twijfel of ze wel nieuw zijn. Zaten alle 3 los in doos geen plastic of i.d. Dag later 10 euro goedkoper.....
Beste Guus, bedankt voor je beoordeling. We willen je graag uitleggen wat de reden is dat je bestelling niet of niet volledig in plastic verpakt is. Bij OFM. ga je steeds minder plastic zien. We willen namelijk graag een steentje bijdrage aan een betere wereld, waardoor we de keuze maken om zo min mogelijk plastic te gebruiken. Ook is alles gerecycled en recyclebaar! Nogmaals onze excuses als onze keuzes ervoor hebben gezorgd dat je geen fijne ervaring hebt gehad met de bezorging van je bestelling. We gaan je feedback natuurlijk zeker meenemen, want wij willen dat al onze klanten het aan kunnen!
Lekker makkelijk bij de webshop van OFM een mooie groene PME Zwemshort gekocht. Voor een erg leuke prijs. Daar word een mens blij van. Afgehaald in de winkel in Ede en daar ontvangen door vriendelijk personeel. Wat wil je nog meer?!
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je PME zwembroek én onze service. Veel plezier ermee! 🌞
Goede zaak leuke aanbiedingen en zeker aan te bevelen
Dankjewel voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent. We zien je graag terug! 😊
Dankjewel voor je fijne reactie! Super om te horen dat je blij bent met de collectie en de snelle levering. Graag tot de volgende keer! 😊
Binnen 2 dagen geleverd, prima verpakt
Bedankt voor je positieve review! Fijn dat alles snel en netjes is aangekomen. Veel plezier met je aankoop!
Fijn winkelen ruime keuze
Dankjewel voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je het assortiment en het winkelen als prettig hebt ervaren
Nu weer twee polo’s gekocht via de site, met een aanbieding. Helemaal top ook meteen de juiste maat, en je krijgt wat je ziet. Ook de winkels hebben altijd de juiste keus volop. Persoonlijk ben ik als man zijnde blij met only for men, is voor mij DE kleding zaak.
Wat een geweldige review, dankjewel! Super om te horen dat je zo tevreden bent met de pasvorm, de aanbiedingen én de service, zowel online als in de winkel.
Prima store. Veel keuze en zeer spontane medewerkers. Circa 6 jaren terug schreef ik een revieuw mbt enigsinds opdringerige medewerkers, hetgeen nu zeker niet van toepassing is. Vrij lopen/kijken en zelfs spontaan aanbod om een drankje te nemen door medewerker Roy, Echt Top!
Wat een fijne en uitgebreide review, dankjewel! Geweldig om te horen dat je de verandering hebt opgemerkt en nu zo'n positieve ervaring had in de store. We geven het compliment zeker door aan Roy! Tot de volgende keer!
Bekende kwaliteit en snelle levering. Alleen er staan artikelen op, waarvan nog voorraad is, maar onmogelijk om in je winkelmand te stoppen.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Gerard! We waarderen je feedback over onze webshop enorm. Vervelend dat je hier soms problemen mee ervaart. Als je in de toekomst nog eens tegen een probleem aanloopt, kan je altijd telefonisch contact opnemen binnen onze openingstijden. We helpen je dan gelijk verder.
Bedankt voor de vijf sterren, Ina! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
ook goede klantencontact
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Jan! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
2 artikelen besteld waarvan 1 kledingstuk en 1 accessoire, kledingstuk word naar 3 werkdagen geannuleerd en zonder overleg oid word de accessoire opgestuurd. Dat was precies is wat ik niet per se nodig had..
Bedankt voor je review, Tim! Wat jammer dat we een item hebben geannuleerd. Onze excuses hiervoor! Mocht je contact willen met ons of mocht je je item bijvoorbeeld willen retourneren, dan kan je altijd contact met ons opnemen!
Een representatieve winkel, Vriendelijk personeel, goede kwaliteit kleding, overzichtelijke winkel, goede service , gelegenheid om iets te drinken. Deze winkel verdiend een dikke DUIM. Groetjes Astrid Scheijvens.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Astrid! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC