Snelle levering. Goed verpakt. Mooie artikelen.
Bedankt voor het prachtige cijfer Jootje!
Na de order geplaatst te hebben werd aangegeven 2-3 werkdagen levertijd. Had ik de order al binnen 1 werkdag binnen. Keurig verpakt en snel geleverd. Helemaal tevreden.
Dankjewel voor de mooie review Mark! Heel veel plezier van de bestelling gewenst en tot de volgende keer!
Zit al 4 dagen te wachten en nog steeds niks ontvangen
Bedankt voor je beoordeling John! Wat jammer dat je ontevreden bent over de levertijd. OFM. werkt samen met DHL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Tijdens het bestelproces hebben we een levertijd van 1-3 werkdagen aan je gecommuniceerd. Inmiddels is het werkdag 2 en zal de bestelling dus morgen geleverd worden. Onze welgemeende excuses als dit niet helemaal duidelijk voor je was, we hopen je desalniettemin snel weer te mogen verwelkomen online of in één van onze fysieke OFM. winkels!
Geen poespas, gewoon geregeld en kwalitatieve kleding!
Dankjewel voor de vijf sterren Bas! Heel veel plezier van je bestelling gewenst!
Makkelijk te bestellen en zeer mooi product. Hartelijk bedankt daarvoir
Dankjewel voor de mooie beoordeling!
super
Mooi cijfer Kris. Bedankt en veel plezier gewenst van je aankopen!
Reeds gemeld per mail aan de klantenservice. Zeer onverzorgd, ritsen broeken open en voor 2 mooie BOSS pantalons een papier ertussen of er rond zou niet verkeerd zijn. Neem een voorbeeld aan onze webshops. Het geeft i.i.g. de indruk dat jullie niet zorgvuldig met jullie collectie omgaan.
Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te zien dat je ons dit cijfer geeft, Margot. Onze excuses dat je je bestelling niet naar wens hebt ontvangen. We zien hier mooie kansen om te groeien. We nemen onze collectie serieus en gaan daar ook zo mee om. We hopen je de volgende keer beter van dienst te kunnen zijn.
Op zondag bestelling geplaatst in de webshop. Er staat binnen 1-2 werkdagen geleverd. Het was op voorraad. De bestelling was een verjaardagscadeau voor mijn man en schoenen voor een crematie op woensdag. Maandags toch maar contact op genomen omdat ik het niet vertrouwde en nog geen verzendbevestiging had gekregen. Ook voorgesteld om het zelf eventueel op te halen. Nou kwam wel goed, zou het uiterlijk donderdag wel ontvangen… Huh?! Dat zijn 4 werkdagen… Ja maar ze verzenden binnen 1-2 werkdagen was de uitleg. Dan mag dat wel aangepast worden op de site heb ik gezegd. Verzenden is namelijk wat anders dan leveren. Daar werd niet op ingegaan, ik werd eigenlijk een beetje afgekapt. Dinsdagmiddag nog geen verzendbevestiging, dus via chat een medewerker gesproken. Zou waarschijnlijk die dag nog wel verzonden worden. Verder kreeg ik standaard berichtjes, leken copy/paste. Uiteindelijk woensdagavond het pakketje ontvangen. De schoenen zaten in een onwijs beschadigde doos. Scheuren en deuken, niet heel leuk om cadeau te geven. Teleurstellende ervaring. Het was de eerste keer dat ik er iets besteld heb, maar ook de laatste.
Wat jammer dat je niet tevreden bent, Daphne. Onze excuses dat je je bestelling later dan aangegeven hebt ontvangen en dat deze in een beschadigde verpakking is aangekomen. We gaan dit terugkoppelen naar de vervoerder. We streven ernaar om je bestelling altijd zo spoedig mogelijk te verzenden, we nemen je feedback hierin graag mee om onze processen te verbeteren.
mijn bestelling mooi op tijd geleverd
Fijn dat je tevreden bent over OFM. Bedankt voor dit mooie cijfer Jan!
Goed snel klantvriendelijk
Bedankt voor dit mooie cijfer Bert! Veel plezier van je aankopen.
Bedankt voor de vijf sterren Henk! Tot de volgende keer!
Snelle levering. Alles OK.
Dankjewel voor het prachtige cijfer Percy!
mijn pakket van 375,00 was kwijt bij DHL! Klantenservice heeft het tot nu toe opgelost dat er een nieuw pakket weer opgestuurd wordt, dus nog even afwachten! Nog niets vernomen!
Dankjewel voor de mooie beoordeling Roos! Je hoort uiteraard van ons zodra het nieuwe pakket naar je onderweg is.
Ik kon het goed vinden
Dankjewel voor het prachtige cijfer Henk!
Een winkel met stijlvolle producten, uitstekende service en medewerkers die echt meedenken.
Mooi cijfer Rene. Bedankt! We staan graag weer voor je klaar in onze (web)winkel.
Heldere en duidelijke site die plezierig werkt. Levering volgens afspraak
Goed om te zien dat je zo tevreden bent over OFM. We zien je graag weer terug!
Goede kwaliteit
Fijn dat je zo tevreden bent over je aankopen. Bedankt voor dit mooie cijfer!
Na mijn bestelling kwam ik er achter dat er van 1 artikel de maat niet goed was! Contact gehad met de klanten service en alles netjes opgelost. Duidelijke uitleg dat ik wel de juiste maat zou krijgen, maar dat dit niet zo op de factuur zou staan vanwege het systeem, maar als er problemen waren dat ik dan nog een keer contact op kon nemen. Nou ja geen problemen, alleen maar fijne kleren!
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze service! Veel plezier gewenst van je aankopen en we zien je graag weer terug!
Bedankt voor dit mooie cijfer Jo. We zien je graag weer terug!
Ruime keuze, leuke prijzen en snel bezorgd
Mooie review Simon, hier worden we blij van! Veel draagplezier!
Online en in de shop altijd heel goed Zeer tevreden
Fijn dat je tevreden bent over onze (web)winkel. Veel plezier van je aankopen!
Goede en snelle levering kom zeker nog een keer terug
Bedankt voor dit mooie cijfer Marco! We zien je graag weer terug!
uitstekende ervaring
Fijn dat je tevreden bent over je ervaring met OFM. Bedankt we zien je graag weer terug!
Bestelling zoals verwacht, snelle levering, goed verpakt, tevreden.
Mooi cijfer Henk. Bedankt voor je review!
heel fijn hoe snel mijn mail met een vraag werd beantwoord en opgelost. Mooie winkel..goede klantenservice en fijne medewerkers!
Wat een mooie review Judith. Bedankt hiervoor! Veel plezier van je aankopen.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC